Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τάσος Σακελλαρίου: Δεν πρέπει να απαξιώνουμε τις υπηρεσίες του δήμου (video)

- Advertisement -

Στα ερωτήματα των δημοτικών συμβούλων απάντησε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Αναστάσιος Σακελλαρίου.

Για το θέμα της ασφάλειας απάντησε σε σχετικό ερώτημα του κ. Καραπανάγου ο οποίος επανέφερε για πολλοστή φορά το θέμα της αστυνόμευσης. Ο κ. Σακελλαρίου είπε ότι ο δήμος διαθέτει τρεις δημοτικούς αστυνόμους οι οποίοι αν και είχαν δικαίωμα άδειας ειδικού σκοπού, δεν πήραν και συνδράμουν στο έργο της αστυνομίας για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.Γι’΄αυτό δεν πρέπει να απαξιώνουμε τις υπηρεσίες, συνέχισε ο κ. Σακελλαρίου

Επί της προτάσεως της κυρίας Πρωτοπαππά για τη διάθεση του κονδυλίου της τουριστικής προβολής στους ξενοδόχους, ο κ. Σακελλαρίου απάντησε ότι αυτό δεν είναι εφικτό να γίνει εφόσον δεν έχουμε εγκεκριμένο πρόγραμμα τουριστικής προβολής (υπενθυμίζεται ότι η αντιπολίτευση – πλην του κυρίου Κώστα Ζερβού, καταψήφισε ή απείχε της ψηφορορίας)

 

Στο ερώτημα του κυρίου Μουζάκη Θανάση για την αναπροσαρμογή τελών καθαριότητας και την κατάληψη δημοτικών κοινόχρηστων χώρων,(καταστημάτων) ο κ. Αντιδήμαρχος απάντησε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση και σε μελλοντικό συμβούλιο θα παρθούν εκ νέου αποφάσεις.

Δείτε αναλυτικά τις απαντήσεις του κ. Τάσου Σακελλαρίου στο βίντεο που ακολουθεί

 

 

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog