Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Υπάρχει και δεύτερο θετικό κρούσμα στην Κορινθία

- Advertisement -

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες υπάρχει από την Πέμπτη ήδη άλλο ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Κορινθία πού όμως έκανε το τεστ σε διαγνωστικό κέντρο.

Ο άνθρωπος παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι του.

Πρόκειται για μόνιμο κάτοικο Κορίνθου όμως το ιατρικό απόρρητο δεν επιτρέπει να πούμε το όνομά του.

 

 

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πιο ιατρικο απορρητο εδω προκειται για της ζωες ολων μας πρεπει να γνωριζουμε ποιος ειναι και με ποιους εχει ερθει σε επαφη ! ΠΙΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Ετσι ειναι. Πρεπει να γ ωριζουμε να ξερουμε με ποιους εχει ελθει σ επαφη. Δεν ειναι καιρος για ιατρικο απορρητο. Αυτο μας ελλειπε τωρα.Γκαμουρα Ιωαννα.

  3. “Ποιό ιατρικό απορρητο;;;…..” Μάλλον δεν έχετε καταλάβει τί γράφετε. Την ιχνηλάτηση την πραγματοποιεί συγκεκριμένη υπηρεσία.

    • Το ιατρικό απόρρητο αφορά την υγεία του ασθενούς. Οπότε ακόμη και η ΕΥΔΑΠ ή ο Απόλλων Σμύρνης να έκανε την ιχνηλάτηση, πάλι, βάσει νόμου, δεσμεύεται στο να μην κοινοποιήσει τα στοιχεία του χωρίς την επιθυμία του ασθενούς. Άρα οι άνθρωποι στο LB καταλαβαίνουν τι γράφουν, εσύ δεν καταλαβαίνεις τι σου γίνεται. Μήπως το έπαθες από το πολύ φασκόμηλο? Πιες και καμιά βαλεριάνα εναλλακτικά ή χαμομηλάκι γιατί τα νεύρα σου είναι τσίτα. Άντε μπράβο, που δεν καταλαβαίνουν τι γράφουν. Αγαπητή κυρία Χαρά, κατανοώ πλήρως με τι ασχέτους έχετε κάθε φορά να αντιπαλεύετε. Ι.Μ.

  4. Ποιο ιατρικό απόρρητο? Είστε γιατρός ? ,για σας δεν ισχύει? πως μάθατε το όνομα? Αν το μάθατε τότε κάποιος δεν τήρησε το ιατρικό απόρρητο.Εκτός αν εννοείς ότι ως δημοσιογραφος δεν σου επιτρέπει η δημοσιογραφική δεοντολογία να αποκαλύψεις το όνομα!!

  5. Διευκρινηση το σχολιο στις 00:47 απευθύνεται στα σχόλια αναγνωστων περί ιατρικού απορρήτου και όχι προς το δημοσιογραφικό κείμενο.

  6. Όπα ρε παιδιά.Οι σελεμπριτι του νομού μας τυγχάνουν ειδικής μεταχείρισης;;;;;;; Γενικώς δεν μας λένε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι.Να ευχηθούμε και να προσευχηθούμε οι ασθενείς να αναρρώσουν σύντομα.

  7. Είναι αδύνατον μια ολόκληρη περιοχή σαν την Κορινθία να μην έχει τον ιο. Δεν πρόκειται να μείνουμε στα 2 κρούσματα. Πιθανότατα ήδη υπάρχουν κρούσματα σε όλη την Κορινθία και δεν έχουν παρουσιαστεί συμπτώματα. Τα συμπτώματα μπορούν να παρουσιαστούν και έναν μήνα μετά.

  8. Ποιο ιατρικό απόρρητο βρε παιδιά?Αυτός ο άνθρωπος μπορεί να έχει πλησιάσει και άλλους ανθρώπους έχουν οικογένειες παιδιά γνωστούς θα το μεταφέρει? Εγκλημαααα….εδώ και ο Κάρολος της Αγγλίας έχει.. έχουμε τόσο celebrity στην Κόρινθο και δεν το ξέρουμε???αισχοςςςς!!!!

  9. Πάντως το Σάββατο στη λαϊκή οι πιο πολλοί έκαναν σαν να μην τρέχει τίποτα. Ούτε γάντια οι πελάτες, καποιες γιαγιάδες κι εγώ φορούσαμε γάντια και μάσκες. Πρέπει όλοι να προσέχουμε, δεν είναι αστείο, δεν είναι συνωμοσία όπως λένε οι ανόητοι, πάρτε το σοβαρά, φοβηθειτε .

  10. Φίλοι συμπολίτες, δεν μπορεί κανείς να πει ότι του φταίει το κράτος, η αστυνομία η οι άλλοι, όλοι μας πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Οι βόλτες και οι χειραψίες θα μας βγουν ξινές. Νοιαστειτε για τους γονείς και τα παιδιά σας, αν όχι για σας τους ίδιους. Θεοδώρα Π.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog