Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

IBYKOΣ: Παγκόσμια ημέρα χορού σήμερα 29 Απριλίου (video)

- Advertisement -

29 Aπριλίου 2020. Παγκόσμια ημέρα Χορού !

Ο σκοπός της είναι να ενώσει όλους τους ασχολούμενους με την τέχνη του χορού, πέρα από πολιτικούς, πολιτισμικούς και ηθικούς φραγμούς.
Κάθε χρόνο το μήνυμα της Ημέρας αναλαμβάνει να συγγράψει μία γνωστή προσωπικότητα του χώρου.Το φετινό μήνυμα φέρει την υπογραφή του Νοτιοαφρικάνου χορευτή, χορογράφου και ηθοποιού Gregory Maqoma.

Ας μείνουμε σε ένα χαρακτηριστικό του απόσπασμα:🔽

“…Ζούμε εν μέσω απίστευτων τραγωδιών….. Τώρα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, πρέπει να χορεύουμε με σκοπό, να υπενθυμίζουμε στον κόσμο ότι η ανθρωπότητα εξακολουθεί να υπάρχει.
….Καθώς χορεύουμε με τα σώματά μας, που κατρακυλούν στο χώρο και μπλέκονται μαζί, γινόμαστε μια δύναμη κίνησης που υφαίνει καρδιές, αγγίζει ψυχές και προσφέρει ίαση που τόσο απελπισμένα χρειαζόμαστε.
Και ο σκοπός γίνεται μια Λερναία Ύδρα, ένας ανίκητος και αδιαίρετος χορός. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να χορέψουμε κι άλλο!…”

Με την ευχή να μπορέσουμε σύντομα να χορέψουμε και πάλι μαζί, ας ξαναθυμηθούμε συγκινητικές στιγμές από την καλοκαιρινή μας παράσταση!!, αναφέρεται χαρακτηριστικά από τον ιστορικό Σύλλογο

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog