Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πρόταση Eπιτροπής Τσιόδρα: Σχολεία τέλος για φέτος

- Advertisement -

Την πρόταση του για πρόωρη ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς έκανε μιλώντας σε εκπομπή του ΑΝΤ1, ο λοιμωξιολόγος και μέλος της επιτροπής του υπουργείου Υγείας Μ. Λαζανάς.

Όπως επεσήμανε ο ειδικός λοιμωξιολόγος και μέλος της επιτροπής υγείας του Σωτήρη Τσιόδρα, η πρόταση του είναι να μπει λουκέτο στα σχολεία για φέτος και η σχολική χρονιά να συνεχιστεί με διδασκαλία από το σπίτι. Μόνη εξαίρεση οι μαθητές της τρίτης Λυκείου «που διαβάζουν, έχουν άγχος και ενδεχομένως κρίνεται το μέλλον τους».

Ο κ. Λαζανάς τόνισε πως θα πρέπει να υπάρξει αποκλιμάκωση των μέτρων μετά το τέλος του Απριλίου

«Και πρέπει να υπάρξει αποκλιμάκωση καθώς πόσο να αντέξει ο κόσμος να κάθεται στο σπίτι; Πόσο να αντέξει η οικονομία την συνέχιση της καραντίνας; Για τα σχολεία θα πρέπει να αναμένουμε τα πρώτα στοιχεία από τις κινητές μονάδες Υγείας».

Χτες μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ανέφερε «Ίσως να πρέπει να ληφθεί μια μέριμνα για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών» και εξήγησε ότι «δεν θεωρώ ασφαλές (σ.σ. να ανοίξουν τα σχολεία) γιατί τα παιδιά δεν έχουν αντισώματα, δεν έχουν προσβληθεί. Πώς θα βρεθούν τα παιδιά σε μια αίθουσα 30 ατόμων;».Εξετάζεται η παράταση κατά δύο μήνες στο επίδομα ανεργίας ΟΑΕΔ για όσους έληξε τον Απρίλιο.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog