Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οι πασχαλινοί εκδρομείς έσπασαν το μπλόκο των διοδίων, μέσω Αλεποχωρίου

- Advertisement -

Όσοι πίστευαν πως οι πασχαλινοί εκδρομείς δεν θα έβρισκαν τρόπο να ξεπεράσουν τα εμπόδια των αστυνομικών που φυλάττουν τις …Θερμοπύλες των διοδίων πλανώνται πλάνη οικτράν.

Όπως μας ενημέρωσε αναγνώστης που ζει στο Αλεποχώρι, από το πρωί παρατηρείται αυξημένη κίνηση στον επαρχιακό δρόμο που ενώνει το χωριό αυτό με τα Βίλια, την Οινόη και εν τέλει την Μάνδρα και την Αθήνα.

Ο αναγνώστης, ο οποίος εργάζεται σε καφενείο, παρατήρησε την αυξημένη κίνηση και σε κάποιες περιπτώσεις που οι εκδρομείς σταμάτησαν για κάποια ψώνια ή για έναν καφέ τους ρώτησε “από που έρχονται”, για να εισπράξει την απάντηση “από Αθήνα, μέσω Μάνδρας”.

 

Όπως μας είπε ο αναγνώστης, η αυξημένη κίνηση παρατηρείται από χτες το βράδυ και συνεχιζόταν ακόμα σήμερα μέχρι και τώρα. Όταν του ζητήσαμε μιαν εκτίμηση για τον όγκο της κίνησης, εκτίμησε πως πιθανότατα από χτες πέρασαν πάνω απο 150 αυτοκίνητα.

 

 

korinthia.net.gr

 

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΤΆ ΤΑ ΆΛΛΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΈΧΕΙ ΣΤΉΣΕΙ ΠΟΛΛΆ ΜΠΛΌΚΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΆΔΡΟΜΟΥΣ….ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΈΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΔΡΟΜΕΊΣ ΤΟΥ ΠΆΣΧΑ…

  2. ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΣΧΑ, ΟΠΩΣ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟΥ. ΡΕ ΟΥΣΤ. ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΑΣ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΛΑΜΕ ΔΡΑΓΑΤΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog