Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ντροπή! Κρεσέντο μίσους στο δημοτικό συμβούλιο Λουτρακίου

- Advertisement -

Ακόμα δεν πρόλαβε να “στεγνώσει το μελάνι”, για την επίθεση που είχε εξακοντίσει στους επιχειρηματίες του Λουτρακίου ο Γιώργος Κοντός, ( τους είχε κατηγόρησε με στόμφο πως κάποιοι “έβγαλαν εκατομμύρια”, και τώρα ήρθε η ώρα να βοηθήσουν το δήμο) και στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 4ης Μαΐου 2020, εξαπέλυσε ακόμα μια εμετική επίθεση, σε κοινωνική ομάδα του Λουτρακίου! Στους δημοτικούς υπαλλήλους αυτή την φορά!

 

Το νέο αυτό ανεξήγητο παραλήρημα  μίσους και ύβρεων του Γιώργου Κοντού, ανάγκασε ακόμα και την επικεφαλής της παράταξης του Μαρία Πρωτοπαππά, να τον αδειάσει, αφού η ίδια όχι μόνο δήλωσε την αντίθεση της στην νέα αυτή θεσμική παρεκτροπή του δημοτικού της συμβούλου, αλλά με τα πλέον φωτεινά χρώματα, υπογράμμισε το σεβασμό της στο πρόσωπο των υπαλλήλων αλλά και την άψογη συνεργασία που είχε τα χρόνια που ήταν αντιδήμαρχος, με όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους!

 

Προς αυτή την κατεύθυνση, χαρακτηριστικά τα όσα είπε ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος : “Σέβομαι κάποιους υπαλλήλους και τους εκτιμώ και τους σέβομαι, κάποιοι όμως είναι ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ και πίνουν καφέδες”,ενώ δεν έμεινε εκεί αφού έφτασε και στο σημείο να χαρακτηρίζει “αργόσχολους” τους εργαζόμενους στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο !

 

Αποκορύφωση του κρεσέντου μίσους και ύβρεων αποτέλεσε η αήθης επίθεση και προσβολή στο δημοτικό συμβουλο κ. Αλκιβιάδη Δρίτσα όταν με προσποιητή απορία αναφέρθηκε στο νεκρό πατέρα του προσβάλοντας τη μνήμη του!!!!

 

Και όμως !!! παρά την προσβολή της μνήμης νεκρού,η οποία αποτελεί περιύβριση νεκρού και διώκεται ποινικά από το Νόμο, καμία επίπληξη, καμία καταδίκη της θρασύτατης επίθεσης στη μνήμη του αποβιώσαντα πατέρα του κυρίου Δρίτσα, τόσο από  την επικεφαλής της παράταξης του κυρίου Κοντού, Μαρία Πρωτοπαππά όσο όμως  και από οποιαδήποτε  άλλον σύμβουλο της παράταξής  της !!!!!

 

 

Πλέον με την μη αποστασιοποίηση των όσων εξωπραγματικών εξαπολύει  συχνά πυκνά ο Γιώργος Κοντός, η  κυρία Πρωτοπαππά που έχει την ευθύνη της επιλογής της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης, τις υποθάλπει και τις ενθαρρύνει αφού  δεν τις καταδικάζει!
Παράλληλα η κυρία Πρωτοπαππά είναι υπόλογη πλέον για τα καμώματα του κυρίου Κοντού, απέναντι στο μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος που την ψήφισε, χωρίς φυσικά να γνωρίζει, το τι θα ακολουθήσει!

Φυσικά, σε αντίθεση με την κυρία Πρωτοπαππά, το loutrakiblog, δεν θα το αφήσει αναπάντητο, ούτε και θα το αποσιωπήσει, αλλά μέσα από το πεδίο της Δημοκρατίας, θα το θέσει στην κρίση των δημοτών !!!

 

Σημειωτέον, ότι εκτός της παρέμβασης του κυρίου Φίλιππα Θυμή, που τον ανακάλεσε στην τάξη και την απάντηση που έδωσε ο ίδιος ο κύριος Αλκιβιάδης Δρίτσας (κάτω από έντονη συγκινησιακή φόρτιση λόγω του εντονότατου ψυχικού πλήγματος που του προκάλεσε η “βέβηλη” αναφορά του εν λόγω δημ.συμβούλου, καθώς μόνο αστείο δεν είναι να προσβάλλουν τη μνήμη του νεκρού πατέρα σου), ουδείς άλλος σύμβουλος της αντιπολίτευσης και της συμπολίτευσης δεν μίλησε !

 

Ούτε καν ο Γιάννης Καραπανάγος, που διατυμπανίζει πως πρέπει να διαφυλαχτεί το κύρος του δημοτικού συμβουλίου και ο πολιτικός πολιτισμός!

 

Εκτός της παρέμβασης του κυρίου Φίλιππα Θυμή που τον εγκάλεσε στην τάξη και την απάντηση που έδωσε ο ίδιος ο κύριος Αλκιβιάδης Δρίτσας κάτω από έντονη συγκινησιακή φόρτιση (δεν είναι και λίγο να προσβάλλουν τη μνήμη του νεκρού πατέρα σου), ουδείς, ουδείς άλλος σύμβουλος της αντιπολίτευσης και της συμπολίτευσης δεν μίλησε !

 

Η ομάδα του Loutrakiblog, καταδικάζει απερίφραστα την νέα βορβορώδη επίθεση του Γιώργου Κοντού και δηλώνει κάθετα αντίθετη σε ενέργειες που συμβάλλουν στον εκβαρβαρισμό του πολιτικοκοινωνικού βίου του δήμου Λουτρακίου και περιμένει έστω και ετεροχρονισμένα, το αυτό να πράξουν όλοι οι αρχηγοί των δημοτικών παρατάξεων εάν θέλουν πραγματικά, να προστατευτεί το κύρος του δημοτικού συμβουλίου και ο πολιτικός πολιτισμός!

Παράλληλα να σταθούν απέναντι σε κάθε φαινόμενο ακραίας πολιτικής παρακμής και βερμπαλισμού που “νεκρώνει” την Δημοκρατία, ο κόσμος έχει βαρεθεί και ο τόπος μας δεν έχει καμία ανάγκη!

 

Τέλος δηλώνουμε με παρρησία την αμέριστη συμπαράσταση στο πρόσωπο του κ. Αλκιβιάδη Δρίτσα και καταδικάζουμε απερίφραστα το χυδαίο υβρεολόγιο του δημοτικού συμβούλου της παράταξης Πρωτοπαππά. Η ανωτέρω απάδουσα επίθεση και τα λεγόμενα του συμβούλου της Μαρίας Πρωτοπαππά, αποτελούν προσβολή  μνήμης τεθνεώτος η οποία διώκεται ποινικά. Πολλώ δε μάλλον για τον αείμνηστο συμπολίτη μας Δρίτσα Μιχάλη, ο οποίος αγάπησε τον τόπο του και άφησε έργο-παρακαταθήκη στον Πολιτισμό υπηρετώντας το δήμο με  ανιδιοτέλεια.

 

Ακόμα και εγκληματίας να είναι ένας γονιός δε σου φταίει το παιδί του !!! Δεν έχει δικαίωμα να το προσβάλλει κανείς !. Ο περι ου ο λόγος δημοτικός συμβουλος, που ενώ γνωρίζει ότι τα δημοτικά συμβούλια μεταδίδονται και σε απευθείας μετάδοση, δείχνει να τον ευχαριστεί μονίμως η προσβολή και η διαπόμπευση ανθρώπων, ζωντανών ή νεκρών!

 

ΥΣ. Βαρεθήκαμε να ακούμε από τους συμβούλους του δημοτικού συμβουλίου να ομιλούν για πολιτικό πολιτισμό, για προστασία των θεσμών όταν οι ίδιοι καταρρακώνουν με τη σιωπή τους και τον πολιτισμό και τους θεσμούς που υποτίθεται ότι υπηρετούν…Τέτοιες συμπεριφορές και τέτοιες προσβολές αποτελούν ΝΤΡΟΠΗ για το ανώτατο πολιτικό όργανο, του Δήμου μας!

 

 

 

 

- Advertisement -

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ασχολεισθε με τον Κοντό όνομα και πραγμαΟ οποίος δεν έχει δουλέψει πότε στη ζωή τουΝα μας πει τι δουλειά κάνει δεν μπορεί να κρίνειΚανένα ο συγκεκριμένος

  2. Aγαπητό Λουτράκι Μπλόγκ, αντί να γράφετε για να καταδικάζετε τις βορβορώδεις επιθέσεις του Γ. Κοντού, καλύτερα να γράφετε για να επαινείτε τις αξιόλογες και ουσιαστικές παρεμβάσεις/προτάσεις του, αν δηλαδή υπάρξει ποτέ καμία. Έτσι, λιγότερη ενέργεια θα ξοδεύετε γράφοντας και αναρτώντας για αυτόν. Δύσκολο βέβαια και αυτό που λέω, γιατί σιγά μην μπορείς να βάλεις καινούριο μπάλωμα σε παλαιό (και κυρίως κακό) ρούχο.

    • Αγαπητοί αναγνώστες μας συγχωρειτε που τα σχόλιά σας δεν “πέρασαν” . Είναι άκρως υβριστικά για το πρόσωπο του εν λόγω ανθρώπου. Εμείς κρίνουμε την πολιτική του στάση και απόψεις του και όχι την προσωπική του ζωή . Σας ευχαριστούμε

  3. Aγαπητοί αναγνώστες ! To Loutrakiblog.gr τα έγραφε προεκλογικά και τα έλεγε δημοσίως όσα λέτε. Σας παρακαλούμε διατυπώστε την άποψή σας με άλλα λόγια και όχι υβριστικούς χαρακτηρισμούς.
    Η κυρία Πρωτοπαππά ας κάνει επίσης ότι θέλει, είναι πολιτικό πρόσωπο και κρίνεται και από τις θέσεις και από τη στάση. Παρακαλούμε εκεί να εστιάζετε για να δημοσιεύονται τα σχόλιά σας. Σας ευχαριστούμε

  4. Αγαπητή μου Χαρούλα, συμπληρώνω την ελειπή διατύπωσή σου: το loutrakiblog τα έγραφε προεκλογικά και τα έλεγε δημοσίως με ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ όσα εμείς του δήμου τώρα επαναλαμβάνουμε. Ελένη

  5. Τωρα καταλαβαίνουν κάποιοι πόσο ανίκανη είναι η Μαρία να κρατήσει τον συνδυασμό της και να μην λέει ο καθένας ότι του κατεβάσει το κεφάλι του πόσο ακόμα να διοικήσει τον δήμο…

  6. Κρίμα για τον Σωτήρη τον Νικολάου γνωρίζοντας τον σίγουρα έχει μετανοήσει για την επιλογή του,καλυτερα να έμενε σπίτι του παρα να φθείρεται με Κοντούς Μπισμπικηδες κλπ

  7. Εντάξει λέτε για την Μαρία ότι η παράταξη τηςΕίναι ανίκανη για λυστε μου μια απορίαΑυτοί που διοικούν πάνω από 10 χρόνια και βάλεΓιατί έχουμε αυτά τα χάλια και πληρώνονται ειςΒάρος αλλων

  8. Εμ φυσικά φίλε 18.12. Σωστός. Δεν είναι η αποκλειστικά υπεύθυνη για αυτήν την κατάσταση. Μεγάλη ευθύνη ναι, αλλά όχι μόνη της.

  9. 18:21 Και η κυρία με της ανταύγειες που ήταν αυτά τα δέκα χρόνια και βάλε….Ήταν γλάστρα.. ? Αλλά τα χρήματα τα έπαιρνε σαν αντιδήμαρχος…..Τι λες βρε άνθρωπε…!?

  10. ΠΙΠΙΛΑ σωσε, την κατασταση μονο εσυ μπορεις να σωσεις τον συνδιασμο σας με την προσωπικοτητα σου να ηγηθεις

  11. Ο εκδοτης να τα βλεπει που πηγε και κατεβηκε μαζι τους βοηθωντας τα μεγιστα να πανε δευτερη κυριακη με τα γραφομενα του και καποιοι ορεινοι πονηροι τον αδεισανε με τους ψηφους

  12. Να παραιτηθεί η Μαρία Πρωτοπαππά! Δεν μπορεί να μείνει άλλο αφού δεν διώχνει τον κοντό από την παράταξη της τον καλύπτει!

  13. Αν παραιτηθει θα κανουν απεργια οι κομμωτριες και τα κεντρα αισθητικης που θα την χασουν απο πελατη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog