Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

“Απάτη ο κορονοϊός. Μας δουλεύουνε.” Το ψέμα που διαδόθηκε

- Advertisement -

Βίντεο με μεγάλη απήχηση στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει ότι ο κορωνοϊός είναι απάτη. Τεκμήριο του ισχυρισμού αποτελεί υποτιθέμενη δήλωση της “λοιμωξιολόγου – πνευμονολόγου Κοτάκη” από το νοσοκομείο του Ευαγγελισμού, η οποία μεταδόθηκε από στόμα σε στόμα. Ωστόσο, ο παραπάνω ισχυρισμός δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

 

Στο βίντεο φαίνονται δύο κυρίες οι οποίες κατόπιν παραίνεσης του “εικονολήπτη” προβαίνουν σε δηλώσεις αναφορικά με το νέο κορωνοϊό.

“Η υπεύθυνη λοιμωξιολόγος – πνευμονολόγος του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, κυρία Κοτάκη, ενημέρωσε την κυρία Πρίφτη, επειδή είναι κολλητές, ότι τα 25 είναι από κορωνοϊό, τα υπόλοιπα είναι μούφα.”

Ο εικονολήπτης, σε αυτό το σημείο συμπληρώνει “Άρα είναι μια μεγάλη απάτη, μας κοροϊδεύουν” και η μαρτυρία συνεχίζει ως εξής:

“εκατόν σαράντα (140) θάνατοι, οι είκοσι πέντε (25) είναι από κορωνοϊό τα υπόλοιπα είναι από φυσικά αίτια.”

Το νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει λοιμωξιολόγος – πνευμονολόγος με όνομα Κοτάκη ή Κοντάκη ή έστω κάποιο παραπλήσιο επώνυμο.

Αφού το βίντεο είχε διαδοθεί με χιλιάδες κοινοποιήσεις, ο άνδρας που το κατέγραψε δήλωσε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook πως έκανε χάριν αστεϊσμού, ενώ η κοινοποίησή του αποτελεί προϊόν κακόβουλης ενέργειας.

 

Πηγή ellinikahoaxes

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog