Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

loutrakiblog.gr: Mια οφειλόμενη απάντηση στις απειλές Καραπανάγου, Βασιλείου και Πρωτοπαππά

- Advertisement -
Απάντηση του loutrakiblog.gr στην επικίνδυνη για τη δημοκρατία ανακοίνωση των Καραπανάγου, Βασιλείου και Πρωτοπαππά
Το Loutrakiblog.gr  σηκώνει το γάντι και απαντάει στο επικίνδυνο για την Δημοκρατία  Δελτίo Τύπου- απειλή που  εξέδωσαν, οι 3 επικεφαλής, των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης κ.κ. Πρωτοπαππά, Καραπανάγου & Βασιλείου!
 Πριν ξεκινήσουμε, καταγγέλουμε, ότι το συγκεκριμένο Δ.Τ.  διακινήθηκε μέσα από το email ,όχι μιας εκ των τριών δημοτικών παρατάξεων, αλλά  άκουσον-άκουσον, μέσα από το email, συγκεκριμένου μέσου “ενημέρωσης” . Σημειωτέον πως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό!!!!
Με βάση λοιπόν την προαναφερόμενη αποκάλυψη, όλοι κατανοούν, σε ποιανού την πολιτική αυλή, πραγματικά, κελαηδούν, δημοσιογραφικά παπαγαλάκια !
Επιπλέον, ξεκαθαρίζουμε ότι :
1) Από το συγκεκριμένο δελτίο τύπου, το loutrakiblog ως ανεξάρτητο μέσο ενημέρωσης,μεγάλης ανταπόκρισης και επισκεψιμότητας, καθώς και ο διαχειριστής-ιδιοκτήτης αλλά και έωλα οι συντάκτες του, κατηγορούνται ψευδώς, ενώπιον αδιευκρίνιστου και τεράστιου αριθμού αναγνωστών του διαδικτύου, για δήθεν παραβατικότητα, με δήθεν εξυβριστικές και δήθεν συκοφαντικές αναφορές, για τις οποίες, επιφυλασσόμαστε πάντως νομίμου δικαιώματός μας, αφού υπάρχουν στη διάθεσή μας όλα τα στοιχεία, για να αποδείξουμε, τα όσα ισχυριζόμαστε!
2) Διευκρινίζουμε προς πάσα κατεύθυνση, ότι, το κείμενο μας (και όχι σχόλιο όπως εσφαλμένα μνημονεύεται στο  δελτίο τύπου των τριών επικεφαλής) που πράγματι έχει τίτλο τον αναγραφόμενο, είναι αμιγώς πολιτικό! Και δεν  αναφέρεται σε κανέναν σύμβουλο, επί προσωπικού!  Ενώ είναι ορατό ακόμα και από τυφλό, πώς  μόνο εποικοδομητικό στόχο είχε, στο να συντελεστεί η ευχερέστερη πραγμάτωση των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, με την λήψη γόνιμων αποφάσεων.
Η κριτική μας αφορούσε σε συγκεκριμένες προτάσεις και όχι στο σύνολο των προτάσεών σας. Αρκετές από αυτές ήταν στη σωστή κατεύθυνση, όπως λ.χ Φοροελαφρύνσεις, ταμείο ειδικού σκοπού, αγορά μηχανήματος ανίχνευσης κορωνοιού κτλ!

 

Ο γενικός σχολιασμός που ακολουθεί την πολιτική κριτική μας αφορά στο σύνολο του δημοτικού συμβουλίου και του κλίματος που επικρατεί.    Επίσης υπάρχουν στη διάθεσή μας αδιάσειστα στοιχεία  που αποδεικνύουν το αληθές των ισχυρισμών μας!

Καμία παρόμοια απειλή, με διαστρεβλώσεις για την πραγματικότητα, δεν θα μας αποτρέψει, στο να ασκούμε το δημοκρατικό και συνταγματικό κατοχυρωμένο δικαίωμά μας, που είναι η ελευθερία του λόγου με την πολιτική κριτική!Θα καταθέτουμε άποψη και θα κάνουμε πολιτική κριτική, όταν οι περιστάσεις το απαιτούν.
Ποινικό αδίκημα είναι να αποκαλείς δημόσια κάποιον υβριστή και συκοφάντη εν γνώσει της αναληθείας του χαρακτηρισμού, αξιότιμοι κυρίες και κύριοι.
Ηθικό και πολιτικό αδίκημα είναι να επιχειρείς να στρἐψεις τους πολίτες εναντίον συμπολιτών, διότι δεν στραφήκαμε εναντίον κανενός, πολλώ δε μάλλον, του εκλογικού σώματος!!
Υπενθυμίζουμε ότι, οι πρωτεργάτες αυτής της ανακοίνωσης, όταν το Loutrakiblog και η συντακτική ομάδα τους στηρίζαν, ανιδιοτελώς, τόσο προεκλογικά, όσο και μετεκλογικά, θεωρούσαν το Μέσο αντικειμενικό και έντιμο, όμως με την πρώτη πολιτική κριτική, που δεν τους ήταν αρεστή, το Μέσο έγινε ξαφνικά απαράδεκτο και δυσφημιστικό και οι συντάκτες του υβριστές και συκοφάντες !!!
Τονίζουμε ότι απορρήσαμε διαβάζοντας το δελτίο τύπου, διότι συνυπογράφεται και από τον κ. Βασιλείου. Η απορία μας, είναι εύλογη, δεδομένου ότι στο περιεχόμενο του κειμένου μας, δεν αναφέρεται το όνομα του κ. Βασιλείου.
Μια απάντηση του θα ήταν διαφωτιστική, διότι η η πράξη του αυτή εγείρει ερωτηματικά. Κ. Βασιλείου διαβάσατε το κείμενό μας ή μήπως σας παραπλάνησαν;;;
Αλήθεια, οι πρωτεργάτες αυτής της ανακοίνωσης, όταν το Loutrakiblog και η συντακτική του ομάδα, τους στηρίζαν, ανιδιοτελώς, τόσο προεκλογικά, όσο και μετεκλογικά, ήταν χρήσιμοι, αλλά στην πρώτη πολιτική κριτική, που δεν τους ήταν αρεστή, έγιναν ξαφνικά αποδιοπομπαίοι και δακτυλοδεικτούμενοι;
Eπειδή έχουμε κατηγορηθεί από  συγκεκριμένες παρατάξεις ως «πολιτικά φερέφωνα», διευκρινίζουμε ότι κανένας εκ των συντακτών, δημοσιογράφων, αρθρογράφων του loutrakiblog.gr δεν έθεσε υποψηφιότητα με κανένα δημοτικό συνδυασμό, στις εκλογές του Μαΐου,λόγω δεοντολογίας αν και σε κάποιους από μας προτάθηκε από διάφορους συνδυασμούς !
Αντιθέτως οι ανωτέρω παρατάξεις και συγκεκριμένα της κυρίας Πρωτοπαππά, του κυρίου Καραπανάγου και του κυρίου Βασιλείου είχαν υποψηφίους ή συγγενείς υποψηφίων ή φίλους που είναι κάτοχοι blogs, ή ασχολούνται με την ειδησεογραφία από άλλα πόστα, εφημεριδες, ραδιόφωνα κλπ
Με το γεγονός, πώς καμία δημοτική παράταξη, δεν έσπευσε, να καταδικάσει την επικίνδυνη για την Δημοκρατία, επίθεση που δέχθηκε το Loutrakiblog,  αποδεικνύεται, όχι μόνο πώς   δεν έχει ιδιαίτερες σχέσεις με κανέναν κι είναι φάρος ανεξάρτητης  ενημέρωσης, αλλά το ότι, ο δύσβατος δρόμος για Δημοκρατία και Αλήθεια, είναι μοναχικός! 
Από την άλλη, η νεκρική σιωπή τους μας ανησυχεί! Είναι θέματα δημοκρατίας !
Την στάση του loutrakiblog.gr στο θέμα αυτό την γνωρίζει το αναγνωστικό μας κοινό!
Υπενθυμίζουμε ότι , η κ. Πρωτοπαππά,  πλείστες φορές κατά το παρελθόν, έχει καταφερθεί εναντίον μας με ανακοινώσεις και ΔΤ, επειδή η κριτική μας ήταν επικριτική αλλά πάντα  πολιτική!
Η κ. Πρωτοπαππά επίσης,κατά καιρούς έχει τονίσει στο δημοτικό συμβούλιο, την έλλειψη δημοκρατίας και έχει κατηγορήσει, όλους όσους δεν αντέχουν την κριτική!!!!
Σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όταν ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης της απάντησε αναφορικά με τις κατηγορίες της περί υπόδικων και δικαστηρίων ότι θα επιληφθεί η Δικαιοσύνη, η κυρία Πρωτοπαππά εξαγριώθηκε και απάντησε:
“Aν είναι δυνατόν οι πολιτικοί να λύνουν τις διαφορές τους, στις δικαστικές αίθουσες!”
Με αναλυτική του παρέμβαση, στο θέμα  αυτό αναφέρθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξής της ο κύριος Πέτρου Παναγιώτης που καταδίκασε την απειλή του Γιώργου Γκιώνη, λέγοντας ότι επιχειρείται η φίμωση !!
Πως με τέτοιου είδους απόψεις, συνυπογράφει μια απειλητική προειδοποίηση στο loutrakiblog.gr, επειδή «τόλμησε» να ασκήσει κριτική, καθαρά σε πολιτικό επίπεδο;;;
Κατά καιρούς έχουν ειπωθεί διαφορα στο δημοτικό συμβούλιο για την έλλειψη δημοκρατίας και αυτοί που σήμερα παρουσιάζονται ως θιγμένοι, έχουν κατηγορήσει όσους δεν αντέχουν την κριτική !!!!
Σήμερα όμως,  με μια απίστευτη οβιδιακή μεταμόρφωση, στέλνουν μια  απειλητική προειδοποίηση στο loutrakiblog.gr να το βουλώσει, επειδή «τόλμησε» να τους ασκήσει κριτική, καθαρή και μέσα σε πολιτικό επίπεδο! Γεγονός, που  αποτελεί μια βραδυφλεγή βόμβα η οποία απειλεί να τινάξει στον αέρα  το οικοδόμημα, της Δημοκρατίας!
O κύριος Καραπανάγος είναι πραγματικά η «αποκάλυψη» της νέας σύνθεσης του δημοτικού συμβουλίου και πραγματικά αισθανόμαστε μεγάλη απογοήτευση!
Με “χωροφυλακίστικες” τακτικές, , προσπαθεί να φιμώσει το Μέσο, που τόλμησε να του ασκήσει κριτική.
Ενώ, μέχρι πριν λίγες μέρες όμως, μας ευχαριστούσε, “έπινε νερό στο όνομά μας”και αναδημοσίευε μέσω των ιστολογίων που διαχειρίζεται,τα άρθρα μας, τα βίντεο με τις τοποθετήσεις του στο δημοτικό συμβούλιο!
Περαιτέρω, μας είχε χαρακτηρίσει πρόσφατα,  ως ναυαρχίδα των άρθρων του loutrakiblog.gr με αναφορά στον πολιτικό πολιτισμό του δημοτικού συμβουλίου.Τον πολιτικό πολιτισμό που διατρανώνει !!
Τότε όμως δεν του είχε ασκηθεί δυσμενής πολιτική κριτική, αλλά εγκωμιαστική!
Φαίνεται να πέφτει η «μάσκα» του ευγενή και καθωσπρέπει πολιτικού, κυρίου Καραπανάγου και το μήνυμα που εκπέμπει είναι ξεκάθαρο :
“Είμαι καλός μαζί σου, όσο μιλάς ωραία για μένα”. Αν τολμήσεις όμως να με επικρίνεις ή να με αμφισβητήσεις, θα σε φάει το εδώλιο του κατηγορούμενου ” φαίνεται να διαμηνύει μέσα από το Δελτίο Τύπου που φέρεται ότι έγραψε ο ίδιος!!!!
Επίσης ενοχοποιητικό για τον κατ’ εξακολούθηση δεσποτισμό του κυρίου Καραπανάγου, αναντίρρητα αποτελεί και η “επίθεση”, που είχε εξακοντίσει, κατά του δημοσιογράφου Παναγιώτη Ηλιακόπουλου, επειδή ο τελευταίος, είχε επίσης, διατυπώσει δημόσια, διαφορετική από την παράταξη του κυρίου Καραπανάγου, άποψη!
Φυσικά, κανείς δεν ξεχνά, ότι το ίδιο έπραξε και στο δημοτικό συμβούλιο όταν «τόλμησε» ο επικεφαλής της παράταξης κ. Ζερβός να του θέσει ερώτημα και να του ασκήσει πολιτική κριτική. Ο κύριος Καραπανάγος, αστραπιαία, με τιμωρητικές διαθέσεις, τον απείλησε με μήνυση!
Στο ίδιο μήκος κύματος και η αντίδραση του κύριου Καραπανάγου, εναντίον φορέων  του Λουτρακίου που του άσκησαν κριτική.
“Οι φορείς προσπαθούν να φιμώσουν δημοτική παράταξη” είπε χαρακτηριστικά!
Ενώ άλλο blog του Λουτρακίου, έχει δημοσιεύσει πρόσφατα, την παρολίγον συμπλοκή του, με τον πρόεδρο της Τουριστικής Λουτρακίου κύριο Γιώργο Ρουμελιώτη, λόγο διαφωνίας σε συνεδρίαση της Τουριστικής Λουτρακίου !
Συνεπώς ο κύριος Καραπανάγος,  τι είναι και κάνει τον τιμητή των πάντων;
 Ο πολιτικά πορφυρογέννητος κι άμεμπτος του δημοτικού συμβουλίου που δεν επιτρέπεται σε κανέναν να του ασκήσει αρνητική κριτική αλλά μόνο να του μπλέκει τα εγκώμια;  Αλλιώς μπαίνει σε εφαρμογή η fabrica του “ξέρεις ποιος είμαι εγώ;”
Δηλαδή, της ίδιας fabricas, που ξεκίνησε  και με μας που τολμήσαμε να του ασκήσουμε πολιτική κριτική. Μας απείλησε με μήνυση.Μέχρι χθες όμως μας έπλεκε το εγκώμιο λέγοντας πόσο καλά κάνουμε τη δουλειά μας, πόσο αντικειμενικοί είμαστε. Μέχρι χθες τύγχανε όμως βοήθειας και καλής προβολής μόνο !
Ο κύριος Καραπανάγος συμπαρέσυρε κατά τη γνώμη μας τους άλλους δύο αρχηγούς (την κυρία Πρωτοπαππά και τον κύριο Βασιλείου) σε ένα τραγικό ολίσθημα. Να επιχειρήσουν από κοινού τη φίμωση του Τύπου δια της τρομοκρατίας και των απειλών!
Ειλικρινά,   απορούμε και εμείς όπως φυσικά και ο υπόλοιπος ο κόσμος, που μας στέλνει τα μηνύματα του, το πώς γίνεται η κυρία Πρωτοπαππά που είναι αναμφίβολα έμπειρη πολιτικός, έχει συμμετοχή σε τέτοια  καμώματα και ολισθήματα!
Εμείς πάλι, απορούμε αν αυτό το δελτίο τύπου, το διάβασαν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι των τριών παρατάξεων (υπογράφεται από τις 3 παρατάξεις, άρα από όλους τους συμβούλους). Απορούμε το διάβασαν και το συνυπέγραψαν;;;
Αν δεν συμβαίνει αυτό , τότε κάτι άλλο σοβαρό συμβαίνει στο δημοτικό συμβούλιο και όλοι οι δημότες, απαιτούμε εξηγήσεις !
Δηλονότι, το ακατανόητο, συκοφαντικό παραλήρημα, με την δυσχερέστατη αποκρυπτόμενη εμπάθεια, προς την συντακτική ομάδα, του Loutrakiblog, που εκφράστηκαν από τους 3  συνυπογράφοντες την ανακοίνωση, εκτός των άλλων, αντικειται, ακόμα και σε Άρθρα  του Συντάγματος!
  Που προστατεύουν την ελευθερία έκφρασης και διαδόσεως των στοχασμών και απαγορεύουν την κατάσχεση, τη λογοκρισία ή κάθε άλλο ισοδύναμο μέτρο, σε βάρος του Τύπου, ενώ τον ανακηρύσσουν ρητά και κατηγορηματικά  ΕΛΕΥΘΕΡΟ !
Συνεκδοχικά, η ανακοίνωση, με τις συστηματικές διαστρεβλώσεις και τις ερμηνευτικές αυθαιρεσίες, προσκρούει ακόμα και σε απόφαση του  Αρειου Πάγου, που έχει αποφανθεί  μεταξύ των άλλων, ότι :
 “… Για τα πρόσωπα της δημοσιότητας και ειδικά τα πολιτικά, είναι ανεκτή όχι μόνο η αξιολόγηση της στάσης κάθε ενός εκάστου, αλλά ακόμα και η οξεία και η δυσμενής πολιτική κριτική, την οποία πρέπει ο πολιτικός να ανέχεται, ακριβώς επειδή είναι δημόσιο πρόσωπο, το οποίο με την δράση του, απασχολεί και  μπορεί να καθορίσει, ακόμα και αποφάσεις που επηρεάζουν τη ζωή των πολιτών! Γι αυτό και τα πεπραγμένα του, ελέγχονται με εντελώς διαφορετικό τρόπο από αυτόν που ελέγχονται, του πεπραγμένα του μέσου ανθρώπου που δεν έχει ένα τέτοιο ρόλο!… “
Ένεκα των προαναφερόμενων, οι τρεις  συνυπογράφοντες την ανακοίνωση με την οποία, συνδέουν, εντελώς αυθαίρετα κι με βαθιές καταβολές συνείδησης, ολόκληρη την συντακτική ομάδα του ενημερωτικού μέσου ” Loutrakiblog” με εκνομες πράξεις, οι οποίες, ουδέποτε τελέστηκαν, έχουν συνειδητοποιήσει, πώς εν γνώση τους και ενώπιον, αδιευκρίνιστου αριθμού πολιτών του διαδικτύου, έχουν διατυπώσει, ψευδείς και πρόσφορους να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη των ανθρώπων του Loutrakiblog, ισχυρισμούς, που επιρρωνύουν την κρίση, πως  εμπίπτουν στην παράβαση των άρθρων  του Ποινικού Κώδικα;
Παρεμπιπτόντως, να  αναφέρουμε εδώ στον κύριο Καραπανάγο ότι ίσως νομίζει ότι ηγείται του δήμου όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η κυρία Κόντη Κασσιανή (δημοτική του σύμβουλος) αλλά δυστυχώς κύριε Καραπανάγο να σας ενημερώσουμε ότι δεν ηγείστε κανενός πέραν της  παράταξής σας!
 Και μόνο σε αυτούς μπορείτε να κουνάτε το δάχτυλο, αν φυσικά σας το επιτρέπουν!
Του Δήμου, δεν ηγείστε, ούτε των δημοτών.  Τους υπηρετείτε αμφότερους !!!!
(Διευκρινιστικά: Εμείς οι 27 δημοτικοί σύμβουλοι που ηγούμαστε του δήμου , είπε η κ. Κόντη.)
Ισως ο κ. Καραπανάγος να νομίζει ή να σκεφτεται ή να θεωρεί ή να επιθυμεί να ηγείται και των τριών παρατάξεων. Αυτό είναι δικό σας πρόβλημα,και των συν αυτώ αλλά όχι αυτά τα παιχνίδια με το loutrakiblog.gr!
Επίσης να αναφέρουμε ότι ο κ. Καραπανάγος ουδέποτε ενοχλήθηκε από την αρνητική κριτική που διατυπώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του, μέσω του προσωπικού του ιστολογίου, κάνοντας λόγω και για
“παπαγαλάκια”.
Oυδέποτε ενοχλήθηκαν αμφότεροι όταν μιλούσαν για συγγενή δημοτικού συμβούλου.
Ουδέποτε παρεξηγήθηκε ο  κ. Καραπανάγος με τις επιλεκτικές ευαισθησίες, όταν συγγενικό πρόσωπο υποψηφίου του , πάλι μέσα από το προσωπικό ιστολόγιο του, ασκεί κριτική σε άλλους…
Ουδέποτε παρεξηγήθηκε όταν εκπρόσωποι ραδιοφώνων, Blogs, ασκούν κριτική σε άλλους και όχι σε αυτόν!
Ουδέποτε παρεξηγήθηκε όταν ακούστηκαν ονόματα δημοτών, σε κάποιες περιπτώσεις και εν απουσία τους και τελέσθηκε πράξη διασυρμού από σύμβουλο άλλης παράταξης στο δημοτικό συμβούλιο, ούτε και πήρε θέση !
Αυτές οι διαπιστώσεις, είναι ο ασφαλέστερος εξάντας για να διακρίνουμε και οι 22.000 δημότες, το τι κρύβεται πίσω από τις “μαχητικές” λέξεις του κυρίου Γιάννη Καραπανάγου!
Aγνωνίστηκα για τη Δημοκρατία είπε ο κύριος Καραπανάγος πριν λίγες μέρες σε διαδικτυακή εκπομπή! Ποια είναι η δική σας δημοκρατία;; Oι απειλές σε ότι δεν σας αρέσει;;” Δεν είναι δυνατόν, να φιμώνεται η Δημοκρατία, δεν είναι δυνατόν να φιμώνεται η ενημέρωση” σχολίασε στην ίδια εκπομπή !!
Δεν πήρε θέση όμως στο δημοτικό συμβούλιο ποτέ για να υπερασπιστεί την Ενημέρωση όταν ακουσε ακατανόμαστες εκφράσεις από διπλανό του δημοτικό συμβουλο, άλλης παράταξης !
Εμείς, παρά τις απειλές σας, τολμαμε και καταγγέλουμε την επικίνδυνη για την Δημοκρατία και τα συμφέροντα των δημοτών, προσπάθεια φίμωσης!  Καταγγέλουμε τον  επιχειρούμενο διασυρμό του Τύπου.
Για όλα τα ανωτέρω και προς απόδειξη της αλήθειας το loutrakiblog.gr έχει στη διάθεσή του όλα τα βίντεο, τα στοιχεία, τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις!
Εν κατακλείδι πρέπει να αναφέρουμε ότι το loutrakiblog.gr ως οφείλει θα καταθέτει πάντα τις απόψεις του ! Με οποιοδήποτε τίμημα!
Το δηλώνουμε εκ των προτέρων!
Σεβόμενο την ανεξαρτησία των συντακτών του. το loutrakiblog θα κρίνει, θα επιβραβεύει και θα κατακρίνει, τα πολιτικά πρόσωπα όπως ο Νόμος μας επιτρέπει, αφού ασκείται Διοίκηση από αυτά και οι αποφάσεις τους είναι καθοριστικές για την τύχη και το μέλλον όλων μας.
Επιπροσθέτως θυμίζουμε ότι τόσο δριμεία κριτική που έχει ασκηθεί από το Loutrakiblog.gr στο Γιώργο Γκιώνη και τον Κώστα Λογοθέτη, κανείς άλλος δεν τόλμησε μέχρι σήμερα !
Η δύναμή μας,, ήταν και παραμένουν  οι αναγνώστες μας και σε αυτούς απολογούμαστε μόνο!
Εάν χρειαστεί, θα επανέλθουμε!
Από όλη την συντακτική ομάδα του Loutrakiblog ευχόμαστε το  φως της Αναστάσεως του Κυρίου, να φωτίσει όλες τις ψυχές και τα μυαλά των ανθρώπων για ;ένα καλύτερο αύριο!
Καλή Ανάσταση Κυρίου και καλό Πάσχα
σε όλους τους συνανθρώπους μας…
ΥΓ Σε καμία των περιπτώσεων δε μας χαροποιεί η δημοσίευση του παρόντος λόγω των ημερών! Αλλά είμαστε υποχρεωμένοι για την αποκατάσταση της αλήθειας και για νομικούς λόγους να απαντήσουμε!  Άλλωστε οι τρεις επικεφαλής των συγκεκριμένων δημοτικών παρατάξεων,  επέλεξαν την τοξική αντιπαράθεση  εν όψει Μεγάλης Εβδομάδας!
- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. LOUTRAKI BLOG ΗΣΟΥΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΜΕΣΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΟΝΤΕΣ ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ… ΑΥΤΟΙ ΞΕΓΥΜΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ… ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΆ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΦΙΕΣ ΡΗΤΟΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΟΦΕΙΛΑΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ?

  2. Έσβησε το πολιτικό αστέρι του στρατηγού μέχρι εδώ ήταν! Εγώ τον είχα ψηφίσει γιατί νόμιζα ότι ήταν κάτι διαφορετικό από το παλιό ! Αλλά ποτέ ξανά ψήφο από μένα και τους δικούς μου…

  3. ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ “LOUTRAKIBLOG” ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

  4. Τι ζούμε ρε παιδιά; Ο άλλος που μας έλεγε τους λουτρακιώτες ρουφιάνους υπογράφει επιστολές διαμαρτυρίας για κείμενα που δεν τον αναφέρουν καθόλου… Ρε ποιοι θέλουν να γίνουν δήμαρχοι

  5. Την πρόβλεψη για το πραγματικό πρόσωπο του καραπαναγου, δυστυχώς, την ειχα κάνει πολύ νωρίς… Ήρθε η επιβεβαίωση, πολύ νωρίς. Για τη δε κυρά μαρω, τι να ξαναπώ… Την ξέρουμε καλά από τον πλούσιο πολιτικό της βίο lol.Jole7

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog