Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δημήτρης Λάμπρου : Eργοτάξιο ο Σχίνος (εικόνες)

- Advertisement -

Ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας των Πισίων  του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων εκφράζει την ευχαρίστησή του για τις εργασίες που γίνονται στην κοινότητα και συγκεκριμένα στον όμορφο Σχίνο

Αναλυτικά η δήλωση του Προέδρου κ. Δημήτρη Λάμπρου

ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ Ο ΣΧΟΙΝΟΣ

Ιστορικές στιγμές ζει η Κοινότητα Πισίων.
Αυτές οι φωτογραφίες θα αποτυπωθούν στην μνήμη όλων μας διότι είναι κάτι σπάνιο.
Πράγματι σχεδόν όλες οι υπηρεσίες σε μια ημέρα βρέθηκαν στον Σχοίνο.

Ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης μαζί με τον Διευθυντή Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Μακρίδη, ο Διευθυντής Τεχνικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑΛ κ. Μαστραντωνάκης,ο εργολάβος των έργων κ. Μήλιος μαζί με τους συνεργάτες του.

Τα συνεργεία του ηλεκτροφωτισμού όπου δυο μέρες αποκατέστησαν τις βλάβες στα Πίσια και Σχοίνο

.
Ο κ. Ρίπης μαζί με τον συνεργάτη του κ. Γιαννίκη όπου καθάρισαν τον χώρο με τα ογκώδη απορρίμματα, ενώ ταυτόχρονα εργάζονταν στους δρόμους τα συνεργεία του κ. Μήλιου.

Ευχαριστώ εκ μέρους της Κοινότητας όλους που συμμετέχουν στην υλοποίηση αυτών των διαδικασιών, όπως τον Δήμαρχο κ. Γκιώνη, τον κ.Μακρίδη, τον κ. Μαστραντωνάκη, τον κ. Μήλιο, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Παντελέου που με εντολή δική του δυο ημέρες δούλευαν δυο συνεργεία για τον δημοτικό φωτισμό και τους ηλεκτρολόγους που το κρύο δυσκόλεψε την εργασία τους.

Έγινε αυτοψία και δόθηκαν λύσεις πως θα γίνει η απομάκρυνση από τα φερτά μπάζα του Καλογεριού σε περίπτωση έντονης βροχόπτωσης, επίσης πως θα απομακρυνθούν τα νερά στον κεντρικό δρόμο ,ένα έργο που θα φτάσει εως το γραφείο του Συλλόγου.

Επιτέλους υπάρχουν πλέον κάποιες χρονικές στιγμές που νιώθουμε την παρουσία ανθρώπων που δίνουν κάποια σημασία στον ευλογημένο τόπο μας.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog