Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Σε λειτουργία από σήμερα τα φανάρια στο Νέο Λύκειο (εικόνες)

- Advertisement -

Λειτουργούν από σήμερα το πρωί τα φανάρια στο Νέο Λύκειο Λουτρακίου. Ενα έργο που ήταν απολύτως αναγκαίο αφού η ύπαρξη του σχολείου εκεί και η διέλευση των μαθητών καθιστούσε το σημείο άκρως επικίνδυνο. Δυστυχώς οι οδηγοί δεν συμμορφώνονταν με τις ειδικές πινακίδες σήμανσης για ελάττωση της ταχύτητας με αποτέλεσμα να υπάρχει ο φόβος ατυχήματος.

Με ενέργειες της δημοτικής αρχής και συγκεκριμένα του Αντιδημάρχου των Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κώστα Παντελέου, το έργο υλοποιήθηκε και τα φανάρια επιτέλους  άναψαν.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Παντελέου δήλωσε στο loutrakiblog.gr

“O  Δήμος μας έπειτα από τις Εγκρίσεις που πήρε από το υπουργείο είναι στην ευχάριστη θέση να θέτει από σήμερα 2 Απριλίου 2020 σε λειτουργία τα φανάρια στο Νέο Λύκειο Λουτρακίου. Με τη βοήθεια του πρώην Γενικού Γραμματέα κυρίου Γιώργου Δέδε από το υπουργείο Υποδομών πήραμε τη χρηματότηση του έργου.

Επίσης κατασκευάσαμε και τα πεζοδρόμια για την ασφαλή διέλευση όλων των πεζών και κυρίως των μαθητών του σχολείων που καθημερινά διέρχονται σε αυτό το σημείο.

Θέλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπαλλήλους του δήμου μας που αυτές τις δύσκολες στιγμές και τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας καθημερινώς εργάζονται για ένα καλύτερο Δήμο”

 

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

    • Εσύ 1308 μπορεί και να έτρωγες τα ρούχα σου πριν να φτιάξετε φανάρι να φτιάξετε φανάρι θα σκοτωθούν τα παιδιά όπως και πολλοί άλλοι τσιριζαν. Τώρα που το έβαλαν λες θα γίνονται τροχαία. Μπορεί και να είμαι λάθος φίλε φίλη αλλά όταν λέω εγώ πρέπει να βάζουμε τα ονόματα μας ή κάτι ψεύτικο ώστε να ξέρουμε ποιος και τι είπε κάποτε. Τα γραπτά μένουν. Τι θέλω να πω, γιατί ορισμένα πράγματα που γράφω δεν τα καταλαβαίνουν και πρέπει να τα κάνω νιανια και τροφή για μωρά 😂😂Σε παλιότερα άρθρα του μπλοκ για το θέμα τον φαναριών υπήρχαν πολλές απόψεις άλλοι έλεγαν ναι άλλοι όχι και άλλοι έλεγαν εξυπνάδες σαν και εσένα. Να μας εξηγήσεις πως θα γίνονται τα τροχαία και συνεχίζουμε την κουβέντα. Ρε θα σας στρώσω όλους εγώ εσάς τους πονηρους

  1. Μπραβο!!! Επιτελους και ενα εργο απαραίτητο στο δημο μας! Ηταν αναγγαιο για τα παιδια και πεζους στην θεση αυτη.

  2. Εσύ 1308 μπορεί και να έτρωγες τα ρούχα σου πριν να φτιάξετε φανάρι να φτιάξετε φανάρι θα σκοτωθούν τα παιδιά όπως και πολλοί άλλοι τσιριζαν. Τώρα που το έβαλαν λες θα γίνονται τροχαία. Μπορεί και να είμαι λάθος φίλε φίλη αλλά όταν λέω εγώ πρέπει να βάζουμε τα ονόματα μας ή κάτι ψεύτικο ώστε να ξέρουμε ποιος και τι είπε κάποτε. Τα γραπτά μένουν. Τι θέλω να πω, γιατί ορισμένα πράγματα που γράφω δεν τα καταλαβαίνουν και πρέπει να τα κάνω νιανια και τροφή για μωρά 😂😂Σε παλιότερα άρθρα του μπλοκ για το θέμα τον φαναριών υπήρχαν πολλές απόψεις άλλοι έλεγαν ναι άλλοι όχι και άλλοι έλεγαν εξυπνάδες σαν και εσένα. Να μας εξηγήσεις πως θα γίνονται τα τροχαία και συνεχίζουμε την κουβέντα. Ρε θα σας στρώσω όλους εγώ εσάς τους πονηρους

  3. το πιο αναγκαιο ηταν η απαγορευση κυκλοφοριας αυτο ειναι το καλυτερο μετρο που παρθηκε ποτε ! 20 μερες δεν εχουμε ουτε ενα δυστηχημα στην ελλαδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog