Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Όλα βαίνουν καλώς !!! Ευχαριστημένη η Αστυνομία από τους πολίτες !

- Advertisement -

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Λουτρακίου, δίνουν το δικό τους αγώνα στη μάχη κατά του κορωνοϊού, κάνοντας συνεχείς ελέγχους στους δρόμους για να διαπιστώσουν αν οι πολίτες τηρούν τα μέτρα προστασίας, αν τηρείται η καραντίνα από όσους είχαν τεθεί υπό περιορισμό κατ΄οίκον. Η διασφάλιση της δημόσιας υγείας αυτή τη δύσκολη περίοδο είναι πρώτιστο μέλημά τους..Δεν λείπουν βέβαια οι συνεχείς περιπολίες για την ασφάλεια και προστασία της περιουσίας των πολιτών.

Μιλώντας με αστυνομικούς του Α.Τ. Λουτρακίου μας είπαν ότι ευχαριστούν δημόσια τους πολίτες για την άψογη συνεργασία. Οι πολίτες μας είπαν τηρούν τα μέτρα και όλα πάνε κατ΄ευχήν. Δεν παρατηρούνται προβλήματα. Ο κόσμος μας ρωτά και μεις τους δίνουμε τις απαραίτητες οδηγίες .Είμαστε παρόντες σε ότι χρειασθούν.

Προσπαθούμε και μεις αν παρατηρήσουμε κάτι με σεβασμό στον άνθρωπο που βιώνει μια δύσκολη πραγματικότητα να τον συμβουλεύσουμε και να του παράσχουμε τη βοήθεια όπου τη χρειάζεται.

Στην αρχή υποχρεωθήκαμε να επιβάλλουμε πρόστιμα (πολύ λίγα όμως, σε εξόφθαλμες περιπτώσεις). Ομως κάθε μέρα οι πολίτες όλο και συμμορφώνονταν. Η συντριπτική πλειοψηφία από την αρχή των περιοριστικών μέτρων δεν μας δημιούργησε προβλήματα , τόνισαν!

Είναι μια πολύ δύσκολη και πρωτόγνωρη περίοδος για όλους μας, είπαν. Η καραντίνα τηρήθηκε στο έπακρο. Δεν έχουμε κρούσμα στο Λουτράκι και αυτό είναι αισιόδοξο ! Δεν έχουμε κανένα παράπονο και δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα με τους πολίτες στο Λουτράκι και πραγματικά τους ευχαριστούμε από καρδιάς που μας βοηθούν στο έργο μας, μας είπαν χαμογελώντας (και ανακουφισμένοι διακρίναμε, γιατί αντιλαμβανόμαστε πως και αυτοί ως άνθρωποι έχουν όπως όλοι μας τους ίδιους φόβους και ανησυχίες)

 

Μιλήσαμε και με πολίτες, οι οποίοι μας είπαν ότι είναι ευχάριστο που βλέπουν την αστυνομία να ελεγχει διότι δημιουργείται έτσι ένα αίσθημα ασφάλειας. Οι αστυνομικοί μας είπαν είναι ευγενικοί και πολύ πρόθυμοι να διευκρινίσουν ότι τους ρώτησαν για τα μετρα προστασίας κατά του κορωνοϊού αλλά και σε όποια βοήθεια χρειάστηκαν.

Κατά τους ελέγχους των αστυνομικών, επίσης προσεγγίζονται με ευγένεια, πάντα με τις μαρτυρίες των ίδιων των πολιτών.

Ολα λοιπόν βαίνουν καλώς στο καθαρό (από κρούσματα) Λουτράκι !! Είναι μια δύσκολη και πρωτόγνωρη περίοδος για όλους μας ! Υπομονή ! Θα περάσει !

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο και σε σας για το “επικίνδυνο” έργο σας καθώς και στο 98% των συνδημοτων και όχι μόνο που έχουν συμμορφωθεί ,για τους “μάγκες” εύχομαι να πάνε όλα καλά ώστε να μην μας πάρουν στο λαιμό τους !!!

  2. Στην πλατεια παιδιου στο παρκο που ειναι η ταβερνα Μουρια,καθε απογευμα μαζευονται καμια τριανταρια παιδια,εβγαλαν τις κορδελες που απαγορευαν την χρηση της παιδικης χαρας και οποιος τους κανει παρατηρηση να φυγουν τον βριζουν.

  3. Πολλά μπράβο στους αστυνομικούς για το έργο τους! Φοβάμαι όμως οτι η καλή κατάσταση δεν θα συνεχιστεί. Οι Αθηναίοι ήρθαν…. δεν ξέρω πως αλλά εξοχικά που ήταν κλειστά ανοίγουν το ένα μετά το άλλο… Σε αγροτικούς παράδρομους της λεωφόρου Αθηνών κυκλοφορούν τόσα αυτοκίνητα, περισσότερα απο οτι τον καλό καιρό… όλα αθηναϊκες πινακίδες που πανε πάνω για να αποφύγουν τυχόν έλεγχο στον κεντρικό! Δεν βάζουμε μυαλό με τίποτα!

  4. Εχει γεμίσει το Λουτράκι Αθηναίους ,σε κάθε πλατεία και ανοιχτό χώρο βλέπεις ορδές πιτσιρικίων να παίζουν με τις ώρες λες και δεν τρέχει τίποτα και κατά τα άλλα πάμε καλά για το αστυνομικό μας τμήμα.

  5. Μέσα στα σούπερ μάρκετ γίνεται πανυγήρι , δεν κρατούν αποστάσεις , συστάσεις από υπαλλήλους δεν γίνονται φοβούμενοι αντιδράσεις ,στις εισόδους όποιος θέλει μπαίνει ελεύθερα κλπ κλπ ,θα έλεγα οι έλεγχοι έχουν χαλαρώσει κοινή διαπίστωση , δεν φτάνει το περιπολικό να κάνει βόλτες αλλά και αυστηρό έλεγχο σε παραλιακά πάρκα ,πάρκα με παιδιά , λυπάμαι αυτή είναι η αλήθεια

  6. Οι ντόπιοι, σε συντριπτικο ποσοστό ήμασταν και παραμένουμε συνεπής, όσο κι αν ζοριζομαστε. Δυστυχώς όμως, έχει γίνει η κάθοδος των Μυρίων, και δε θέλω καν να σκεφτώ τις πιθανές συνέπειες μετά το πέρας των γιορτινών ημερών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog