Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Δημοτικό συμβούλιο με ένα θέμα και …(ποια) απόφαση !

- Advertisement -

Μετά από 7+ ώρες περίπου έλαβε τέλος  η έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού αυμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη και μοναδικό θέμα την

Λήψη υποστηρικτικών μέτρων αντιμετώπισης και αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού καθώς και περιορισμού των συνεπειών του στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων,στα πλαίσια της υφιστάμενης πανδημίας.

Ακούστηκαν πολλές προτάσεις από όλη την αντιπολίτευση. Αντιπαραθέσεις, αποχωρήσεις και “φιλοφρονήσεις” , και όλα αυτά τα “ωραία” που διαδραματίζονται κάθε φορά στο δημοτικό συμβούλιο. Η μόνη διαφορά ότι σήμερα ο Πρόεδρος άνοιγε εκείνος τα μικρόφωνα οπότε δεν υπήρχε οχλαγωγία.

Παρ΄όλα αυτά ακούστηκαν καλές προτάσεις από όλους που είναι προς διερεύνηση αν μπορούν να υλοποιηθούν.

Αποχώρησαν πολλοί από το συμβούλιο λόγω διενέξεων και συγκεκριμένα οι Πέτρου Π, Νικολάου, Γεωργίου Θ, Βασιλειου Δ., Δεδες Δ., Ασημακοπουλος, Πρωτοπππά, Σακελλαριου Ευθύμιος, Κοντός. Η παράταξη Καραπανάγου δήλωσε ότι θα παραμείνει στη συζήτηση παρά το προχωρημένο της ώρας αλλά θα απέχει από την ψηφοφορία.

Τελικά μετ΄εμποδίων και από όσους είχαν απομείνει (15),Σύμβουλοι της δημοτικής αρχής, της παράταξης Λογοθέτη και της παράταξης Ζερβού αποφασίστηκε ομόφωνα ότι αποδέχονται όλες τις προτάσεις .Υπό τον όρο ότι θα ρωτηθεί η Οικονομική Υπηρεσία αύριο αν πολλές από αυτές τις προτάσεις μπορούν να υλοποιηθούν πχ απαλλαγή τελών κ.α, άνοιγμα τραπεζικού λογ/σμου για ευπαθείς ομάδες , κοινωνικό σύμφωνο αλληλεγγύης, μητρώο εθελοντών, αναστολή τελών,αγορά μηχανήματος ανίχνευσης κορωνοϊού κ.α

Αυριο επίσης θα συζητήσουν εκ νέου οι αρχηγοί των παρατάξεων για να ξαναδουν τις προτασεις και να προσθέσουν και άλλες και να συμφωνήσουν αν συμφωνούν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Δεν ξέρω αν μπερδευτήκατε να σας το πω με απλά λόγια

Αποφασίστηκε ομόφωνα ότι επειδή δε συμφωνούν θα ξανασυναντηθούν αυριο να συμφωνήσουν !

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καλα κρασια … η αντιπολιτευση χτενιζεται .Τι ειναι αυτα ? ειμαστε πιο νεοι σε ηλικια και δεν συμπεριφερομαστε τοσο ανωριμα ,Ειναι απαραδεκτο να αποχωρουν απο τα συμβουλια σε αυτες τις κρισιμες ωρες ! Ολοι οι δημοι βρισκουν λυσεις και σεις τρωγεστε σαν τα κοκκορια .ρεζιλικια ειναι αυτα για τον δημο . Αν ειχατε προτασεις να τις ριχνατε στο τραπεζι .

  2. Ας πούμε ένα υπερήφανο ΟΧΙ στους ανεύθυνους αποχωρήσαντες αρχηγούς αντιπολιτευόμενων παρατάξεων και ας προσπαθήσουμε όσο μπορούμε οι πολίτες να βοηθήσουμε υπεύθυνα τον δήμαρχο μας για το καλό όλων μας, ακόμη και των ανεύθυνων και ανύπαρκτων αποχωρησάντων. Δεν θέλουν να συνδράμουν, ας παραδώσουν τις θέσεις τους σε υπευθύνους δημότες κι ας πάνε να ζήσουν στην Ουχάν.

  3. Ο πολλα βαρύς και ασηκοτος Μπισμπικης όπου βρεθεί και όπου σταθεί λέει “18 εμεις 9 αυτοί τους κάνουμε ότι θελουμε” τι περιμένετε να γινεται;Ας το πάνε έτσι και την επόμενη φορά από την πρώτη Κυριακή θα βγει ο Γκιωνης

  4. Να αγιάσει το στόμα σου 11.58. Το ξέρουμε όλοι, αυτοί δεν νοιάζονται για το καλό του τόπου και τη ζωή των δημοτών, αλλά πως θα ανατρέψουν τον Γιώργη πριν το τέλος της θητείας του ματαιοδοξώντας να αναλάβουν τις τύχες του τόπου γιατί μάλλον ξέμεινε ο γαμπρούλης τους και χρειάζεται οικονομική ένεση με πολλές απευθείας αναθέσεις έργων. Είχαμε τη Μεγαλοκοπέλα, για να μην δίνω ονόματα, από κοντά τώρα και ο φρατζόλας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog