Με έκπληξη ακούσαμε χτες το βράδυ στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ότι ο Δήμος Λουτρακίου με απόφασή του Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη διέθεσε το ποσό των 1.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) για διαφημιστικές καταχωρήσεις σε τοπικά ΜΜΕ προς ενημέρωση των πολιτών για τον κορονοϊό.

 

Συγκεκριμένα :

 

Εγκρίνουμε την υπ΄αριθ. 5956/14.4.2020 Τεχνική Έκθεση του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας –
Αγίων Θεοδώρων που αφορά “Ενημέρωση Πολιτών περί Άμεσου Κινδύνου Δημόσιας Υγείας έναντι του
Κορονωϊου Covid-19”, για το χρονικό διάστημα από 14.4.2020 έως και 10.5.2020 με ενημερωτικά σποτ
μέσω ραδιόφωνου και μπάνερ.

 

To Loutrakiblog.gr από την αρχή της πανδημίας θέλοντας να συνεισφέρει στην εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών διέθεσε χώρο στο site, με δική μας πρωτοβουλία, τοποθετώντας top banner ΔΩΡΕΑΝ με σκοπό την διευκόλυνση και ενημέρωση των συμπολιτών μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

 

Δείτε εδώ

 

Aυτό βεβαίως δεν έγινε για να μας πουν “μπράβο” γιαυτό άλλωστε και δεν το αναφέραμε ποτέ. Αλγινή εντύπωση όμως προκαλεί το γεγονός της διαθεσης του δήμου κονδυλίου για ενημερωτικό σκοπό σε ΜΜΕ (και πολύ καλώς έπραξε, άλλωστε πολλοί δήμοι έπραξαν το ίδιο) ξεχνώντας να πει ένα “ευχαριστώ” στο loutrakiblog.gr που πριν από αυτόν και πρώτο, είχε αυτή την πρωτοβουλία χωρίς ένα ευρώ, ενώ παράλληλα με ανανοινώσεις και Δελτία Τύπου ευχαρίστησε όλους τους επιχειρηματίες που πρόσφεραν προϊόντα στο κοινωνικό παντοπωλείο και αλλού…