Ηλικιωμένος επιβάτης τρόλεϊ που δεν έχει τα απαραίτητα έγγραφα για την μετακίνηση του και οι δημοτικοί  αστυνομικοί  του βεβαιώνουν το ανάλογο διοικητικό πρόστιμο . Ο δημοτικός αστυνομικός χτυπά τον ηλικιωμένο όταν βλέπει ότι του καταστρέφει το μπλοκ των κλήσεων ”

Πολλά σχόλια έχει προκαλέσει το συγκεκριμένο βίντεο …Οι περισσότεροι αναφέρονται δυσμενώς στην συμπεριφορά του δημοτικού υπαλλήλου που τραβά απο τον αυχένα τον ηλικιωμένο λέγοντας πως μπορούσε να πάθει ανακοπή..

δείτε το βίντεο

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ

Δημοσιογράφος – Δημοτικός Αστυνόμος σημειώσατε Χ!!! ( όχι το Χ της ισοπαλίας αλλά το Χ της απόρριψης ) Δημοσιογράφος τηλεοπτικού σταθμού : ”#Επιβάτης τρόλεϊ που δεν έχει τα απαραίτητα έγγραφα για την μετακίνηση του έρχεται στα #χέρια με δημοτικούς Αστυνομικούς όταν του βεβαιώνουν το πρόστιμο … Ο δημοτικός αστυνομικός τον ακινητοποιεί όταν βλέπει ότι του καταστρέφει το μπλοκ των κλήσεων ”Ξεκινάμε με την δημοσιογράφο :1. «Ο Επιβάτης του τρόλεϊ» και Οχι ο (ηλικιωμένος επιβάτης του τρόλεϊ) 2. «Έρχεται στα χέρια με δημοτικούς αστυνόμους» (Στην κάμερα δεν βλέπουμε να έρχονται στα χέρια , βλέπουμε τον δημοτικό αστυνόμο να τραβάει από τον αυχένα τον ηλικιωμένο επιβάτη). Με τις παραπάνω επισημάνσεις μας αφήνουμε εσάς να βγάλετε τα συμπεράσματα σας για το λειτούργημα που λέγεται #ρεπορταζ και #δημοσιογραφια Πάμε τώρα στους κυρίους της Δημοτικής Αστυνομίας …Είναι λυπηρό κύριοι να σας βλέπουμε δυο μέτρα άντρες να μην μπορείτε να δώσετε λύση χωρίς βία με έναν ηλικιωμένο πολίτη . Και να έσκισε το μπλοκ παραβάσεων η συμπεριφορά σου κύριε είναι απαράδεκτη !!! Αν ο παππούς πάθαινε καμιά ανακοπή ;; Δεν κανείς για αυτήν την θέση , είσαι επικίνδυνος να αμαυρώσεις το σώμα που υπηρετείς. Την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει η πολιτεία που δεν σε εκπαιδεύει Δημοτικέ Αστυνόμε . Αλλά τι συζητάμε … Στην Ελλάδα έχουμε το δικό μας ρητό : ”Έχω μέσον μπαίνω παντού „

Δημοσιεύτηκε από Palavos στις Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020