Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ρεπορτάζ loutrakiblog: Η ιστορία του 25χρονου που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

- Advertisement -

Συναγερμός έχει σημάνει στην περιοχή του Λουτρακίου, όπου το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού είναι πλέον γεγονός. Πρόκειται για 25χρονο από τον Πειραιά, ο οποίος επέστρεψε από την Αγγλία όπου κάνει το μεταπτυχιακό του, στην Ελλάδα την Δευτέρα 23 Μαρτίου.

Με πληροφορίες ο 25χρονος,και όσα ισχυρίσθηκε, ο πατέρας του είναι άτομο ευπαθούς ομάδας. Ετσι ο 25χρονος αποφάσισε να περάσει τις 14 ημέρες του κατ’ οίκον περιορισμού του, στο Λουτράκι, όπου διατηρεί εξοχικό η οικογένειά του, μαζί με τη μητέρα του.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του loutrakiblog.gr, ο 25χρονος είχε δηλώσει στο έγγραφο που συμπλήρωσε μέσα στο αεροπλάνο, την ώρα της επιστροφής του στην Ελλάδα, ότι επιθυμεί να διαμείνει στο εξοχικό του στο Λουτράκι και να περάσει εκεί τις ημέρες του υποχρεωτικού εγκλεισμού του κατ΄οίκον

“Ο 25χρονος σπούδασε στο Πολυτεχνείο και το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεται σε μία από τις μεγαλύτερες πόλεις τις Αγγλίας όπου κάνει το μεταπτυχιακό του. Είδε την κατάσταση που επικρατεί στην Αγγλία και αποφάσισε να φύγει από εκεί, για να επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς η οικογένειά του ανησυχούσε. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό και υπεύθυνο παιδί, που προέρχεται από πολύ καλή οικογένεια”. Αναφέρθηκε στο loutrakiblog,από πηγές της Αστυνομίας.

 

Το ταξίδι  Αγγλία – Λουτράκι -Νοσοκομείο Κορίνθου

 

“Ο 25χρονος, ήρθε στην Ελλάδα τη Δευτέρα 23 Μαρτίου. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε με τη μητέρα του στο Λουτράκι υπό συνθήκες αυστηρής προστασίας, ακολουθώντας τις οδηγίες που του δόθηκαν από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Σύμφωνα με όσα ο ίδιος δήλωσε, τόσο αυτός όσο και η μητέρα του, δεν έχει έρθει σε επαφή με κανέναν άνθρωπο από τη Δευτέρα που ήρθε στο Λουτράκι μέχρι και σήμερα. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με όσα δήλωσε ο ίδιος στην ιχνηλάτηση που του έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, τα ψώνια για τις 14 ημέρες του κατ’ οίκον περιορισμού του, τα είχε πραγματοποιήσει η μητέρα του πριν έρθει σε επαφή μαζί του, στην περιοχή της Αθήνας. Στο Λουτράκι, δεν έχει έρθει με κανέναν σε επαφή, όπως δήλωσε ο ίδιος”.

Σε ερώτηση  γιατί ο ίδιος δεν ενημέρωσε την αστυνομία για την επιθυμία του να τεθεί σε καραντίνα στο Λουτράκι, απάντησε πως δεν το ήξερε, ότι πρέπει να την ειδοποιήσει.

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του loutrakiblog.gr, η Αστυνομία της Κορινθίας, δεν γνώριζε ότι ο 25χρονος θα μεταφερθεί στο Λουτράκι για να περάσει τις 14 ημέρες υποχρεωτικής καραντίνας.

Η Αστυνομία και η δημοτική αρχή ενημερώθηκαν  την Πέμπτη, όταν ο 25χρονος πήγε στο Νοσοκομείο Κορίνθου για να κάνει το test. Το μοναδικό στοιχείο που έχει στα χέρια της, είναι η “κατάθεση” του ίδιου, μέσω του ειδικού εντύπου που του δόθηκε να συμπληρώσει στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις για να ξεκινήσει η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών του. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του loutrakiblog, τον 25χρονο επισκέφθηκε σήμερα Κυριακή 29 Μαρτίου, τον επισκέφθηκε η Διοικητής του ΑΤ Λουτρακίου,κ. Μάρθα Μυστακίδου, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του

“Από την Πέμπτη, μέχρι και σήμερα, ο 25χρονος παραμένει στο σπίτι του. Η Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με την Πολιτική προστασία του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, θα βρίσκονται στο πλευρό του σε ο,τι και αν χρειαστεί όλο το επόμενο διάστημα”, αναφέρθηκε  στο loutrakiblog πηγές από το Δήμο Λουτρακίου και την Ελληνική Αστυνομία.

 

 

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έτσι όπως το γράφει το μπλοκ έχει το θέμα. Όλοι οι υπόλοιποι που έχουν πει και γράψει ότι τους κατέβει στο άδειο τους κεφάλ ι να πάνε για ύπνο και να σκεπαστουν και με το πάπλωμα.Δεν λέω για τους άλλους που κατηγόρησαν κάποιο λουτρακιωτη που μένει στο Λονδίνο ότι ήταν αυτός που είχε το ιό. Ξέρουμε όλοι ότι είναι περίοδος δύσκολη για όλους όπου και να βρισκόμαστε. Με ακρωτητες και πανικό και άλλα τέτοια τριτοκοσμικά που γίνονται να είμαστε ποιο προσεχτικοι. Καλησπέρα σε όλους προσεχουμε υπομονή και κυρίως ψυχραιμία και να προσέχουμε τι λέμε και τι κάνουμε 😎

  2. Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση στο παλικάρι κ με το καλό να γυρίσει σπίτι του. Κ όσο για τα απαίσια σχόλια που διαβάζω… Ένα θα σας πω…. Είστε απαράδεκτοι ανεγκέφαλοι αμόρφωτοι κ δεν υπάρχει ίχνος ανθρωπιάς μέσα σας. Λυπάμαι για λογαριασμό σας!!!

  3. Το θαυμάσιο αυτό ρεπορτάζ του μπλογκ είναι γροθιά στο στομάχι σε όση επαρχιώτικη βλαχουριά έπεσε να λιντσαρει το παιδί. Όταν επισκέπτεται το Λουτράκι και τα ακουμπάει ψωνιζοντας είναι καλός. Τώρα που ήρθε για μην επιβαρύνει τον πατέρα του έγινε κακός. Λες και το Λουτράκι θα έμενε αλώβητο όλους αυτούς τους μήνες του ιού.

    • Βλαχουριά είναι η δική η συμπεριφορά. Αυτό που ζήτησε η κοινωνία του Λουτρακίου είναι ενημέρωση. Αυτό και μόνο. Αλλά θα δικαιώματα που έχετε δώσει είναι πολλά κύριε μπιθηκεν.

      • Εξαρτάται πως το ζητάει. Και εδώ το ζητάει επιτακτικά, προσβλητικά και ακοινώνητα. Καταλάβατε τώρα κύριε… Μαρκήσιε της Περαχώρας; Μην πάθετε τίποτε και χάσει η Βενετιά βελόνι στον τόπο μας.

  4. Συγνώμη .προσωπικά δεν πιστεύω τα όσα λενε για να ηρεμήσει η πόλη μας.Αδιαφορο που σπούδαζε,τι σπουδαζε,και αν είναι από καλή η κακή οικογένεια.Αλλο το μένουν καραντίνα με την επίβλεψη κάποιας αρχής και άλλο φτιάχνω μια δήλωση και αν προκύψει θέμα ειδοποιούνται οι κατά τόπους αρχές.

  5. Συγγνώμη. Κι εμάς αδιάφορη η κακεντρεχής γνώμη σου για να επιρρίψει ευθύνες σε κάποιον κοντινό μας άνθρωπο για την εξαπλωση του κορωνοϊού στον πλανήτη. Κάτσε καραντίνα σπίτι σου, βάλε κυριακάτικα να δεις το “Τσάο Αντέννα” να χαλαρώσεις γιατί είσαι φορτωμένος μέχρι τα μπούνια! Άντε πια με τον καθέναν εδώ μέσα

  6. Ασχοληθειτε εσείς με τις εκπομπές της TV που τις γνωρίζετε καλύτερα γιατί εγώ περνώ τον χρόνο μου στο σπίτι πιο επικοδομητικα.Κανεις μας δεν θέλει να νοσήσει κανείς.Δεν τα έβαλα με τον δικό σας άνθρωπο .πρόταση έκανα στους αρμόδιους για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα των μέτρων.Με αυτά που μου προσαπτεις δείχνεις ότι είχαν δίκιο αυτοί που ζητούσαν ιχνηλάτηση

  7. Δεν ξέρω αν επρόκειτο για το ίδιο άτομο αλλά την ημέρα που λέτε ότι ήρθε από Λονδίνο ήρθε ένα άτομο γύρο στα 25 στο.καταστημα.που εργάζομαι και συγκεκριμένα με ταξί.μαλιστα μου είπε ότι μόλις ήρθε από έξω.τον ρώτησα απ’όπου και μου είπε από Λονδίνο.αρα αν είναι αυτός ήρθε σε επαφή και με τον ταξιτζή και με μένα.οποτε δεν ισχύει το ότι δεν ήρθε σε επαφή με κανένα καλό είναι να.προσεχουμε.δεν έχω κάτι με το παιδί αλλά έχω και εγώ παιδιά και Επισεις έρχομαι σε επαφή με.πολλους ανθρώπους.φανταστητε τι θα γίνει αν μας μίλησε και εμας

    • Φίλε/η 02.26 αν μπορείς επικοινώνησε με το 690-7315724 ή αν μπορείς δώσε μας την περιγραφή του ατόμου που αναφέρεις. Ισως να μην είναι ο ίδιος..Αν είναι όμως πρέπει να ενημερωθεί η Αστυνομία

  8. “Πρόκειται για ένα εξαιρετικό και υπεύθυνο παιδί, που προέρχεται από πολύ καλή οικογένεια” Σοβαρά τώρα αυτό είναι απάντηση;;; Οι δικαιολογίες της πολιτείας για να εξηγήσει την ολιγωρία της είναι ακόμη πιο άκυρες απο αυτές που λένε αυτοί που τους πιάνουν έξω…. Δεν τον θέλουμε για προξενιό τον άνθρωπο για να μας ενδιαφέρει αυτό, θέλουμε να μάθουμε αν μας έχει κολλήσει κορονοϊο!!! Εκτός αν υπάρχουν έρευνες που έχουν δείξει οτι τα εξαιρετικά παιδιά απο καλές οικογένειες δεν μεταδίδουν τον κορονοϊο σε άλλους!

    • ε καλά τώρα μην κολλάς και εσύ μια λέξη. Καλή οικογένεια είναι ότι έδειξαν την στοιχειώδη ευθύνη προς τους άλλους και συνεργάζονται με τις αρχές.Και μπράβο τους. Φαντάσου να μην ήταν έτσι.

  9. ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΊΝΑΙ ΑΠΌ ΚΑΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΓΙΑΤΊ ΤΌΣΗ ΔΙΆΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΌΝ…. ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΈΡΕΤΕ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΆΚΙ ΚΑΙ ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΛΊΜΝΗ ΗΡΑΙΟΥ Η ΚΆΠΟΥ ΑΛΛΟΎ;.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog