Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

L.T.O. :Ελάτε στο Λουτράκι ! Ενας ασφαλής προορισμός κοντά στην Αθήνα

- Advertisement -

Ξεκίνησε ήδη η καμπάνια του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, που στόχο έχει στον εγχώριο τουρισμό  και δη στους επισκέπτες από την πρωτεύσουσα.

Το Λουτράκι αποτελεί τον πλέον ασφαλή προορισμό για κάθε επισκέπτη, αφού έμεινε “αλώβητο” από την πανδημία!

Η παραλία του (περίπου 4 χλμ) ενδείκνυται  ώστε να κρατούνται σύμφωνα με τις κυβερνητικές οδηγίες οι αποστάσεις ασφαλείας από τους λουόμενους και να χαίρονται τα καλοκαιρινά τους μπάνια χωρίς το φόβο του κορονοϊού !

Οι παραλίες που βρίσκονται περιφερειακά επίσης μπορούν να προσφέρουν τη χαρά των γαλήνιων διακοπών στους επισκέπτες !

 

” Σχεδόν έφτασες…
Αυτό το καλοκαίρι μείνετε ασφαλείς ! Επισκεφθείτε έναν ασφαλή προορισμό, αυτό το καλοκαίρι επισκεφθείτε το ΛΟΥΤΡΑΚΙ” παροτρύνει ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου

 

- Advertisement -

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κανονιστε απο τον Δημο να αφησετε τα μαγαζια να πιασουν ολα τα πεζοδρομια να μην μπορουμε να περασουμε οι πεζοι !

  2. Να πω εδώ η φωτογραφία αυτή έχει δημοσιοποιήθει από πολλούς Λουτρακιωτες στο φειμπουκ !Εγω και πολλά αλλά παιδιά το έχουμε στο προφιλ μας !!Υπομονη και όλα θα πάνε καλά πατριώτες !!να βάλουμε όλοι πλάτη να περάσει οσο μπορεί ποιο καλά για όλους τους επειχηρηματιες μαγαζάτορες και όσους εξαρτιόνται από τον τουρισμό ενχωριο η από το εξωτερικό αυτή η δύσκολη χρόνια !!λιγοτερο μουρμούρα και δουλειά !!

  3. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΩ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ… ΤΣΕΛΕΝΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΠΌ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΝ ΘΑ ΚΆΝΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!!

  4. Μια πόλη σε εγκατάλειψη! Όλοι δουλεύουν για τα μαγαζιά της παραλίας. Είναι παραλιακός πεζόδρομος αυτός; Είναι κεντρικός δρόμος αυτός; όπου ο καθένας διπλό παρκάρει επειδή ο άλλος βάζει καφάσια για να μην του πάρουν τη θεσούλα; Ποδήλατο δρόμο έχουμε; όχι αλλά δημοτικά ποδήλατα έχουμε! Δημοτική αστυνομία έχουμε άλλα που είναι; Δυστυχώς κάποια στιγμή πρέπει να βγάλουμε τις παρωπίδες γιατί με το καλό της πόλης θα ωφελειθουμε ολοι

  5. Πολύ ωραία διαφήμιση !! Για τα ιαματικά όμως και το spa δεν έχει δωθεί καμμία πληροφορία ποτέ θα ξανα,ανοίξουν 👙

  6. 11,06 Γιατί να ρωτήσεις τον τσελεντη ρώτα κανέναν κάτοικο της Περαχωρας να σου πει τι ωραια περνάνε κάθε μέρα.

  7. Παιδια τα πραγματα ειναι σοβαρα. Φετος θαρρω ειναι ευκαιρια να κανουμε διακοπες στο Λουτρακι γιατι του χρονου το 2021 ειναι η επετειος απο τα 40 χρονια των 6,7 ριχτερ των Αλκυονιδων με ο,τι αυτο συνεπαγεται! Οσο απειλει ο εγκελαδος εγω κυκλοφορω εξω. Εγω παντως σας τα ειπα και νηπτω τας χειρας μου!

  8. Φαίνεται ότι θέλουν να γεμίσουν τη παραλία με τουρίστες που το μόνο που αφήνουν είναι σκουπίδια και ούτε ένα € για καφέ . Είναι κρίμα ένα τόσο ωραίο μέρος να έχει τόσο “ασχημους πολιτικούς “

  9. 01:21 Καλα θα κανουν να βαλουν τραπεζια στα πεζοδρομια πως θα δουλεψουν τα μαγαζια αλλαξαν τα πραγματα λογω κορονα 11:38 Να αφησεις τα μαγαζια ησυχα μου θες και δημοτικη αστυνομια ντροπη σου με τετοια κατασταση ντροπη σου 🙂

  10. Όμορφο το Λουτράκι αλλά μόνο στο πεζόδρομο που σπρώχνεις για να περάσεις? Μέσα η πόλη γιατί τέτοια εικόνα εγκατάλειψης? Χύμα από δω κι από κει τα αυτοκίνητα…αγαπάμε αυτό το μέρος όπως όλη τη Πατρίδα μας! Ερχόμαστε πολύ συχνά φροντιστές οι υπεύθυνοι για μια πορεία ροής κι όχι αρπαχτης…

  11. 1:21 βγαλε τραπεζακια και στο οικοπεδο του γειτονα αν θες και στο πεζοδρομο και μεσα στη θαλασσα.. Αν αυτο σου ομορφαινει την πολη σου, καντο. Αλλα αν εισαι μαγκας βγαλτα και το χειμωνα που ειναι νεκρα! και οχι μονο το καλοκαιρακι. Και για μας που καταναλωνουμε εχει κορωνοιο και οχι μονο γιας εσας.Καλο σκουπισμα!

  12. Το διοικητικό συμβούλιο, η συνεδρίαση του εννοώ, καλύφθηκε από κάποιο μέσο; Να ακούγαμε κι εμείς τις τοποθετήσεις των μελών που συμμετέχουν.

  13. 21.32 ..κοψε κανα ποτηρακι !ποιος εγραψε για δημοτικη αστυνομια ; να μπουν ορια οχι να πιασουν ολο τον πεζοδρομο ειπαμε! δεν καταλαβα ; ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ !!.Πολυ σας χαιδεψαμε .Λουτρακι δεν ειναι μονο τα μαγαζια-καφετεριες .

    • παλικαρι μου εμεις πληρωνουμε χιλαδες ευρω τέλη για τις ομπρελες στην παραλια ~! οχι εσυ ! η παραλια ειναι δικια μας βαση νόμου !

  14. Τα καταστήματα απασχολούν κόσμο, εργαζόμενους από την περιοχή μας. Η πανδημία τα έπληξε κ είναι γεγονός αυτό. Εάν δε θέλουμε να τα δούμε στο επόμενο χρονικό διάστημα να κλείνουν, πρέπει να βοηθηθούν. Κ από το κεντρικό κράτος που νομοθετει αλλά κ από το δήμο, λιμενικό ταμείο, για να κλείσει η σεζόν όσο πιο αναίμακτα γίνεται.Jole7

  15. τι λες μεγαλε που ειναι δικια σου η παραλια επειδη πληρωνεις 5 ομπρελες!δεν φταιτε εσεις ο δημος φταιει που δεν μαζευει λιγακι την κατασταση .η παραλια ανηκει σε ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙ !!!!! κ κατεβα απο τ καλαμι .Δεν εισαι στο Μαϊαμι, στο Λουτρακι εχεις μαγαζακι που το χειμωνα ειστε 3 κ ο κουκος .Κ τωρα που το λεμε για να κανουμε την κριτικη μας 3-4 μαγαζια αξιζουν μεγαλη βαθμολογια γ τις αριστες υπηρεσιες τους.

  16. Δική σας η παραλία?! Ναι, όσο και του Κόμερ το καζίνο. Σας υποχρέωσε κανείς να βάλετε ομπρέλες στην παραλία? Βγάλ’τες αμέσως να μην πληρώνεις και χιλιάδες ευρώ που λες σε δημοτικά τέλη. Κλείσε και το μαγαζί να μην πληρώνεις ενοίκιο και γκαρσόνια. Πήγαινε να γίνεις δημόσιος υπάλληλος, μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει να έχεις σταθερό εισοδηματάκι. Ακούς εκεί, έγινε και δική σας η παραλία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog