Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μαρινάκης: «Η Ξάνθη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ, έκτρωμα ο Βόλος, ερωτηματικά για Παναιτωλικό»

- Advertisement -

Στο Δ.Σ. της Super League 1 συμμετείχε και ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος εξέφρασε τις απόψεις του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε και για το θέμα της κεντρικής διαχείρισης, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι θετικοί, αλλά:

«Ο ΠΑΟΚ ήταν ο πρώτος που βγήκε από την κεντρική διαχείριση.

Ο Ολυμπιακός είναι θετικός στην κεντρική διαχείριση μόνο αν ξεκαθαρίσουν τα ιδιοκτησιακά καθεστώτα.

Δηλαδή δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για κεντρική διαχείριση και η Ξάνθη να είναι η δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ή ο Βόλος που τον έχουν κάνει έκτρωμα. Ή ομάδες όπως ο Παναιτωλικός για τον οποίο υπάρχουν ερωτηματικά».

 

https://www.sportime.gr/

 

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντε πάλι ο Πρόεδρος 😀😀😀Πάλι θα με μπλεξετε εσείς εκεί αλλά τι να κάνω σας έχω αδυναμία. Θα παίζω σε δύο ταμπλό που λένε 😜😜Εννοώ ότι θα σχολιάζω σε δύο άρθρα γιατί έχουμε κάτι βραδυκαυστους εδώ μέσα που αλλά λέω αλλά διαβάζουν και καταλαβαίνω. 😀😀😀Που σε Θανάση! Καλέ Θανάση καλέ μου ανθρωπε εσένα λέω τον Αθανάσιο Κ. Ρε εσύ θα πάρω δύο πρωταθλήματα φέτος το πήρατε χαμπάρι 🏆🏆😜😜😜και θα ρίξω και το Ρώσο στη Βήτα να παίζει με τον πλατάνια την Βέροια και τους άλλους που άνοιξαν τα πόδια στον Ρώσο. Κράτος είναι ο Ολυμπιακός σε όποιον αρέσει 🏆χ46 Αντε γεια σας

  2. Noor1, υποθεση ξυλοδαρμου Τζηλου, ανατιναξη φουρνου Κωνσταντινεα, στημενα παιχνιδια, συσταση εγκληματικης οργανωσης, κοινως βαρυνομενος με τον μισο ποινικο κωδικα και αντι για τη μπουζου μας κανει και μαθηματα.

  3. Ο Σαββιδης ειναι Ρωσος ενω ο Μαρινακης και οι υποτακτικοι του ειναι και πολυ Ελληναρες. Επισης ο Μαρινακης ειναι απογονος του Υψηλαντη και σιγουρα θα τριζουν τα κοκκαλα του τελευταιου για ετουτον τον απογονο του!

  4. Έλα πικραμενε να σου τα εξηγήσω ωραία που λέει και ο Αλε 😎στο άλλο άρθρο του μπλοκ έλεγα για το βαζελο ποιο πολλά τώρα θα έχει Θρύλο εδώ. Την χρονιά Αυτή τερμάτισα 12 πόντους διαφορά από βαζελο. Και στα γκολ διπλάσια διαφορά. Την ίδια χρονιά φυστικωνα και Γιουβέντους και Αθλετικο στο τσου λου και με εστεισαν οι δύο τους να περάσει δεύτερη η Γιουβέντους. Πέρασα και ένα γύρω μετά στο ΟΥΕΦΑ. Εσείς τότε είχατε κάτι Μπουρμπο Χουχουμη και Νίνα επιπέδου Τσου λου δηλαδή. Και εστεισα και το ματς Οφη – Παο που κέρδισε ο βαζελος και εγώ ήθελα ήττα εκεί. λοιπόν άσε τις παραγκες τους φούρνους και τα δεξαμενοπλοιοα και βλέπε Θρύλο από τον καναπέ σου

  5. Δεν θα τα παραδεχτεί ο λαγάνας, καλέ μου φίλε 18:59. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα θα πει, πως επειδή δεν τιμωρήθηκε κανείς, άρα δεν αξίζει ούτε ο Ολυμπιακός να τιμωρηθεί, θα πει. Όλα όσα έγραψες τα ξέρουμε όλοι, εκτός από αυτόν τον φαφλατά που ξεσπάει εδώ μέσα γιατί δεν έχει που αλλού. Και θα τα βάλει και με τα παιδιά στο LB επειδή έκαναν την ανάρτηση. Μιλάμε για κεφάλι γεμάτο ζυμάρι για λαγάνα.

  6. Ρε εσύ αδερφέ έχεις πλάκα. Μιλάς για τον Μαρινακη σαν επαγγελματία και μπισνεσμσν. Ρε εσύ ο Τίγρης είχε πάει στο κολέγιο κάτι χρόνια τον Αλαφούζο τον κυνηγούν και αυτόν Ο Σαββίδης ο λαθρεμπόριος και μου λέτε για το ν Βαγγέλη. Ρε οποίος να ήταν πρόεδρος του ολυμπιακού τα ίδια λέτε λέγατε και θα λέτε! Ε ρε σανο που τρώει ο κόσμος. ΑΝΤΕ ΓΕΙΆ ΜΑΣ

  7. Αυτός έχει τουλάχιστον ζυμάρι στο κεφάλι.,εσυ τι έχεις μπορείς να μας πεις. Τι σας έχει κάνει το παιδί?Έχει την τρέλα του με τον ολυμπιακό δεν πειράζει κανέναν σας. Ντροπή σας.

  8. Εντάξει. Πείτε τα στο messenger αυτά τότε. Εδώ, αθλητικό ή οπαδικό σάιτ δεν είναι για να εκφράζεται κανείς όπως θέλει.

  9. Μαλιστα. Τωρα εχουμε και απροκαλυπτες στοχοποιησεις, υβρεις και επικυρηξεις με αφισες που αναρτηθηκαν σε διαφορα σημεια του Πειραια για τους “μη αρεστους” δημοσιογραφους στο συστημα Μαρινακη! Αραγε η πολιτεια, η κυβερνηση και το κρατος τι κανουν για ολα αυτα? Μεχρις στιγμης την παπια… Η μηπως περιμενουν να γινει πρωτα κανενα κακο για να ψελλιζουν μετα παλι και εκ των υστερων τα συνηθη υποκριτικα λογια καταδικης του γεγονοτος, εκφραζοντας αποτροπιασμους και χυνοντας κροκοδειλια δακρυα για οτι τυχον δυσαρεστο συμβει κλπ…

  10. Εγώ σχολίασα επί του θέματος που ήταν αθλητικό. Τι δεν καταλαβαίνεις. Εσείς οι πονηρό μάγκες αντί για αθλητικά τα βάζατε με μένα γιατί υποστήριζα και έγραφα για ολυμπιακό και Μαρινακη. Για θέματα που δεν με ενδιαφέρουν δεν σχολιάζω. Πάμε στον άλλον τώρα με τις αφίσες τους αρεστούς δημοσιογράφους. Σκίζετε τα ρούχα σας ο Ολυμπιακός έχει όλα τα μέσα δικά του και τέτοια. Έχει ο Ολυμπιακός Δική της Δευτέρας έχει Τριανταφυλοπουλο ακόμα και η Ερτ τα αντθιπλυμπιακα που υπάρχουν. Δεν λέω για sdna και τέτοια σαιτ. Ο Ολυμπιακός έχει τέτοια αγαπητέ φίλε που αν θέλεις μας λες τι ομάδα είσαι για να μπορούμε να συνεννοηθούμε, Όποιος θέλει να κάνουμε διάλογο χωρίς να μπλέκουμε προσωπικά δε δεκτον. Χασούρα χαβαλέ και πλακιτσα είναι τα αθλητικά

  11. Να συνεχίσω εδώ στον φίλο που λέει για το σύστημα και τους δημοσιογράφους. Να σε πληροφορήσω για κάτι που μάλλον τα σαιτ που διαβάζεις δεν θα το ανάφεραν. Σήμερα ταχτοποιηθηκαν από την αστυνομία οι 9 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που είχαν κάνει επίθεση σε φιλικό αγώνα τις κάτω 16 του ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη και βαραγαν τα παιδάκια. Αυτοί φίλε μου διαβάζουν τα σαιτ των δημοσιογράφων που λες αφισοκολησαν στον Πειραιά. Δεν λέω ότι δεν έχουμε και οι ολυμπιακοί και οι άλλοι καμένα μυαλά αλλά κάπου όλοι αυτοί παρασύρονται. Κάποιος βανδαλισε προχτές το μνημείο του ολυμπιακού. Ο τρομπετιστης του ολυμπιακού παρεστει στην κηδεία του οπαδού της Αεκ Μανθου..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog