Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Αλλιώτικη η 25η Μαρτίου το 2020…

- Advertisement -

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα, ανήμερα του εορτασμού της εθνικής επετείου, το Λουτράκι, έσφυζε από ζωή.Ηταν στολισμένο με σημαίες. Η μαθητιώσα νεολαία παρήλαυνε και ο κόσμος χειροκροτούσε. Από τα μεγάφωνα ακούγονταν εμβατήρια. Η φιλαρμονική του δήμου μας έδινε το δικό της τόνο, όπως κάθε χρόνο.

Φέτος η 25η Μαρτίου είναι αλλιώτικη. Αθόρυβη, βουβή, χωρίς παρελάσεις, χωρίς στεφάνια, χωρίς δηλώσεις και εκδηλώσεις. Ακόμη και το «ευχαριστώ» προς τους σύγχρονους ήρωες, που δίνουν καθημερινά μάχες αυτοσυγκράτησης και επαγρύπνησης στα σύνορα και στα νοσοκομεία για την ασφάλεια και την υγεία μας, δεν ακούγεται βροντερό, όπως θα ταίριαζε σε μια τέτοια μέρα.

Σιωπή, λύπη, αυτή η άτιμη αρρώστια που μαστίζει όλο τον πλανήτη μας καθηλώνει.

Το μήνυμα του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων στις ηλεκτρονικές πινακίδες μας προτρέπει να τηρούμε τους κανόνες αυτοπροστασίας και να προστατεύουμε τους συνανθρώπους μας….

 

Ο  Θεός να βάλει το χέρι του!

Χρόνια Πολλά σε όλους, ας τιμήσουμε τη μνήμη των προγόνων μας ΜΕΝΟΝΤΑΣ στο ΣΠΙΤΙ !

 

Χαρά

 


 

Η φωτογραφία είναι του καλού μας φίλου Παναγιώτη Δρίτσα

 

https://www.facebook.com/ichliebehellas/videos/1810955205670994/

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπόρα είναι θα περάσει. Χρόνια πολλά σε όλους, σήμερα τιμούμε τον μπακαλιάρο σκορδαλιά, που άλλοι τρώνε καθημερινά σχεδόν. Υπομονή και προσοχή στο κρασί στις νταμιτζάνες μη τυχόν και κουνηθεί.

  2. 😂😂😂δεν έχεις το θεό σου ρε αδερφέ😜πόσο θα κρατήσει πόσο θα μας κοστίσει η μπόρα είναι το θέμα. Εκτός από ανθρώπινες απώλειες θα έχουμε και οικονομικές. Και στην Ελλάδα που αργιζαν σιγά σιγά να ψιλομαζεευετε το κράτος από τα μνημόνια ήρθε ο ιός και αν χαθεί το καλοκαίρι παπαλα. Το ίδιο και εδώ στα βρετανικά νησιά. Μετά το Brexit ήρθε ο κορονοιος δεν μας βλέπω καλά. Υπομονή και ότι είναι να γίνει να γίνει και να τελειώσει το γρηγορότερο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog