Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μαρία Πρωτοπαππά: Nα υιοθετήσουμε το Ευρωπαϊκό Μανιφέστο Τουρισμού (video)

- Advertisement -

Προτάσεις για τον Τουρισμό κατέθεσε στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η Μαρία Πρωτοπαππά για τον Τουρισμό.

“Ως πρώην μητροπολιτικός τουριστικός δήμος θα πρέπει να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον Τουρισμό. Αν δε δούμε τις επιπτώσεις του κορωνοϊού στον τουρισμό έχουμε χάσει τη μπάλα.

Προτείνουμε η χρηματοδότηση που αφορούσε για τη διαφημιστική καμπανια του 2020 να δοθεί με τη μορφή επιταγής τουρισμού και οριζόντια σε όλα τα καταλύματα του δήμου καθώς και φοροελαφρύνσεις των ξενοδόχων σε τοπικό επίπεδο.Ταυτόχρονα και συνδυαστικά η Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού μαζί με τον ΛΤΟ και τον ΞΕΝΙΟ ΔΙΑ και άλλους φορείς που ασχολούνται με τον τουρισμό να ασκήσει γόνιμες ενέργειες στην Περιφέρεια και στην κεντρική Κυβέρνηση για γρήγορη υιοθέτηση του ευρωπαϊκού μανιφέστου τουρισμού και κάθε άλλου εργαλείου….” ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Πρωτοπαππά

 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είναι το Ευρωπαϊκό Μανιφέστο Τουρισμού

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρόταση της κυρίας Πρωτοπαππά έφερε αντιρρήσεις ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξής της Γ.Κοντός, ο οποίος είπε ότι οι επιχειρηματίες στο Λουτράκι έχουν ευεργετηθεί και βοηθηθεί από το δήμο πολλά χρόνια τώρα καιρός να βάλουν πλάτη αυτή τη δύσκολη περίοδο, είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γ.Κοντός είπε επίσης ότι νοικιάζει ο ίδιος 30-40 ακίνητα και λόγω κορωνοϊού εχει και ο ίδιος πληγεί οικονομικά λόγω της μη είσπραξης των μισθωμάτων των ακνήτων του.

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog