Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η οιμωγή της κοινωνίας και η κατακραυγή του Τύπου δεν “ξύπνησαν” την ΑΕΔΙΚ

- Advertisement -

Με ανυπομονησία περιμένουμε να μάθουμε την έκβαση αυτής της υπόθεσης, διότι μάλλον οι κυρίες και οι κύριοι της ΑΕΔΙΚ ζουν στον δικό τους φανταστικό κόσμο !

Λουτράκι: Μαύρη Μεγάλη Παρασκευή. Θα μιλήσει κανείς για το θάνατο του παιδιού;;

Το loutrakiblog.gr από την πρώτη στιγμή ζήτησε να αποδοθούν ευθύνες, εάν υπάρχουν, στους ηθικούς αυτουργούς που προκάλεσαν το τραγικό ατύχημα και ως αποτέλεσμα είχε το θάνατο ενός παιδιού.

Η Ανώνυμος Εταιρεία Διώρυγος Κορίνθου όμως περί άλλων τυρβάζει!Δεν μπήκε στον κόπο, μετά το σάλο που δημιουργήθηκε να στείλει μια συλλυπητήρια ευχή..

Δεν μπήκε στον κόπο να περιφράξει το σημείο που έγινε το ατύχημα, έστω προσωρινά για να προλάβει κάποιο άλλο.

Δεν τοποθέτησε ούτε μια πινακίδα προειδοποιώντας πως τα σημεία στα πρανή του καναλιού είναι άκρως επικίνδυνα.

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 4ης Μαΐου 2020,ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σακελλαρίου Ευθύμιος αφού εξέφρασε τη βαθιά οδύνη του για το περιστατικό και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του αδικοχαμένου 14χρονου ζήτησε επισταμένως από τη δημοτική αρχή να προβεί σε όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και ενέργειες για να μην θρηνήσουμε και άλλα θύματα.

Στην ίδια κατεύθυνση τοποθετήθηκε και ο κ. Ράτης Σπύρος με τον κ. Πέρρα.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης ενημέρωσε το Σώμα πως απέστειλε έγγραφο στον αρμόδιο Υφυπουργό κ.Δήμα Χρίστο και αναμένει την απάντηση του Υπουργείου.

Εμείς προς το παρόν περιμένουμε και ευχόμαστε να μην συμβεί κάτι άλλο μέχρι να απαντήσουν τα υπουργεία και “ξυπνήσει” η ΑΕΔΙΚ…

 

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog