Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ευχαριστήριο για τους χορηγούς της πρωτοβουλίας «Κοινωνικά Γεύματα Αγάπης» του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Η πρωτοβουλία του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων “Κοινωνικά Γεύματα Αγάπης” που ξεκίνησε την Τρίτη 26 Απριλίου, παρέχει τη δυνατότητα σίτισης σε 50 ωφελούμενους και στοχεύει στην ενίσχυση των συνανθρώπων μας που προσπαθούν να καλύψουν τις βασικές καθημερινές τους ανάγκες.

 

Η πρωτοβουλία αυτή δεν θα μπορούσε να ευοδωθεί χωρίς την έμπρακτη στήριξη των συμπολιτών μας, καθώς επίσης, των τοπικών επιχειρήσεων. Η ανταπόκριση όλων αποδεικνύει την αγάπη για τον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε οικονομική δυσχέρεια και αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης στη δύσκολη εποχή της υγειονομικής πανδημίας που βιώνουμε, αποδεικνύοντας πως ενώνοντας τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

 

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς για τη γενναιόδωρη προσφορά τους, ενίσχυση και στήριξη της πρωτοβουλίας κοινωνικής αλληλεγγύης, ανακουφίζοντας συνανθρώπους μας που βρίσκονται πραγματικά σε ανάγκη.

• ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ – ΒΟΛΙΣΣΙΑΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ., Μεγάλου Αλεξάνδρου 3, Λουτράκι
• ΦΡΟΥΤΕΝΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ – Βλάσσης Νικόλαος Ε., Εθνικής Αντιστάσεως 17, Λουτράκι

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη ΔΟΚΟΠΑΠ «ΜΕΡΙΜΝΑ» και το προσωπικό του Δημοτικού Παιδικού σταθμού Λουτρακίου που εργάζονται και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με συνέπεια και πραγματική διάθεση για προσφορά, καταφέρνοντας να αναδείξουν την πρωτοβουλία σε υψηλά επίπεδα.

 

«Σε μία τόσο δύσκολη περίοδο που διανύουμε με τις περισσότερες επιχειρήσεις να πλήττονται σημαντικά λόγω της πανδημίας, οι τοπικές επιχειρήσεις συνεχίζουν την κοινωνική τους προσφορά χωρίς δισταγμό. Είμαστε ευγνώμονες για την άμεση ανταπόκρισή σας, καθώς για ακόμη μία φορά, στέκεστε αρωγοί και συνοδοιπόροι στην προσπάθειά μας να παρέχουμε όσο το δυνατό περισσότερα αγαθά και γεύματα στους ωφελούμενούς μας. Σας ευχαριστούμε όλους θερμά», αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης.

Η επιλογή των ωφελούμενων πραγματοποιείται με κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Η δράση πραγματοποιείται από τις 12.30 έως τις 14.00, στο Δημοτικό Κτήριο του Παιδικού Σταθμού Λουτρακίου και θα διαρκέσει έως ότου ανοίξουν οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου μας. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 2744360151 Νίκος Καρράς & 2744360166 Λαμπρινή Κώτσιου.

Γραφείο Τύπου

 

 

 

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΠΙΕΤΡΗΣ στηρίζει έμπρακτα την  πρωτοβουλία «Κοινωνικά Γεύματα Αγάπης»

του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

 

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων ευχαριστεί θερμά τον ΟΜΙΛΟ ΠΙΕΤΡΗΣ για την ευγενική προσφορά του σε τα ψωμάκια που χρειάζονται για τα γεύματα που διανέμονται στους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη, τους ωφελούμενους της πρωτοβουλίας “Κοινωνικά Γεύματα Αγάπης“.

Ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης ανέφερε πως “Ο Όμιλος ΠΙΕΤΡΗΣ, από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού, στέκεται καθημερινά δίπλα σε όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης, στην τοπική κοινωνία, αλλά και στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από την υγειονομική κρίση. Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Πέτρο Πιέτρη για τη σημαντική πράξη κοινωνικής ευαισθησίας και ανθρωπιάς που αντανακλά τα αισθήματα της εκτίμησης και της αλληλεγγύης του προς τον Δήμο μας και τους δημότες μας”.

 

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog