Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Νέο αυτοκίνητο παρέλαβε ο Δήμος για τις ανάγκες της Κοινωνικής Δομής και των Κοινωνικών Υπηρεσιών

- Advertisement -

«Συμμαχία Ευθύνης” της ΚΕΔΕ και της ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ με τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Αποδεχόμενος την προσφορά της ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ , ύστερα από πρωτοβουλία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Κ.Ε.Δ.Ε, ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης  παρέλαβε σήμερα ένα αυτοκίνητο, δωρεά της εταιρείας για την ενίσχυση της προσπάθειας για την παροχή κοινωνικών υπηρεσιών στις ευπαθείς ομάδες του Δήμου, για όλο το χρονικό διάστημα αντιμετώπισης της πανδημίας, COVID-19.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης αναφερόμενος στην κίνηση αυτή σχολίασε:

«Ευχαριστούμε θερμά την ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ, καθώς επίσης, την Κ.Ε.Δ.Ε. και τους αγαπητούς συναδέλφους, τον Πρόεδρο, κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, τον Αντιπρόεδρο κ. Κυριζόγλου Λάζαρο και τον Γενικό Γραμματέα κ. Δημήτρη Καφαντάρη καθώς αποδεικνύουν έμπρακτα πως βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή» και στηρίζουν με κάθε πρόσφορο μέσο, το δύσκολο έργο των κοινωνικών υπηρεσιών των Δήμων της χώρας. Από την πρώτη στιγμή της πανδημίας βρισκόμαστε δίπλα στους πολίτες και ειδικά σε εκείνους που έχουν πραγματικά ανάγκη. Το αυτοκίνητο αυτό, θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της Κοινωνικής Δομής που δημιουργήθηκε στον Δήμο μας για την κάλυψη αναγκών των κοινωνικών υπηρεσιών που παρέχουμε σε άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και είναι επιτακτική ανάγκη να παραμείνουν στο σπίτι τους».

Το αυτοκίνητο παρέλαβε για λογαριασμό του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικού-Οικονομικού κ. Αναστάσιος Σακελλαρίου και η Πρόεδρος του ΔΟΚΟΠΑΠ «Μέριμνα» κ. Σωτηρία Κορδαλή, ενώ την παράδοση εκ μέρους της εταιρείας ΠΑΝΟΥΣΗΣ Α.Ε., έκανε ο κ. Πανούσης, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog