Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, στο Λουτράκι, την Δευτέρα 4 Μαΐου 2020, η επικεφαλής της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ κυρία Μαρία Πρωτοπαππα, στην πρωτολογία της για το θέμα της τουριστικής προβολής του δήμου, αφού άσκησε έντονη κριτική στη δημοτική αρχή, ανέφερε:

 

«Το ζήτημα είναι, πώς προβάλλετε τον τόπο. Μήπως δεν έχετε καταλάβει, τι σημαίνει τουριστική προβολή; Πώς θα κάνεις ελκυστικό τον τόπο σου, σε κάποιον, να κάνει τις διακοπές του, αν δεν του δώσεις να καταλάβει, αυτήν την περίοδο του κορονοϊού, ότι, ναι, τα ξενοδοχεία μας είναι ασφαλή, η πόλη μας είναι ασφαλής προορισμός, υπάρχουν υγειονομικά πρωτόκολλα.

Λέτε ότι αυτά που προτείνουμε δεν μπορούν να γίνουν, ότι είναι ανεδαφικά. Μπορείτε να πείσετε τους Αθηναίους να επιλέξουν το Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και να έρθουν να κάνουν τις διακοπές τους; Ειδικά, τώρα, με τον κορονοϊό; Μόνο με ένα ωραίο βίντεο που θα βγάλουμε; Με το να παρουσιάσουμε το Σχοίνο, στο Instagram και στο Facebook; Με το να κάνουμε συνέδρια στο Αλεξάνδρειο; Με το να φιλοξενήσουμε; Με το να έχουμε τουριστικά πακέτα και να τους φέρνουμε δωρεάν;

Τι τους παρέχει το Λουτράκι, που δεν τους παρέχει τίποτε, σαν πόλη, όπως είναι. Ελκυστική δεν είναι η πόλη του Λουτρακίου. Απωθητική είναι. Δυστυχώς. Μήπως πρέπει να ανοίξετε το σχέδιο τουριστικής προβολής και να δείτε κάτι περισσότερο; Γιατί αυτά είναι παλιά εργαλεία. Τα ξέρουμε αυτά.»