Ο δημότης που στέλνει προσωπικό μήνυμα στην αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Μαρία Πρωτοπαππά, αφ΄ενός στηλιτεύει τη στάση της, αφ΄ετέρου ζητά απάντηση σε όσα  αναφέρει από την ίδια την κ. Πρωτοπαππά.

Το loutrakiblog.gr δημοσιεύει το σχόλιό του, αφού αποτελεί απευθείας μήνυμα στην κ. Πρωτοπαππά και αν η ίδια το επιθυμεί άμεσα θα δημοσιεύσουμε την απάντησή της.

“Λουτράκι . 4/4/2020

Αξιότιμη κ. Πρωτοπαππά

Έχοντας παρακολουθήσει πολλές φορές το οπτικοακουστικό υλικό της αντιπαράθεσής σας με τον κ. Δήμαρχο και ακούγοντας τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό σας έχω να τονίσω ότι εάν πιστεύετε ότι το να γελάτε την ώρα που όχι μόνο ο κ.Δήμαρχος αλλά οποιοσδήποτε άνθρωπος ομηλεί δεν είναι προσβλητικό ,θα σας προτείνω να αναθεωρήσετε τις αξίες που αντιπρωσοπεύετε ως σώφρων ,θέλω να πιστεύω άνθρωπος, αλλά και ως πρόεδρος της Δύναμης Δημιουργίας.

Επίσης θεωρώ μείζον σημασίας να επισημάνω το γεγονός του ότι να δημιουργείτε εσωτερίκες συγκρούσεις εν καιρό πανδημίας του κορονοΪου δεν λύνει το πρόβλημα , αλλά αντιθέτως κάνετε εσείς και τα μέλη του κόμματός σας δυσκολότερη την κατάσταση μόνον και μόνον για να θίξετε τις αδυναμίες του Δήμου και του Δημάρχου , προκειμένου να ικανοποιήσετε την προσωπική σας αντιπαράθεση μηδενίζοντας όπως είπε και ο κ. Γκιώνης τα έργα και τους υπαλήλους του δήμου .

Οι οποίοι ίσως κάποια στιγμή να γίνουν και δικοί σας υπάληλοι ή μήπως ως αντιπολίτευση θα ακολουθήσετε το δρόμο της αντικατάστασης των παλαίων υπαλήλων με δικούς σας , ικανοποιόντας τα “ρουσφιέτα” ?

Φυσικά δεν υπάρχουν αποδείξεις για τα παραπάνω αλλά μην πιστεύετε πως εγώ και κάθε συμπολίτης του δήμου μας δεν μπορεί να βρει αποδείξεις ( πολλά ακούγονται κ. Πρωτοπαππά ).

Θα ήμουν ευχαριστημένος εάν μου δίνατε μία απάντηση .

Φυσικά δεν θα δώσω τα προσωπικά μου στοιχεία για να μην γίνω θύμα στοχοποίησης από το κόμμα σας και τους οπαδούς σας .

Να γνωρίζετε ότι θα είμαι διατεθημένος να σας απαντήσω εάν δεν κάνετε χρήση υποκριτικών ή ειρωνικών χαρακτηρισμών . Διότι η παιδεία μου δεν μου επιτρέπει να σας απαντήσω σε αυτού του τύπου έκφρασης.”

 

 

Το ανωτέρω σχόλιο του αναγνώστη δημοσιεύθηκε στο άρθρο

Λουτράκι:Βολές κατά Γκιώνη εξαπολύει η “Δύναμη Δημιουργίας”

 

 

ΥΣ Αγαπητέ αναγνώστη, όταν απευθύνεις μήνυμα και ζητάς απαντήσεις, καλό είναι να βάζεις το όνομά σου για να πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις και να γίνει ένας γόνιμος διάλογος.

(η συντακτική ομάδα του loutrakiblog)