Το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου (το οποίο υπάγεται στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια) δεν διαθέτει στοιχειώδη υλικά, όπως οινόπνευμα!
Την σχετική καταγγελία έκανε στο δημοτικό συμβούλιο η κ. Μαρία Πρωτοπαππά, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.
Ο Δήμαρχος με τη σειρά του ανέφερε πως όντως υπάρχουν ελλείψεις στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου, ενημερώνεται συνεχώς από την Διευθύντρια και προσπαθεί να κάνει ότι είναι δυνατόν για το Κέντρο Υγείας. “Δεν είναι ευθύνη και αρμόδιότητα όμως δική μας, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γκιώνης, αλλά πήγαμε και απολυμαντικά και γάντια και ότι μπορούμε κάνουμε”
Το loutrakiblog.gr πολλές φορές έχει επισημάνει τα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια στο Κέντρο Υγείας του Λουτρακίου αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω…..Το Κέντρο Υγείας στο Λουτράκι, υποβαθμίστηκε, αποστελεχώθηκε από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, οι κτιριακές εγκαταστάσεις προσφάτως επισκευάστηκαν μετά από χρόνιες καταγγελίες και σήμερα σε καιρό πανδημίας δεν έχει ούτε το στοιχειώδες ! ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ !!!

Υπενθυμίζουμε ότι :Eπιδότηση 10,98 εκατ. ευρώ θα λάβει ο Μορέας (Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και Λεύκτρο – Σπάρτη). Ο Μορέας επιδοτείται από το ελληνικό δημόσιο, λόγω χαμηλής κυκλοφορίας οχημάτων, σε σχέση με τις αρχικές προβλέψεις.

Η πληρωμή των 10,98 εκατ. αφορά στην εξαμηνιαία περίοδο υπολογισμού που λήγει την 29η Φεβρουαρίου 2020 (πρόκειται για τον 18ο σχετικό λογαριασμό), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 25.Α της σύμβασης παραχώρησης που έγινε νόμος τον Μάιο του 2007.