Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Καταψηφίστηκε η πρόταση μομφής του Κώστα Λογοθέτη κατά του Φίλιππα Θυμή

- Advertisement -

Υπό τον όρο «πρόταση μομφής» ή «πρόταση δυσπιστίας» αναφέρεται η πρόταση που καταθέτει παράταξη της αντιπολίτευσης , με σκοπό το Σώμα να άρει την εμπιστοσύνη του από τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου.

Την πρόταση κατέθεσε ο Κώστας Λογοθέτης και δεν υπερψήφισε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξής του κ. Πέτρου Θεόδωρος.

Πρόταση μομφής κατά του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κατέθεσε ο Κώστας Λογοθέτης

 

ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 26 ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ

Υπερψήφισαν υπέρ της πρόταση Λογοθέτη

ΚΟΝΤΟΣ, ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, ΜΟΥΖΑΚΗΣ, ΔΕΔΕΣ Δ.,ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Δ,ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Β. ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΛΥΚΟΦΡΥΔΗΣ

Απείχαν 

(ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΠΕΤΡΟΥ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ Σ., ΓΕΩΡΓΙΟΥ , ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΕΥΘ)

 

 

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ήθελα να ξερα, δε ντρέπεσαι λίγο βρε Λογοθέτη; ειλικρινά δηλαδή, δεν έχεις κανένα ίχνος αξιοπρέπειας; αλλά δε φταις εσύ. Ο Θυμης φταίει που σε ανέχεται.

  2. Δεν υπερψήφισε, διότι ο κύριος Πέτρος Θεοδώρου είναι εξέχουσα προσωπικότητα και αν κάποια στιγμή βάλει υποψήφιος θα δήμαρχος, θα είναι εξαίρετος αντικαταστάτης του κυρίου Γκιώνη.

  3. Δεν καταλαβα το σκεπτικο σας γιατί να Ντραπει ο κύριος Λογοθετης και ο ΘυμηςΚατά την άποψη σας είναι σωστος ΔημοκρατίαΈχουμε και κρινομαστε

  4. 16:20 Κι αλλος σωτηρας για τον τοπο που ηταν κρυμενος τοσο καιρο γιατι δεν εβαλε υποψηφιοτητα σε αυτες τις εκλογες που γινανε γιατι

  5. ανεκδιηγητος ο τεως… πραγματικα δλα αυτος ο ανθρωπος εχει τοση κακια μεσα του που δεν τη συναντας ευκολα.για αυτο κ τον εγκατελειψαν τοσοι συνεργατες τους κ συνοδοιπόροι του, στη διαρκεια της μικρης του (ευτυχως) θητειας.ο Κος Θυμης ειναι υποδειγμα χαρακτηρα, κανει τη δουλεια του οσο πιο σωστα μπορει, κ το αν καποιες φορες ειναι περισσοτερο ηπιος κ ανεκτικος απο οσο πρεπει, δεν ειναι αδυναμια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog