Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η Motor Oil και πάλι στο πλευρό της Κορινθιακής κοινωνίας. Δώρισε μάσκες και στολές στο ΕΚΑΒ Κορίνθου

- Advertisement -

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Motor Oil ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της κορινθιακής κοινωνίας !

Αφού πρόσφερε δύο isobox, μέσα ατομικής προστασίας κλπ, για την εξυπηρέτηση-εξέταση των ύποπτων κρουσμάτων κορωνοϊού και την αντιμετώπισή τους στο Νοσοκομείο Κορίνθου, μετά την έκκληση των διαδωστών του ΕΚΑΒ Κορίνθου,προβαίνει σε μια ακόμα κίνηση και δωρίζει μάσκες και ατομικές στολές υψηλής προστασίας στα πληρώματα Ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ Κορίνθου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΚΑΒ

Το ΕΚΑΒ Κορίνθου ευχαριστεί δημοσία την εταιρία Motor Oil Διυλιστήρια Κορίνθου Α.Ε. και τον γενικό διευθυντή της Μotor Oil Μιχάλη Στειακάκη για τη δωρεά.
H Motor Oil Διυλιστήρια Κορίνθου Α.Ε. πριν από λίγες εβδομάδες είχε προχωρήσει σε δωρεά 50 αναπνευστήρων υψηλής τεχνολογίας.

Οι αναπνευστήρες θα παραδοθούν εντός των προσεχών ημερών στο Υπουργείο Υγείας, προκειμένου να εξοπλίσουν άμεσα αντίστοιχες νέες κλίνες στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας των νοσοκομείων. Οι συγκεκριμένοι αναπνευστήρες είναι κατάλληλοι για την εντατική θεραπεία ενηλίκων, παιδιών και νεογνών.
Ευχόμαστε η ελάχιστη αυτή προσφορά να συμβάλει στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, για την αντιμετώπιση της μεγάλης κρίσης Δημόσιας Υγείας που βιώνουμε στη χώρα μας.

 

Διαβάστε (δύο ακόμη επιχειρηματίες έκαναν σήμερα δωρεές)

Κορινθιακές εταιρείες ανταποκρίθηκαν ! Δώρισαν απαραίτητα υλικά στο Νοσοκομείο Κορίνθου

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog