Ακόμα δεν πρόλαβε να “στεγνώσει το μελάνι”, για την επίθεση που είχε εξακοντίσει στους επιχειρηματίες του Λουτρακίου ο Γιώργος Κοντός, ( τους είχε κατηγόρησε με στόμφο πως κάποιοι “έβγαλαν εκατομμύρια”, και τώρα ήρθε η ώρα να βοηθήσουν το δήμο) και στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 4ης Μαΐου 2020, εξαπέλυσε ακόμα μια εμετική επίθεση, σε κοινωνική ομάδα του Λουτρακίου! Στους δημοτικούς υπαλλήλους αυτή την φορά!

 

Το νέο αυτό ανεξήγητο παραλήρημα  μίσους και ύβρεων του Γιώργου Κοντού, ανάγκασε ακόμα και την επικεφαλής της παράταξης του Μαρία Πρωτοπαππά, να τον αδειάσει, αφού η ίδια όχι μόνο δήλωσε την αντίθεση της στην νέα αυτή θεσμική παρεκτροπή του δημοτικού της συμβούλου, αλλά με τα πλέον φωτεινά χρώματα, υπογράμμισε το σεβασμό της στο πρόσωπο των υπαλλήλων αλλά και την άψογη συνεργασία που είχε τα χρόνια που ήταν αντιδήμαρχος, με όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους!

 

Προς αυτή την κατεύθυνση, χαρακτηριστικά τα όσα είπε ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος : “Σέβομαι κάποιους υπαλλήλους και τους εκτιμώ και τους σέβομαι, κάποιοι όμως είναι ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ και πίνουν καφέδες”,ενώ δεν έμεινε εκεί αφού έφτασε και στο σημείο να χαρακτηρίζει “αργόσχολους” τους εργαζόμενους στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο !

 

Αποκορύφωση του κρεσέντου μίσους και ύβρεων αποτέλεσε η αήθης επίθεση και προσβολή στο δημοτικό συμβουλο κ. Αλκιβιάδη Δρίτσα όταν με προσποιητή απορία αναφέρθηκε στο νεκρό πατέρα του προσβάλοντας τη μνήμη του!!!!

 

Και όμως !!! παρά την προσβολή της μνήμης νεκρού,η οποία αποτελεί περιύβριση νεκρού και διώκεται ποινικά από το Νόμο, καμία επίπληξη, καμία καταδίκη της θρασύτατης επίθεσης στη μνήμη του αποβιώσαντα πατέρα του κυρίου Δρίτσα, τόσο από  την επικεφαλής της παράταξης του κυρίου Κοντού, Μαρία Πρωτοπαππά όσο όμως  και από οποιαδήποτε  άλλον σύμβουλο της παράταξής  της !!!!!

 

 

Πλέον με την μη αποστασιοποίηση των όσων εξωπραγματικών εξαπολύει  συχνά πυκνά ο Γιώργος Κοντός, η  κυρία Πρωτοπαππά που έχει την ευθύνη της επιλογής της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης, τις υποθάλπει και τις ενθαρρύνει αφού  δεν τις καταδικάζει!
Παράλληλα η κυρία Πρωτοπαππά είναι υπόλογη πλέον για τα καμώματα του κυρίου Κοντού, απέναντι στο μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος που την ψήφισε, χωρίς φυσικά να γνωρίζει, το τι θα ακολουθήσει!

Φυσικά, σε αντίθεση με την κυρία Πρωτοπαππά, το loutrakiblog, δεν θα το αφήσει αναπάντητο, ούτε και θα το αποσιωπήσει, αλλά μέσα από το πεδίο της Δημοκρατίας, θα το θέσει στην κρίση των δημοτών !!!

 

Σημειωτέον, ότι εκτός της παρέμβασης του κυρίου Φίλιππα Θυμή, που τον ανακάλεσε στην τάξη και την απάντηση που έδωσε ο ίδιος ο κύριος Αλκιβιάδης Δρίτσας (κάτω από έντονη συγκινησιακή φόρτιση λόγω του εντονότατου ψυχικού πλήγματος που του προκάλεσε η “βέβηλη” αναφορά του εν λόγω δημ.συμβούλου, καθώς μόνο αστείο δεν είναι να προσβάλλουν τη μνήμη του νεκρού πατέρα σου), ουδείς άλλος σύμβουλος της αντιπολίτευσης και της συμπολίτευσης δεν μίλησε !

 

Ούτε καν ο Γιάννης Καραπανάγος, που διατυμπανίζει πως πρέπει να διαφυλαχτεί το κύρος του δημοτικού συμβουλίου και ο πολιτικός πολιτισμός!

 

Εκτός της παρέμβασης του κυρίου Φίλιππα Θυμή που τον εγκάλεσε στην τάξη και την απάντηση που έδωσε ο ίδιος ο κύριος Αλκιβιάδης Δρίτσας κάτω από έντονη συγκινησιακή φόρτιση (δεν είναι και λίγο να προσβάλλουν τη μνήμη του νεκρού πατέρα σου), ουδείς, ουδείς άλλος σύμβουλος της αντιπολίτευσης και της συμπολίτευσης δεν μίλησε !

 

Η ομάδα του Loutrakiblog, καταδικάζει απερίφραστα την νέα βορβορώδη επίθεση του Γιώργου Κοντού και δηλώνει κάθετα αντίθετη σε ενέργειες που συμβάλλουν στον εκβαρβαρισμό του πολιτικοκοινωνικού βίου του δήμου Λουτρακίου και περιμένει έστω και ετεροχρονισμένα, το αυτό να πράξουν όλοι οι αρχηγοί των δημοτικών παρατάξεων εάν θέλουν πραγματικά, να προστατευτεί το κύρος του δημοτικού συμβουλίου και ο πολιτικός πολιτισμός!

Παράλληλα να σταθούν απέναντι σε κάθε φαινόμενο ακραίας πολιτικής παρακμής και βερμπαλισμού που “νεκρώνει” την Δημοκρατία, ο κόσμος έχει βαρεθεί και ο τόπος μας δεν έχει καμία ανάγκη!

 

Τέλος δηλώνουμε με παρρησία την αμέριστη συμπαράσταση στο πρόσωπο του κ. Αλκιβιάδη Δρίτσα και καταδικάζουμε απερίφραστα το χυδαίο υβρεολόγιο του δημοτικού συμβούλου της παράταξης Πρωτοπαππά. Η ανωτέρω απάδουσα επίθεση και τα λεγόμενα του συμβούλου της Μαρίας Πρωτοπαππά, αποτελούν προσβολή  μνήμης τεθνεώτος η οποία διώκεται ποινικά. Πολλώ δε μάλλον για τον αείμνηστο συμπολίτη μας Δρίτσα Μιχάλη, ο οποίος αγάπησε τον τόπο του και άφησε έργο-παρακαταθήκη στον Πολιτισμό υπηρετώντας το δήμο με  ανιδιοτέλεια.

 

Ακόμα και εγκληματίας να είναι ένας γονιός δε σου φταίει το παιδί του !!! Δεν έχει δικαίωμα να το προσβάλλει κανείς !. Ο περι ου ο λόγος δημοτικός συμβουλος, που ενώ γνωρίζει ότι τα δημοτικά συμβούλια μεταδίδονται και σε απευθείας μετάδοση, δείχνει να τον ευχαριστεί μονίμως η προσβολή και η διαπόμπευση ανθρώπων, ζωντανών ή νεκρών!

 

ΥΣ. Βαρεθήκαμε να ακούμε από τους συμβούλους του δημοτικού συμβουλίου να ομιλούν για πολιτικό πολιτισμό, για προστασία των θεσμών όταν οι ίδιοι καταρρακώνουν με τη σιωπή τους και τον πολιτισμό και τους θεσμούς που υποτίθεται ότι υπηρετούν…Τέτοιες συμπεριφορές και τέτοιες προσβολές αποτελούν ΝΤΡΟΠΗ για το ανώτατο πολιτικό όργανο, του Δήμου μας!