Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γιώργος Ψυχογιός: Kάποιοι δήμοι στην Κορινθία ξεχνούν…

- Advertisement -

Με ανακοίνωσή του ο Βουλευτής του Συριζα Κορινθίας κ. Γιώργος Ψυχογιός, φαίνεται πικραμένος από τις ανακοινώσεις και τις δηλώσεις δημάρχων της Κορινθίας αναφορικά με έργα που εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ μετά από δική του πρωτοβουλία, την προηγούμενη τετραετία επί Κυβερνήσεως Σύριζα.

Ειδικότερα αναφέρει ο κ. Ψυχογιός

Λόγω αρμοδιότητάς μου σε θέματα αθλητισμού, τυχαίνει να έχω ασχοληθεί και συμβάλει προσωπικά στην πολύ σημαντική πρωτοβουλία της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ να δώσει τη δυνατότητα και στους Δήμους της Κορινθίας να εντάξουν στο Πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ” αθλητικές εγκαταστάσεις μέχρι 600.000 Ευρώ.

Μάλιστα, αυτό έγινε σε συνέχεια πληθώρας έργων που υλοποιήθηκαν και εντάχθηκαν μετά από πολλά χρόνια στο Νομό, μέσα από τα Προγράμματα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και συναρμόδιων Υπουργείων.

Το “Φιλόδημος ΙΙ” ξεκίνησε με 50 εκ. Ευρώ τον Γενάρη του ’19, το Μάιο αυξήθηκε στα 150 εκ. και μέχρι τέλος Ιουνίου του ’19 η ΓΓΑ έδωσε εγκρίσεις για 230 αθλητικά έργα σε όλη την Ελλάδα προϋπολογισμού 250 εκ. Ευρώ.

Είναι λοιπόν τουλάχιστον απαραίτητο οι Ανακοινώσεις που βγαίνουν από κάποιους Δήμους να είναι πιο προσεκτικές και ακριβείς, γιατί δεν έχουμε ούτε εμείς, ούτε οι πολίτες της Κορινθίας μνήμη “χρυσόψαρου”.

Υ.Γ.: Θα υπάρξει προφανώς συνέχεια στις δημόσιες τοποθετήσεις μας για το θέμα.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Ψυχογιος εχει απολυτο δικιο και φυσικα φωτογραφιζει και τον Γκιωνη.Να λεμε την αληθεια.Ποιος Δημας;Μιλαμε για συγκεκριμενα πραγματα μην τα μπερδευουμε με αλλα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog