Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ερωτευμένος και απεγνωσμένος…λόγω κορωνοϊού

- Advertisement -

Δύσκολοι οι έρωτες στα χρόνια του κορονοϊού, όπως φαίνεται και από το πανό που κρεμάστηκε στην Πέτρου Ράλλη….

Οι μέρες που διανύουμε λόγω του κορονοϊού είναι δύσκολες για πολλά πράγματα… Ένα από αυτά είναι και ο έρωτας, ειδικά για τους νεαρούς σε ηλικία.

Κάτι που εύκολα θα το έχουν καταλάβει όσοι περνούν από την Πέτρου Ράλλη.

Εκεί λοιπόν, στο ύψος των ΤΕΙ, έχει μπει ένα πανό από κάποιον που προφανώς θέλει να δει την αγαπημένη του και δεν μπορεί λόγω του περιορισμού των μετακινήσεων.

Δείτε την φωτογραφία…

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μας έχουν φύγει και τα κέφια που είχαμε να κάνουμε πλακιτσα με τέτοια άρθρα 😉Δυστυχώς και εδώ στην θρυλική ουαλλια με τους δράκους τους κόκκινους άρχισαν τα όργανα για τον κορονοιο. Μέτρα του τρελό Μπορις αναγκαστικά για έξοδο από το σπίτι. Εγώ λόγο της δουλειάς μου στην “διατροφική αλυσίδα” που λένε και οι μορφωμένοι δουλεύω και πάρα πολύ μάλιστα. Μέσα σε όλα άρπαξε και το ιό ο Κάρολος ο πριγκιψ. Την Ελισάβετ δεν τι πιάνει τίποτα θα μας πεθάνει όλους αυτή 😱😱😱😱Στο θέμα τώρα του άρθρου να πούμε και κάτι γιατί μας κάνουν ορισμένοι παρατηρήσεις ότι ξεφεύγουμε από το θέμα του άρθρου 😉😉Εποχές σαν και αυτές με τον κοτονοιο δεν είναι για έρωτες και βόλτες με την γκομενιτσα.. Υπάρχει και η λύση να την κλέψεις όπως παλιά με καμία σκάλα από το μπαλκόνι και να μένει όπου μένεις και εσύ 😂😂υπομονή παίδες θα περάσει 🙏

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog