Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Oι αληθινές ιστορίες της ”Ζωής του Μόγλη” στο Λουτράκι (video)

- Advertisement -

Το άρθρο που παρατίθεται παρακάτω δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο loutrakiblog.gr στις 3 Σεπτεμβρίου του 2015.

Το loutrakiblog.gr δεν ξεχνά τους ανθρώπους που ανιδιοτελώς έκαναν πράξη την αγάπη τους για τον τόπο.

Αναλυτικά είχαμε γράψει

Ο Γιώργος Καλλίρης τάραξε πάλι τα ήρεμα(στάσιμα)νερά αυτής της πόλης δημιουργώντας έναν χώρο που παραθέτει την ιστορία της ”πολυτάραχης” ζωής του….

Με πλούσιο υλικό και πολύ μεράκι ο αγαπητός Γιώργος έστησε σε έναν πολύ ωραίο και γραφικό χώρο μια γωνιά με πλούσιο υλικό δεκαετιών και όλο το παλιό Λουτράκι μέσα.

Στους λίγους μήνες λειτουργίας του(η είσοδος είναι ελεύθερη) έχει καταφέρει να γίνει ένα σημείο που επισκέπτονται αρκετοί ντόπιοι και τουρίστες βάζοντας το μουσείο της ζωής του “Μόγλη” στα must σημεία που αξίζει κάποιος να επισκεφτεί στην πόλη του Λουτρακίου.

Το Loutrakiblog συγχαίρει τον Γιώργο Καλλίρη για την πρωτοβουλία του και του εύχεται ότι καλύτερο.

 

Το βίντεο από perahora.gr

 

 

Ερχόμαστε λοιπόν στο σήμερα (2020)

Με τη σημαία να κυματίζει στο προσωπικό “μουσείο” του Μόγλη, κατά κόσμον Γιώργο Καλλίρη.Πολλοί τουρίστες επισκέπτονται τον όμορφο χώρο που έχει διαμορφώσει απολαμβάνοντας τα καλούδια και τα κεράσματα τα οποία διαθέτεις επίσης δωρεάν !!

Πολύ αμφιβάλλουμε αν οι Λουτρακιώτες  γνωρίζουν ή  έχουν επισκεφθεί αυτό το χώρο. Ισως λοιπόν η δημοτική αρχή πρέπει να βοηθήσει το Γιώργο Καλλίρη και να ενισχύσει την προσπάθειά του στον τουρισμό και την προβολή του Λουτρακίου.

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ισως λοιπόν η δημοτική αρχή πρέπει να βοηθήσει το χαχαχαααααααααααααααααααααααα το αλλο με τον Τοτό το ξερετΜακαρι να γινοτανε αυτο να νοιαζονταν οι δημοτικη αρχη αλλα χλωμο το βλεπω

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog