Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τσιόδρας: 20 κρούσματα, 90 διασωληνωμένοι, 79 νεκροί

- Advertisement -

Όπως κάθε ημέρα, έτσι και σήμερα, Δευτέρα 6 Απριλίου, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό Covid-19, Σωτήρης Τσιόδρας, ενημερώνει για τα νέα κρούσματα και τους νεκρούς στη χώρα μας από τον ιό.

Άλλοι τρεις συμπολίτες μας έχασαν τη ζωή τους από τον νέο κορονοϊό, όπως έγινε γνωστό τις πρωινές ώρες της Δευτέρας, φτάνοντας τον συνολικό αριθμό στους 79.

Πρόκειται για έναν 82χρονο που νοσηλευόταν στην Πάτρα, έναν 72χρονο στην Αλεξανδρούπολη και έναν 78χρονο στη Θεσσαλονίκη.

Σωτήρης Τσιόδρας: «Ανακοινώνουμε 6 νέους θανάτους στη χώρα, πλέον 79 στο σύνολο και 20 νέα κρούσματα, ανεβάζοντας το σύνολο στα 1755».

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα μας πει ο κύριος ιεροψάλτης κατά το ίδιο διάστημα των 79 θανάτων από τον …. πόσοι ήταν συνολικά οι θάνατοι στην χώρα και από πιες αιτίες; Σύμφωνα με τις στατιστικές ίσως το σύνολο των θανάτων να ξεπερνά τις 10.000 σε ένα μήνα αν λάβουμε υπόψη μας ότι σε κανονικές συνθήκες, κατά την στατιστική υπηρεσία οι θάνατοι κάθε χρόνο στην χώρα είναι της τάξης των 120.000. Προφανώς βέβαια οι θάνατοι από την εποχικοί γρίπη είναι κατά πολλοί περισσότεροι. \Πίσω από τις μισές αλήθειες κρύβονται τα μεγαλύτερα ψεύδη.Καληνύχτα σας.

  2. Μιλάμε για θανάτους σε επιβεβαιωμένα κρούσματα. Αν κάποιος πέθανε σπίτι του από “γρίπη” ή ¨πνευμονία¨ κτλ. δεν μπορεί να το ξέρει ο Τσιόδρας. Προφανώς και δεν γίνεται τέστ κορωναϊού σε θανόντα δεδομένου και του κόστους. Στο τέλος του επόμενου έτους που θα μπορούμε να πάρουμε συγκεντρωτικά στοιχεία από την ΕΛΣΤΑΤ για τους θανάτους στο διάστημα αυτό θα δούμε τι άφησε πίσω του ο ιός. Επίσης αν θεωρείς οτι ο Τσιόδρας λέει ψέμματα λόγω γραμμής κάνεις λάθος. Σε όλο τον κόσμο τα ίδια γίνονται, ακόμα και στις πιο πλούσιες χώρες που κάνουν περισσότερα τεστ. Σε κάθε περίπτωση τα δειγματικά δεδομένα που έχουμε αυτή τη στιγμή από όλες τις χώρες του κόσμου δείχνουν οτι η Ελλάδα αντέδρασε καλύτερα. Από εκεί και πέρα αν κάποις πεθαίνει και υπάρχει υποψία κοροναϊού ας ζητάει η οικογένεια στη νεκροψία να γίνεται και τέστ.

  3. Σωστός ο φίλος. Κρύβουν την αλήθεια και δεν μας λένε πως εξωγηινοι έφεραν τον κορωνοϊό στη γη για να μας πουλήσουν το αντίδοτο μετά και να τα κονομίσουν γιατί ξέμειναν από λεφτά στον πλανήτη τους και χρειάζονται τον χρυσό της γης. Καλημέρα σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog