Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Μητσοτάκης σε βουλευτές της ΝΔ: «Καταθέστε το 50% του μισθού σας υπέρ του κορονοϊού»

- Advertisement -

Με ανάρτησή του στο Facebook ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κάλεσε τους βουλευτές της ΝΔ αλλά και τους υπουργούς και τους υφυπουργούς της κυβέρνησης να καταθέσουν το 50% του μισθού τους για το επόμενο δίμηνο.

Με τον τρόπο αυτό ο κ. Μητσοτάκης ζητά από τους συνεργάτες του να δείξουν την αλληλεγγύη τους στην μάχη κατά του κορονοϊού, καθώς όπως εξήγησε «…Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19».

Αναλυτικά όσα έγραψε ο πρωθυπουργός: «Όπως η κυβέρνηση πρώτη κινητοποιήθηκε με τολμηρά μέτρα κατά της πανδημίας, έτσι και ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης.

Σε μία συμβολική πρωτοβουλία, λοιπόν, καλώ όλους τους βουλευτές της Ν.Δ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοϊού. Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19.

Απέναντι στην υγειονομική απειλή όλοι είμαστε ίσοι. Όμως στη μάχη απέναντί της, ο καθένας οφείλει να προσφέρει ανάλογα με τις δυνάμεις του. Είμαι σίγουρος ότι την επιλογή αυτή θα ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Μητσοτάκης

 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άλλο ένα επικοινωνιακό τρικ.Αυτός τους ΕΙΠΕ (δεν τους ΕΠΕΒΑΛΛΕ) να καταθέσουν το 50%.ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ??? Εδώ σας θέλω να κάνουν ρεπορτάζ οι δημοσιογράφοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog