Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δεν υπάρχουν οι μάγκες !! “Γυάλισαν” και τα Στραβά (video-εικόνες)

- Advertisement -

Εθελοντές εν δράσει !! Μια ωραία παρέα με πολλή αγάπη για τον τόπο με ανιδιοτελή προσφορά !!

Μια από τις πιο ενεργές εθελοντικές ομάδες, χωρίς να θέλουμε σε καμία των περιπτώσεων να υποβαθμίσουμε το έργο και την προσφορά των υπολοίπων εθελοντικών ομάδων του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, είναι οι Εθελοντές εν Δράσει!

Αν και μερικές φορές “τα ακούνε” από κάποιους πικρόχολους, αυτοί συνεχίζουν απτόητοι να καθαρίζουν παραλίες, πάρκα παιδικές χαρές, οικισμούς κ.α. !  “Eχουμε μια όμορφη τρέλα, δεν πρόκειται να σταματήσουμε” λένε !!!

“Σε αυτούς που λένε ότι κάνουμε τη δουλειά του δήμου, λέμε ότι μας βοηθά ο δήμος, αλλά δεν είμαστε ούτε σύλλογος, ούτε σωματείο, ούτε λεφτά παίρνουμε, ούτε και μας νοιάζει ! Εμείς κάνουμε αυτό που αγαπάμε και συνεχίζουμε !” συνεχίζουν να λένε on camera !

H ομάδα τους αυτή τη στιγμή αριθμεί πάνω από 20 άτομα !!

Η χθεσινή τους δράση ήταν μια από τις μεγαλύτερες που έχουν πραγματοποιήσει αφού εκτός από τον καθαρισμό δύο παραλιών (Στραβά και Μικρά Στραβά) προχώρησαν στην αποψήλωση ολόκληρου του οικισμού, μάζεψαν τα σκουπίδια και πραγματικά ο οικισμός των Στραβών έλαμψε από καθαριότητα όπως θα δείτε στις φωτογραφίες!!

 

Το έργο τους, ο εθελοντισμός τους και η αγάπη τους γιαυτόν τον ευλογημένο τόπο που ζούμε, έχει γίνει ευρέως γνωστό ξεπερνώντας τα όρια του Λουτρακίου και του Νομού !

Η χθεσινή τους δράση προβλήθηκε σε ζωντανή σύνδεση από το τηλεοπτικό κανάλι OPEN ! O Tάκης Παρασκευόπουλος, μέλος της εθελοντικής ομάδας μίλησε στην μεσημεριανή εκπομπή του OPEN και διαφήμισε τον τόπο λέγοντας πως το Λουτράκι έχει υπέροχες παραλίες περιφερειακά που δεν γνωρίζει πολύς κόσμος !

https://www.facebook.com/loutrakiblog.gr/videos/1591923070955565/

O Τοπικός Εξωραϊστικός Σύλλογος “Η Αλκυώνη” εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στους Εθελοντές εν Δράσει για την προσφορά τους !!!

 

Αρκετοί επιχειρηματίες έχουν εκτιμήσει την προσπάθεια αυτών των παιδιών και συνδράμουν το έργο τους με υλικά και διάφορα άλλα (νερά, καφέδες κλπ)

Αρωγός στέκεται στο πλευρό τους ο Δήμος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Σωτήρης Πέρρας που τους βοηθά στην περισυλλογή και μεταφορά των απορριμμάτων και στην διάθεση διάφορων υλιών (γάντια σακκούλες κλπ)

Οι Εθελοντές όπως δήλωσαν στο loutrakblog.gr χρειάζονται άμεσα παντελόνια, ένα πριόνι και ένα χλοοκοπτικό μηχάνημα.

Στο πλευρό τους πάντα, εθελοντής και αυτός ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας Μάριος Σακέλης. Χθες παρών στη δράση ήταν και ο Αντιδήμαρχος Τ.Υ. Κώστας Παντελέου , ο οποίος πρόεσφερε κεράσματα σε όλα τα παιδιά !

Μαζί τους και ο δημοτικός υπάλληλος Παναγιώτης Δόσχορης !

https://www.facebook.com/loutrakiblog.gr/videos/1591923070955565/

https://www.facebook.com/loutrakiblog.gr/videos/1591923070955565/

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε όσους διαβάζουν εδώ στο μπλοκ να προτείνω μια μέρα να μην πάνε για καφέ για μπάνιο η κάτι άλλο και να πάνε να βοηθήσουν τους εθελοντές !!Γιατι το λέω αυτο !!Γιατι και αυτά τα παιδιά έχουν την δουλειά τους και θα ήθελαν να πάνε για καφέ για μπάνιο κλπ αλλά αφιερώνουν τον χρόνο τους να καθαρίζουν τις βρωμιές που όλοι εμεις τα αφήνουμε στις παραλίες και όπου άλλου καθαρίζουν τα παιδιά !τους έχω υποσχεθεί στην επόμενη μου επίσκεψη στο Λουτρακι να τους βοηθήσω και θα χάσω και εγώ ένα μπάνιο και ένα καφέ δεν χάλασε ο κόσμος !!Μπραβο στο μπλοκ που τα προβάλει πάντα γιατί κάτι αλλά τοπικά μέσα τα προβάλουν αλλά κάνουν και αντιπολίτευση !!

  2. Τελικά τόσοι λίγοι μπορούν να κάνουν τόσα πολλά!!!Πολλά μα πολλά Μπράβο και να είσαστε γεμάτοι όρεξη και υγεία.σας ευχαριστούμε

  3. Οι καλύτεροι μακράν,δεν υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα αυτό που κάνουν και πρόταση μου είναι να τους αναγνωρίσουν και επίσημα μιας και θα είναι η καλύτερη διαφήμιση για το Λουτράκι μας.σας ευχαριστώ πολύ ΚΩΣΤΑΣ Δ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog