Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μια πτήση με Drone πάνω από τον πανέμορφο Σχίνο (video)

- Advertisement -

Ο Σχίνος (Τοπική Κοινότητα Πισίων – Δημοτική Ενότητα ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ), ανήκει στον δήμο ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ της Περιφερειακής Ενότητας ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

Η επίσημη ονομασία είναι “ο Σχίνος”. Έδρα του δήμου είναι το Λουτράκι και ανήκει στο γεωγραφικό διαμέρισμα Πελοποννήσου.

Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, ο Σχίνος ανήκε στο Τοπικό Διαμέρισμα Πισίων, του πρώην Δήμου ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ του Νομού ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ.

Ο Σχίνος έχει υψόμετρο 51 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, σε γεωγραφικό πλάτος 38,0386488284 και γεωγραφικό μήκος 23,0242322093. Οδηγίες για το πώς θα φτάσετε στον Σχίνο θα βρείτε εδώ.

 

Ο Σχίνος βρίσκεται στους πρόποδες των Γερανείων

Το πράσινο του δάσους συναντά το βαθύ μπλε της θάλασσας!!!!

 

video/NKHUNDER

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παραξενο ενα τοσο ομορφο, καταπρασινο και ειδυλλιακο μερος οπως ειναι ο Σχινος, που μαλιστα βρισκεται και τοσο κοντα στην Αττικη να μην εχει αξιοποιηθει καθολου τουριστικα. Ισως ειναι και καλυτερα που εχει μεινει ετσι.

  2. Ερωτημα στο LB. Το επικειμενο ανοιγμα του ξενοδοχειου εξαρτιεται και ταυτιζεται χρονικα απο το ποτε θα επαναλειτουργησει και το καζινο Λουτρακιου, η οχι? Ευχαριστω

    • Δε νομίζουμε ότι έχει καμία σχέση. Το ξενοδοχείο σύμφωνα με πληροφορίες θα λειτουργήσει στα μέσα Ιουνίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog