Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κώστας Παντελέου: Η εξέλιξη του δήμου είναι δικαίωμα των δημοτών και υποχρέωση της δημοτικής αρχής

- Advertisement -

Οδικά έργα πραγματοποιούνται στο Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, υπό την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Παντελέου Κων/νου.

Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι στην περιοχή του Σχίνου και συγκεκριμένα ο δρόμος Σχίνος-Στραβά.

 

Ο κ. Παντελέου δήλωσε στο loutrakiblog.gr

“Είμαστε καθημερινά στους δρόμους ασχέτως που θα έπρεπε και μεις να μένουμε στο σπίτι. Ομως ο δήμος πρέπει να προχωρήσει. Είναι δικαίωμα των δημοτών και υποχρέωση της δημοτικής αρχής.

Είναι πολλά τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, ειδικά τα έργα οδοποιΐας τα οποία θα συνεχιστούν σε όλο το δήμο.Συνεχίζουμε”

Αξίζει να αναφέρουμε εδώ πως ο δρόμος Σχίνος – Στραβά αποτελούσε εδώ και χρόνια “πληγή” για τους κατοίκους της περιοχής αλλά και των οικισμών που βρίσκονται ευρύτερα, αφού ο δρόμος είναι κακοτράχαλος και η πρόσβαση στο συγκεκριμένο δίκτυο αδύνατη σχεδόν. Ετσι αναγκάζονταν να μετακινούνται αναγκαστικά από  το δρόμο της Περαχώρας που είναι σαφώς μεγαλύτερη απόσταση.

Επίσης η διάνοιξη του δρόμου αποτελεί πρόσβαση πλέον στα πυροσβεστικά οχήματα, αφου ο κίνδυνος πυρκαγιάς στο πυκνό πευκοδάσος της περιοχής και η μη πρόσβαση της Πυροσβεστικής έκδηλα ανησυχούσε  τους κατοίκους της περιοχής.

 

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κύριε Παντελεου για τον δρόμο ΔημΥπαλλήλων η Γερανειων που κλείνει πάντα στο ύψος στροφή για το νέο νεκροταφείο και το γνωστό πρόβλημα με το ρέμα… Σαράντα χρόνια τώρα!!! Θα κάνετε κάτι.. Γιατί πολλά ακούγονται αλλά τίποτα δεν βλέπουμε.. Θ. Μακ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog