Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

20 θάνατοι στην Ελλάδα από τον κορωνοϊό. Κατέληξε 41χρονη στην Καστοριά

- Advertisement -

Μετά τους τρεις νέους θανάτους από τον κορωνοϊό, ο αριθμός των θυμάτων στην Ελλάδα έφτασε τους 20.

Αυτό όμως που έχει προκαλέσει ανησυχία και ερωτηματικά, είναι ο τρόπος με τον οποίο νόσησε και τελικά απεβίωσε η 41χρονη γυναίκα από την Καστοριά. Η μητέρα τριών παιδιών από τα Κορέστεια Καστοριάς, έγινε το νεαρότερο θύμα του κορωνοϊού στην χώρα, αλλά παραμένει άγνωστο το πώς κόλλησε κορωνοϊό. Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό της περιβάλλον είχε χρόνιο άσθμα, αλλά κανένα άλλο πρόβλημα υγείας. Παρουσίασε συμπτώματα και οι γιατροί της συνέστησαν να μείνει μέσα στο σπίτι της. Ομως παρουσίασε γρήγορη επιδείνωση η υγεία της και πριν πάει να την παραλάβει το ΕΚΑΒ, εξέπνευσε. Ο σύζυγός της και τα παιδιά της βρίσκονται σε καραντίνα, ενώ σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, προσπαθεί να καταλάβει κι αυτός από πού μολύνθηκε η σύζυγός του.

 

Κορωνοϊός: Πέθανε η μητέρα του τέταρτου θύματος στην Ελλάδα

Ενα από τα θύματα του κορωνοϊού που προστέθηκε στην λίστα ήταν μία 81χρονη γυναίκα από τα Σιάτιστα, η οποία είναι η μητέρα του τέταρτου κατά σειρά θανόντος από τον ιό στην χώρα. Η 81χρονη είχε χάσει τον 53χρονο γιο της από τον κορωνοϊό και νοσηλευόταν με σοβαρά προβλήματα υγείας στο νοσοκομείο. Το Σάββατο απεβίωσε και χθες, λίγο μετά την κηδεία της, βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έδειξαν πως είχε μολυνθεί από τον κορωνοϊό.

Οσον αφορά το τρίτο δείγμα, πρόκειται για μία ηλικιωμένη γυναίκα από τα Γλυκά Νερά, η οποία είχε επισκεφτεί τους Αγίους Τόπους μαζί με την αδερφή της. Ηταν σε κατ’ οίκον καραντίνα και βρέθηκε νεκρή το πρωί της Τρίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες η αδερφή της νοσεί από κορωνοϊό και είναι σε καραντίνα στο σπίτι της. Τα αίτια του θανάτου της ερευνώνονται.

Κορωνοϊός: Στα 743 τα κρούσματα, 45 διασωληνωμένοι

Χθες, ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωνε τον τελευταίο απολογισμό για τον κορωνοϊό, αναφέροντας πως εκτός από τους 20 συνολικά θανάτους, τα κρούσματα έφτασαν τα 743. Χθες καταγράφηκαν άλλα 48, ενώ από τα 743, τα 134 νοσηλεύονται. Αυτό που ανησυχεί είναι η αύξηση των περιπτώσεων που είναι διασωληνωμένοι, καθώς ο αριθμός έχει φτάσει τους 45, με μέσο όρο ηλικίας τα 68 έτη.

 

Πηγή: iefimerida.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog