Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Στο Λουτράκι τo πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Κορινθία

- Advertisement -

Χθες μετέβη με ήπια συμπτώματα στο Νοσοκομείο Κορίνθου

Σε κατ’ οίκον περιορισμό τέθηκε 25χρονος Αθηναίος, που έχει εξοχική κατοικία στο Λουτράκι (σε οικισμό) αφού διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο 25χρονος είναι φοιτητής στην Αγγλία, επέστρεψε και επέλεξε να απομονωθεί στο Λουτράκι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του loutrakiblog.gr

 

 

- Advertisement -

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ολα τα κακομαθημενα να γυρισουν ηθελαν,θα κολλησει κ το τελευταιο χωριο τωρα. οπως κ οι μονιμοι κατοικοι του εξωτερικου .Καλα κανουν απο τη πολιτεια κ εφεραν μονο αυτους π εχουν προβληματα .Ζεις ρε φιλε 20και χρονια στην αγγλια κ τωρα θυμηθηκες την χωρα σου? …μενεις στην μονιμη κατοικια σου. ο αλλος 70χρ με σπαστα ελληνικα ηθελε να ερθει Ελλαδα .

  2. O.h sch… Jetzt auch am schönsten Ort der Welt. Passt auf euch auf, wir wollen euch alle gesund wieder sehen. Unser Herz gehört loutraki und wir hoffen wir können bald worden kommen. Bleibt zu Hause und gesund. Marianne und Bill

  3. Περπάτησα νόμιμα σήμερα και είδα ότι γινόταν χαμός απο κόσμο.Δεν υπήρχε κανένας έλεγχος.Το ίδιο και στην παραλία.Ετσι θα θρηνήσουμε θύματα.

    • Η Αστυνομία κάνει συνεχώς έλεγχους και μάλιστα εχουν επιβληθεί αρκετά πρόστιμα γιατί δεν είχαν οι πολίτες τα απαραίτητα έγγραφα πάνω τους ή sms. Περιπολίες γίνονται επίσης και τη νύχτα στο παραλιακό μέτωπο και σε όλη την πόλη. Το δυναμικό του ΑΤ Λουτρακίου δυστυχώς είναι λίγα άτομα. Ομως κάνουν ότι προβλέπεται και με το παραπάνω. Ας μην είμαστε άδικοι..

  4. Σιγά μην γίνονται έλεγχοι…. Όλοι η σάρα και μάρα έχει έρθει σε εμάς…. Να κοιτάνε ταυτότητες και αν δεν είναι πολίτες Λουτρακίου να τους στείλουν από εκεί που ήρθαν.

  5. Ο φοιτητής σας πείραξε! Όλοι οι αδαείς σ αυτον τον τόπο μαζεμένοι.. Προτίμησε να μην κάτσει σπίτι του και κολλήσει τους δικούς του που μπορεί να είχαν πρόβλημα και να έρθει να μείνει στο εξοχικό του ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ! ΔΕΝ ήρθε μέσα στο σπίτι σας! Σε καραντίνα μπήκε το παιδί για το καλό όλων! Αλλά αυτοί είστε! Να μην έρθει εδώ το κακό και ας πεθάνουν οι άλλοι! Εμείς να είμαστε καλά εεεε?

    • ρε μεγαλε αφου τον πηγε συγγενης συνοδεια ..τι μονος του μας τσαμπουνας ? και τι τρωει στο κλειστο εξοχικο ? φυλλα απο τα δεντρα ? και τι θα του προσφερουν εδω ? τα νοσοκομεια που ασχολουνται με αυτο ειναι αθηνα και πατρα!!!!!!!

  6. Δεν υπάρχει περίπτωση να παρκάρεις παράνομα στο Λουτράκι και να μην φας κλήση. Τώρα είναι λίγοι και δεν προλαβαίνουν να κάνουν ελέγχους

  7. …πατάτες νερόβραστες… φουλ κόσμος κυκλοφορεί, κ μάλιστα σε παρεάκια άνω τον δύο ατόμων.ειδικά στη λαϊκή σήμερα… μπαχαλάκι κανονικό…. έσκασε το πρώτο εισαγόμενο κρούσμα… άντε μπας κ φοβηθούν λιγάκι οι “ατρόμητοι”.

  8. Μάλλον δεν διαβάζετε το άρθρο σωστά και άρχισαν τα παρατράγουδα.Ο φοιτητής ,όπως και οποιοσδήποτε γύρισε πριν την απαγόρευση πτήσεων από την Μεγάλη Βρετανία, μπήκε από μόνος του με οδηγίες του ΕΟΔΥ σε καραντίνα στην δευτερεύουσα κατοικία του με την άφιξή του στην Ελλάδα.Αν δεν υπάρχει στην Αθήνα άλλος τρόπος απομόνωσης μακριά από το οικογενειακό περιβάλλον το αναρωτήθηκε κανείς;Με δήλωση του προς τις υπηρεσίες έμεινε στο εξοχικό του. Μόλις εμφάνισε κάποια συμπτωματολογία απευθύνθηκε στο Γ.Ν.Κορίνθου όπου εξετάσθηκε στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο έξω από το νοσοκομείο (άρα όχι διασπορά εντός αυτού)και επέστρεψε στον χώρο της καραντίνας (το εξοχικό) όπου του κοινοποιήθηκε το αποτέλεσμα.Ψυχραιμία λοιπόν όχι φόβος και άσχημοι χαρακτηρισμίι σε συνανθρώπους μας που μπορεί να βρεθούμε στην θέση τους.

  9. ΣΑΝ ΛΑΌ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΓΝΩΜΙΚΌ “Η ΚΆΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ”. ΝΑ ΨΩΦΙΣΟΥΝΕ ΌΛΟΙ ΟΙ ΆΛΛΟΙ ΑΡΚΕΊ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΜΕΊΣ ΚΑΛΆ..

  10. Κάποιοι εδώ επιτίθονται σε εναν νεαρό χωρίς να τον ξέρουν, αποκαλώντας τον μέχρι και βλάκα, λες και φταίει αυτός που Παρασκευή πρωί, όπως ενημέρωσε συμπολίτης μας, το Λουτράκι έσφυζε από ζωή. Αλλά τι φοβάστε? Μην πάθετε κάτι και δεν μπορείτε μετά να ρίχνετε φόλες? Αφήστε να ζήσει και κανένα αδέσποτο. Πασίγνωστη η μανία σας να τα εξοντώνετε

  11. Σαν Δεν ντρέπεστε Έλληνας είναι παιδί δικό μάς είναι αντί να πούμε να ανάρρωση γρήγορα το παλληκάρι κάθεστε και το βρίζετε !!

  12. Τον οικισμό να μας πείτε , η μητέρα του δεν κυκλοφορούσε αφού αυτός όχι ;Ενημερώστε τον κόσμο για ποιον οικισμό πρόκειται. Από κάπου θα ψωνιζαν έστω και ντελιβερι .

  13. Μπράβο στον 25 χρόνο που σύμφωνα με το ρεπορτάζ ακολούθησε το πρωτόκολλο και δεν έγινε “περπάτησα νόμιμα” “κυκλοφορώ κάθε μέρα νόμιμα” και κρίνω τους πάντες είμαι σίγουρος ότι σε λίγες μέρες θασαι μια χαρά.

  14. Το άρθρο είναι κακογραμμένο για κα σπείρει πανικό. Πείτε ότι το παιδί ήταν ήδη σε καραντίνα από το αεροδρόμιο και επέλεξε να κλειστεί στο εξοχικό του. Στο νοσοκομείο πήγε επειδή εμφάνισε τα συμπτώματα. Όσο για τη γιατρό που τον εξέτασε ήξερε περι τίνος πρόκειται πριν τον εξετάσει και προληπτικά βρίσκεται σε καραντίνα.

    • Θα χαρώ πολύ να μου πείτε το όνομά σας και την ιδιότητά σας (αν είστε δημοσιογράφος) γιατι αυτά τα έχουμε γραψει ήδη. Οσο για το άρθρο, δεν είναι άρθρο είναι η επίσημη ενημέρωση από το Νοσοκομείου Κορίνθου δια στόματος Διοικητικού παράγοντα, ο οποίος ανλεφερε αυτά ακριβώς αυτολεξεί

  15. Κακογραμμένο το άρθρο για να σπείρει πανικό. Και κυρίως ανεπίσημο, έτσι για να έχουμε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

  16. Δεν είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Κορινθία. Αλλά προφανώς ο κουμπάρος του κουμπάρου που σας δίνει έγκυρες πληροφορίες δεν έχει πάρε δώσε με Ξυλόκαστρο οπότε δεν ξέρατε ότι κι άλλοι έμειναν καραντίνα στην Κορινθία και ανάρτησαν πλήρως.

  17. Ανθρωποφαγοι, πως παει το κυνηγι μαγγισων? Και μετα ρωτατε γιατι φτασαμε εδω που φτασαμε σαν ειδος. Οριστε, διαβαστε τα σχολια και θα καταλαβετε. Φοβισμενα ανθρωπακια, ετοιμα να βρισουν να κατηγορησουν και να σκοτωσουν. Αηδια 🤮

  18. 12.31,δεν είμαστε ανθρωποφάγοι.Πες μας εσύ δεν σου γεννώνται απορίες με την ενημέρωση από τους αρμόδιους;;;;; Εμένα πολλές, μετά το είπα -ξεειπα της Αλεξανδρούπολης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog