Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ηλεκτρονική και τηλεφωνική εξυπηρέτηση πολιτών κατά τη διάρκεια των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του κορωνοϊού

- Advertisement -

Ηλεκτρονική και τηλεφωνική εξυπηρέτηση πολιτών κατά τη διάρκεια των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του κορωνοϊού

Ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του κορονοϊού COVID-19 και με στόχο την κατά το δυνατόν απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πολιτών από τις Δημοτικές Υπηρεσίες, καλεί τους πολίτες να αξιοποιήσουν τις διαθέσιμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες, την ηλεκτρονική αλληλογραφία αλλά και τους ειδικούς τηλεφωνικούς αριθμούς προκειμένου να εξυπηρετηθούν περιορίζοντας την μετακίνηση τους και την αυτοπρόσωπη παρουσία στα δημοτικά καταστήματα.

Α) Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες

1. Αιτήματα καθημερινότητας και συγχρόνως άμεση και υπεύθυνη ενημέρωση από το Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων για όλες τις ανακοινώσεις και τα νέα μέτρα που λαμβάνει ο Δήμος στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας, μέσω της νέας δωρεάν εφαρμογής Novoville για AppleiOS και GoogleAndroid. Η ενημέρωση για τη διεκπεραίωση του αιτήματος γίνεται ηλεκτρονικά, είτε μέσω της εφαρμογής είτε μέσω αποστολής SMS.

2. Παροχή ενός μεγάλου αριθμού ηλεκτρονικών υπηρεσιών προς τους δημότες μέσα του επίσημου διαδικτυακού τόπου του Δήμου http://new.loutraki-agioitheodoroi.gr/που αφορούν στα παρακάτω:

• Επείγουσα συνταγογράφηση φαρμάκων: Για τους πολίτες, γυναίκες και άνδρες, που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και δεν μπορούν να ανανεώσουν τις συνταγές των φαρμάκων τους

• e-Δημοτολόγιο: Για Έλληνες πολίτες, γυναίκες και άνδρες, οι οποίες/οι έχουν την κανονική τους εγγραφή στο Δήμο, δίνεται η δυνατότητα να να εκδοθεί onlineτο πιστοποιητικό γέννησης καθώς και το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, εντός πέντε εργασίμων ημερών.
• e-Ληξιαρχείο: Για γεννήσεις ,θανάτους, γάμους και σύμφωνα συμβίωσης που δηλώθηκαν στον Δήμο μας μετά τις 08/05/2013 δίνεται η δυνατότητα on line χορήγησης αντιγράφων των αντιστοίχων ληξιαρχικών πράξεων, εντός πέντε εργασίμων ημερών.

B) Ηλεκτρονική Αλληλογραφία

Το email που μπορείτε να απευθύνεστε είναι το info@loutraki.gr

Γ) Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση

1. Τηλεφωνικό κέντρο: 27440 69000, 27443 60110

2. Παροχή υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας στις ευπαθείς ομάδες, τους απόρους και τους κοινωνικά και οικονομικά αδύναμους πολίτες (Δευ – Παρ 08.00 – 14.00):

• ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ & ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΙΣΙΩΝ: Τηλ.: 2744360151, -166, Fax: 2744064744
• ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΙΣΘΜΙΑΣ: Τηλ.: 2741037211
• ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ: Τηλ.: 2741360431
• Δ.Ο.ΚΟ.Π.Α.Π. “ΜΕΡΙΜΝΑ”: Τηλ: 2744062000

Ζητάμε την συνεργασία και κατανόηση των δημοτών μας για τον μέγιστο δυνατόν περιορισμό των μετακινήσεων. Ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διατηρήσει τις απαραίτητες υποδομές του Δήμου μας λειτουργικές, να εξυπηρετήσει τους πολίτες αλλά και να συμβάλει στην αντιμετώπιση των έκτακτων συνθηκών απειλής της δημόσιας υγείας.

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΔΗΜΑΡΧΕ το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να στείλεις καμία αστυνομία στην περαχωρα γιατί εδώ δεν καταλαβαίνουν από ιό και μέτρα. ΌΛΟ ΒΟΛΤΑ ΕΊΝΑΙ ΞΑΦΝΙΚΆ ΤΟΥΣ ΈΠΙΑΣΕ ΤΟ ΠΕΡΠΆΤΗΜΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog