Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Mε τηλεδιάσκεψη το δημοτικό συμβούλιο (εικόνα)

- Advertisement -

Όπως επιτάσσουν οι ανάγκες της εποχής λόγω του κορωνοϊού και συμμορφούμενοι με το Νόμο που ορίζει να γίνονται τα δημοτικά συμβούλια μέσω skype , συνεδρίασε σήμερα Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων.

Σε επικοινωνία του loutrakiblog.gr με το δήμαρχο κ.Γιώργο  Γκώνη ,και σε ερώτησή μας αν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τη συνεδρίαση μεσω skype,μας δήλωσε ότι από την επόμενη φορά θα μπορούν να συνδεθούν και τα ΜΜΕ για την απευθείας ενημέρωσή τους. Πράγμα το οποίο δεν κατέστη σήμερα δυνατό, όπως είπε.

Ο κ. Γκιώνης διαβεβαίωσε ότι θα ενημερωθούμε εκτενώς για όλα τα θέματα της συνεδρίασης.

Aξίζει να σημειωθεί ότι στη συνεδρίαση από τους 27 δημοτικούς συμβούλους συμμετέχουν οι 24. Απουσιάζουν μόνο τρεις και συγκεκριμένα οι κ.κ. Πρωτονοτάριος Δημήτρης ,Γεωργίου Θανάσης και Σακκελαρίου Θύμιος.

 

Η συνεδρίαση είναι σε εξέλιξη….

 

 

Το θεματολόγιο της σημερινής συνεδρίασης δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου και έχει ως εξής

1.Εξέταση αιτήματος έντεκα (11) δημοτικών συμβούλων για συζήτηση του θέματος: “Ενημέρωση από τον κ. Δήμαρχο για τον τρόπο μετασχηματισμού και τις ενέργειες που έχει προβεί μέχρι σήμερα, εάν απαιτηθεί μετατροπή της Κοινοπραξίας σε Ανώνυμη Εταιρεία, ώστε ο Δήμος μας να είναι κατάλληλα προετοιμασμένος.

 

2.Γνωμοδότηση επί των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων.

 

3.Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης εσόδων – εξόδων δημοτικού προϋπολογισμού έτους 2019 (Δ’ τρίμηνο).

 

4.Έγκριση μερικής αναμόρφωσης δημοτικού προϋπολογισμού τρέχοντος έτους (1η).

 

5.Έγκριση μερικής αναμόρφωσης δημοτικού προϋπολογισμού τρέχοντος έτους (2η).

 

6.Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας του Αλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρου Λουτρακίου (εξ αναβολής).

 

Η παρούσα συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη σύμφωνα με την από 11/3/2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ τ. Α΄ 55/11-3-2020) ‘’Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού’’.

 

 

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επειδή δεν είμαι και πολύ καλός με την τεχνολογία και τέτοιου στυλ συνεδρίαση online με Skype. Όταν συμφωνούν σε κάτι θα βάζουν like και καρδούλες και όταν διαφωνούν 😠φατσουλα??

  2. Λέω να πούμε ένα υπερήφανο ΟΧΙ στον κορωνοϊό και να τον στείλουμε στην Κίνα, όπως στείλαμε και τον Κόμερ στην Ιρλανδία.

  3. Βρε συ 2241 εσένα δεν πρόκειται να σε πιάσει το κορονοκοπελι 😂😂Εσένα θα σε αφήσει για να αναπαραγωγή 😂😂πως το σκέφτηκες αυτό ρε αδερφέ ήθελα να ήξερα. Που το συνδιασες? Ακόμα στον Ιρλανδο έχεις μείνει., Καλημέρα φίλε και από το κορονοιο μπορεί να γλιτώσουμε αλλά από κάποιους άλλους χρήστες του μπλοκ κομμάτι δύσκολο 😂😂😂Ρε τη τραβάω ο γάβρος 😎

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog