Πέμπτη, 3 Ιουλίου, 2025

∆εκάδες ∆ήμοι θέλουν να αξιοποιήσουν την πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης, που τους διαθέτει η ΚΕ∆Ε

- Advertisement -

Τριάντα έξι ∆ήμοι από όλη τη χώρα δήλωσαν από το πρώτο 24ωρο, την πρόθεση να αξιοποιήσουν τη λειτουργία του συστήματος Webex – Cisco που έθεσε στη διάθεσή τους η Κεντρική Ένωση ∆ήμων Ελλάδος, για την οργάνωση τηλεδιασκέψεων που αφορούν συνεδριάσεις ∆ημοτικών Συμβουλίων και Επιτροπών.

Η υπηρεσία αυτή παρέχεται από την ΚΕ∆Ε στους ∆ήμους δωρεάν, με στόχο να συμβάλλει στην ενίσχυση της προσπάθειας για την εύρυθμη λειτουργία τους σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία και σε συνθήκες πανδημίας.

Οι ∆ήμοι που έχουν εκδηλώσει μέχρι σήμερα πρόθεση να αξιοποιήσουν το σύστημα Webex – Cisco είναι: Αίγινας, Μονεμβασιάς, Αγίας Βαρβάρας, Αντιπάρου, Κορυδαλλού, Σουφλίου, Φλώρινας, Φιλοθέης- Ψυχικού, Μετσόβου, Ξηρομέρου, Ζακύνθου, Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Παγγαίου, Ακτίου Βόνιτσας, Καβάλας, Ψαρών, Παρανεστίου, Παιανίας, Αλίμου, Παλλήνης, Γλυφάδας, Ελαφονήσου, Καρπενησίου, Σπάρτης, Μακρακώμης, Λοκρών, Ηλιούπολης, ∆άφνης-Υμηττού, Καλαβρύτων, Καντάνου-Σελίνου, Βισαλτίας, Ηγουμενίτσας, Παπάγου-Χολαργού, Ορεστιάδας, ∆ίου-Ολύμπου, Χανίων.

Με αφορμή τη δωρεάν διάθεση του συστήματος, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.∆.Ε. ∆. Παπαστεργίου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στην εταιρεία υψηλής τεχνολογίας CISCO, η οποία αποτελεί σταθερό κι αξιόπιστο συνεργάτη σε τεχνολογίες αιχμής της αυτοδιοίκησης κι έχει την ευθύνη λειτουργίας της πλατφόρμας και την παρέχει χωρίς κανένα κόστος σε όσους ∆ήμους επιθυμούν να την αξιοποιήσουν.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog