Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Κόντης: Η Π.Ο.Ξ. προτείνει αυτό που εμείς έχουμε και δεν το θέλουμε

- Advertisement -

Μετά τά όσα διαδραματίζονται στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και την μη ψήφιση της πρότασης της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού για την τουριστική προβολή και διαφήμιση του δήμου, απο μερίδα της αντιπολίτευσης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Επισιτιστών “Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ” κ. Κόντης Γιάννης με ανακοίνωσή του στηλιτεύει απογοητευμένος το γεγονός αυτό. Παραθέτει δε τις προτάσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων που αναφέρει :

” Κρίνεται απαραίτητη η νομοθετική ρύθμιση για τη δημιουργία DMO σε επίπεδο περιφερειακών ενοτήτων ή Δήμων-νησιών με τη μορφή Αστικής-μη κερδοσκοπική εταιρείας και τη συμμετοχή ιδιωτικών φορέων και μεμονωμένων ιδιωτικών επιχειρήσεων στη λογική ΣΔΙΤ, για μεγαλύτερη ευελιξία δράσεων προβολής με σύγχρονα μέσα και άμεσα (στο σωστό χρόνο), τη στρατηγική μάρκετινγκ και την κατάρτιση πλάνου διαχείρισης επικοινωνια”

O κύριος Κόντης, αναφέρει χαρακτηριστικά “Εμείς το έχουμε έτοιμο και δε το θέλουμε!!!!” 

Το Loutrakiblog.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο κ. Κόντη, ο οποίος δήλωσε τα εξής:

Eπί της ουσίας η Π.Ο.Ξ. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων) προτείνει αυτό που εμείς ως δήμος πρωτοποριακά ιδρύσαμε. Τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου.

Η Ομοσπονδία προτείνει όπως θα δείτε στο κείμενο τη δημιουργία τέτοιων σχημάτων, Δήμων και ιδιωτικών φορέων για μεγαλύτερη ευελιξία, όπως ακριβώς κάνουμε εμείς τόσα χρόνια αν και τα χρήματα που διαθέτουμε ως δήμος είναι λίγα. Παρόλαυτα με αυτά τα λίγα γίνεται αξιόλογο έργο αλλά κάποιοι προσπαθούν  να υποβαθμίσουν και το έργο μας και τα αποτελέσματα αυτού.

Είμαι ειλικρινά πικραμένος από τις αποφάσεις που παίρνονται για αντιπολιτευτικούς λόγους, σταματώντας την ανάπτυξη και την ευημερία όλων των επιχειρήσεών μας. Η ουσία είναι πως έχουμε ένα “εργαλείο” στο δήμο μας που διαθέτει τεχνογνωσία και δεν το θέλουμε !!

Aς πάρουν επιτέλους αποφάσεις ουσιαστικές για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε την επόμενη μέρα!!!
Το Λουτράκι δεν αντέχει άλλο!!!
Ούτε οι επαγγελματίες!!!!

 

 

 

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog