Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Δριμεία κριτική από Πρωτοπαππά: “H πόλη του Λουτρακίου είναι απωθητική”

- Advertisement -

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, στο Λουτράκι, την Δευτέρα 4 Μαΐου 2020, η επικεφαλής της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ κυρία Μαρία Πρωτοπαππα, στην πρωτολογία της για το θέμα της τουριστικής προβολής του δήμου, αφού άσκησε έντονη κριτική στη δημοτική αρχή, ανέφερε:

 

«Το ζήτημα είναι, πώς προβάλλετε τον τόπο. Μήπως δεν έχετε καταλάβει, τι σημαίνει τουριστική προβολή; Πώς θα κάνεις ελκυστικό τον τόπο σου, σε κάποιον, να κάνει τις διακοπές του, αν δεν του δώσεις να καταλάβει, αυτήν την περίοδο του κορονοϊού, ότι, ναι, τα ξενοδοχεία μας είναι ασφαλή, η πόλη μας είναι ασφαλής προορισμός, υπάρχουν υγειονομικά πρωτόκολλα.

Λέτε ότι αυτά που προτείνουμε δεν μπορούν να γίνουν, ότι είναι ανεδαφικά. Μπορείτε να πείσετε τους Αθηναίους να επιλέξουν το Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και να έρθουν να κάνουν τις διακοπές τους; Ειδικά, τώρα, με τον κορονοϊό; Μόνο με ένα ωραίο βίντεο που θα βγάλουμε; Με το να παρουσιάσουμε το Σχοίνο, στο Instagram και στο Facebook; Με το να κάνουμε συνέδρια στο Αλεξάνδρειο; Με το να φιλοξενήσουμε; Με το να έχουμε τουριστικά πακέτα και να τους φέρνουμε δωρεάν;

Τι τους παρέχει το Λουτράκι, που δεν τους παρέχει τίποτε, σαν πόλη, όπως είναι. Ελκυστική δεν είναι η πόλη του Λουτρακίου. Απωθητική είναι. Δυστυχώς. Μήπως πρέπει να ανοίξετε το σχέδιο τουριστικής προβολής και να δείτε κάτι περισσότερο; Γιατί αυτά είναι παλιά εργαλεία. Τα ξέρουμε αυτά.»

- Advertisement -

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΟΛΗ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΥΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΊΧΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΘΑ ΉΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ!

  2. ΑΝ σε κάτι είναι απωθητικο το κατά τα άλλα ομορφο Λουτράκι, είναι εξ αιτίας αυτών των αχαρων και τσιμεντενιων πολυκατοικιών του ’70 που βρίσκονται κυρίως στο παραλιακό του μέτωπο. Βέβαια αυτή η κακοποίηση δεν ειναι τωρινη έχει συντελεσθει εδώ και πολλες δεκαετίες και εικονα αυτη επικρατεί και στις περισσοτερες πόλεις της χώρας. Το χειρότερο είναι οτι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί δυστυχως να διορθωθει…

    • σου νοικιαζω το “αχαρο” διαμερισμα μου με αστειρευτη θέα προς 50 ευρω για ένα μηνα και μετα έλα να μου πεις ότι είναι άχαρη πολυκατοικια

      • Το “άχαρο” διαμέρισμά σου μπορείς να το νοικιάσεις. Τα “άχαρα” μυαλά σου να μην νοικιάσεις ποτέ, διότι είσαι παντελώς άσχετος. Και αν ανέβεις επάνω σε στύλο της ΔΕΗ και σταθείς από ψηλά να αγναντέψεις την θάλασσα, η θέα θα είναι υπέροχη. Αλλά ο-η άλλος-η δεν αναφέρθηκε στην θέα, αλλά στην κατασκευή. Το ίδιο είναι? Ρωτάω τώρα εγώ εσένα να δούμε τι θα μας πει το “άχαρο” μυαλουδάκι σου.

  3. ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟΙ…Ή ΑΡΧΗΓΙΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ. ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΩ;

  4. Καμία αντίρρηση. Αφού είναι απωθητική, φύγετε κυρία Μαρία. Αδειάστε μας τη γωνιά. Κανείς δεν σας υποχρεώνει να μείνετε και επίσης οι περισσότεροι δημότες, όπως αντανακλάται και στο εκλογικό αποτέλεσμα, ΔΕΝ θα εμποδίσουν το φευγιό σας.

  5. Ενας δρόμος και γύρω γύρω παμπαλαιες πολυκατοικίες και ξενοδοχεία. Να καλέσετε τους Αθηναίους να πάρουν και μία κλήση δώρο από την τροχαία, αφού πρώτα καθίσουν και σκάσουν τα λεφτά τους στα μαγαζιά σας.

  6. Αγαπητο Λουτρακιμπλοκ δεν λεμε να περνατε τα σχολια μας σε χρονο dt, αλλα εσεις εδω κοντευεται μια ολοκληρη μερα για να μας τα εμφανισετε και ετσι ξενερωνουμε και εμεις οι αναγνωστες! Επισπευστε λιγακι κυριοι, επισπευστε!! ΥΓ. Μην παρεξηγιεστε διοτι ως γνωστων ο… πελατης εχει παντα δικιο!!

  7. Άσε μας ρε Μαρία! Τόσα χρόνια ήσουν εξουσία! Τι έκανες εκτός από κάτι απευθείας αναθέσεις σε συγγενείς σου που λες ότι έγιναν με υπογραφή δημάρχου για να μεταφέρεις τις ευθύνες ; Τίποτα! Από Παύλου στην εξουσία! Μετά πήγες Γέρου και όταν έκανε πίσω και αυτός επειδή δεν του βγήκαν τα κουκια πήγες Γκιώνης! Και τώρα φωνάζεις για καρέκλα!

  8. Aν θεωρει την πολη του Λουτρακιου απωθητική, σκεψου τη γνωμη της για τους κατοίκους της πόλεως που δεν την έβγαλαν δήμαρχο, όπως ήλπιζε η δόλια.

  9. Η πολη του Λουτρακιου μια χαρα ειναι καθαριοτητα θελει να μπουν καινουργιες πλακες στιν παραλια να βγαλουν τα σιδερενια παγκακια που το καλοκαιρι καιγεται ο μπιθας και το χειμωνα γινεται παγακι να βαλειξυλινα να βαλει στα παρτερια της παραλιας αγγελικες που ειναι ανθεκτικες να βαλει καινουγιους πεντακαθαορυς καδους παντου και να τους καθαριζει με ειδικο οχημα 2 φορες τη μερα να φτιαξει κυνοκομειο ευρωπαικων προδιαγραφων για τις απορες τετραποδες ψυχουλες να ανακαινησει τους καταρακτες και να ανοιξει το καφε του και ολα μια χαρα αυτα θελει το Λουτρακι και τιποτα αλλο

    • Μόνο αυτα……..Αμα γινουν η πολη θα ξαναγινει πανεμορφη..αλλα δυστυχως δεν γινονται..χρόνια τωρα επρεπε να χαν γινει…χρονια στα οποια η Πρωτοπαππα βρισκοταν στο δημαρχειο…Τι εκανε η ιδια για να μην ειναι αποκρουστικη η εικονα της πολης…

  10. Συμφωνώ με την κα Μαρία το Λουτρακι δεν έχει αλλάξει τα τελευταία 50 χρονια. Κσμια πρόοδος να ομορφύνει εστω και με απλη καθαριότητα απο τον Δημο αλλα και τα μαγαζιά που εχουν καταπνίξει την παραλία. Ακομα ομως ελπίζω οτι θα γινουν καλρε αλλαγες σ’αυτό τον αγαπημένο τοπο.

  11. Για να γίνει ακόμη πιο ελκυστικό το Λουτράκι πρέπει να φέρετε ένα συγκοινονιολογο που θα κάνει την Ελευθερίου Βενιζέλου την μισή πεζόδρομο και την άλλη μισή μονόδρομο ή όλη πεζόδρομο από τι 8μμ. Έως 4πμ στα στενά θα μπουν καγκελα κινητά πού θα τοποθετούνται τις συγκεκριμένες ώρες..Ο έλεγχος θα γίνεται από δημοτικούς υπαλλήλους Τα χρήματα θα βρεθούν από την αύξηση των τουριστών.,Το έχω δει στην Σικελία. στην Σαρδηνία στην Κορσική και αλλού… Αυτό όμως θέλει κοτσια .

  12. Ρε παιδιά είμαι 52ετων.Ερχομαι και διαμένω από το 1974 τότε με τους γονείς Με κάποια νεκρά διαστήματα 2 ,3 5 ετών.εχω την αίσθηση και το λέω συνέχεια στη γυναίκα μου ότι το Λουτράκι είναι ακριβώς το ΙΔΙΟ.Δεν έχει γίνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.Σαν Μάνη νοιάζει κανένα.Ουτε καν

  13. Απωθητική η πόλη; Δηλ τώρα στρέφεστε και εναντίον του γαμπρούλη σας, κυρία πρωτοπαππά; Γιατί αυτός μια φορά απολάμβανε τις απευθείας αναθέσεις έργων που του παρείχατε για την βελτίωσή της. Δεν έκανε τίποτα; Εκτός κι αν η δήλωσή σας υπονοεί πως πρέπει ο δήμαρχος να του δώσει νέες για να φτιάξει το Λουτράκι σαν Μαϊάμι.

  14. Ωραία πόλη το Λουτράκι αν διορθωση ο δήμος τους περιβάλλοντες χώρους .παρκα πλατείες τα οποία ειναι εγκατελειμενα ειδικά στους πεζοδρομους που οδηγούν στην παραλία. Στα πάρκα λαμπες σπασμενες .κλπ.

  15. τι εγινε δεν θα ερθουν ρωσοι ουκρανοι κ θελετε τους Αθηναιους γ διακοπες για να κλεισετε τις ζημιες του κορωνοϊου;;.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑ !!!

  16. Μια χαρά είναι το Λουτράκι μια ανάπλαση στην παραλία χρειάζεται και συντήρηση στους δημόσιους χώρους και είναι πανέμορφο! Στους λίγους ακόλουθους της Μαρίας Πρωτοπαππά που γράφουν τα εμετικά παραληρήματα εναντίον της πόλης, εδώ μέσα, να σηκωθουν να φύγουν αφού δεν τους αρέσει! Να πάρουν και την Μαρία μαζί

  17. Μαρία Πρωτοπαππά, το Λουτράκι προσφέρει καθαρές θάλασσες, με ατελείωτες παραλίες, το καλύτερο νερό της χώρας, υδροθεραπευτήριο απ τα πλέον σύγχρονα της Ευρώπης, πράσινο, στην οροσειρά των γερανείων, εκκλησιαστικό τουρισμό, το γαλάζιο διαμάντι της περιοχής μας που είναι η λίμνη Βουλιαγμένης σύγχρονες αθλητικές υποδομές όπως το νέο Κολυμβητηριο, και ένα σωρό άλλες ομορφιές! Αντί να βοηθήσεις στην ανάδειξη της και την προβολή τους, απαξιωνεις την πόλη! Και ρωτάω θες να βγεις και δήμαρχος μετά από αυτά; Γιατί προβλέπω ότι στις άλλες εκλογές, μια με τις βρισιές του Κοντού και μια με τις επιθέσεις τις δικές σου στο Λουτράκι ούτε την ψήφο σου δεν θα βρεις

  18. 8,19 ειδικά για το υδροθεραπευτηριο που να σας πω έχω πάει δεν είναι είναι έτσι όπως το διαφημίζουν… Λίγο καθαριότητα λίγο φροντίδα θέλει.

  19. Έχει δίκιο τόσα χρόνια και δεν έχει γίνει τίποτα φρέσκο τίποτα καλύτερο , χειρότερο γίνεται κάθε χρόνο. Δυστυχώς είμαι Λουτρακιωτισσα και στεναχωριέμαι για τον τόπο μου .Κάνεις βόλτα στην παραλία και ο περιβάλλον χώρος βρώμικος σκουπίδια παντού , σπασμένες πλάκες παντού και συνέχεια τα πόδια σου μπαίνουν στις τρύπες έτσι θα γίνει ελκυστικό μερικά απλά πράγματα ανέφερα…..

  20. Θα ηταν ωραια εαν οι επισκεπτες στο Λουτρακι εδιχναν το δεοντα σεβασμο που ενδεχομενως δειχνουν στο σαλονι τους. Δεν θεωρω οτι η τυποποιηση του τοπιου ειναι αυτο που χρειαζεται αν αφηναμε τη φυση να κανει τη δουλεια της. Παραδειγματως χαρην οι καθαριστες και οι σερβιτοροι εργαζονται διαρκως να διατηρησουν καποιο επιπεδο και αποτυγχανουν. Η θαλασσα στην πολη ειναι αισχρη και τα πεζοδρομια αδιαπεραστα. Καταλαβαινω οτι ο πληθισμος εξαρταται απο το εισοδημα του τουρισμου αλλα καθως αναρωτιεμαι πως θα μπορουσα να κανω διακοπες στο Λουτρακι χωρις να διακινδυνευσω την υγεια της οικογενειας μου και του περιβαλοντος που επισκεπτομαστε, θα ηθελα να δω να τις αρχες να αντιμετοπιζουν στους τουριστες σας περισοτερο σαν επισκεπτες και λιγοτερο σαν καλεσμενους.

  21. Ας ξεκινήσετε με το να μαζεύετε τα σκουπίδια που κατά τόπους είναι βουνό και τα αδέσποτα όπως προβλέπεται από το νόμο και μετά ας ψάξετε για περισσότερο σύνθετα πράγματα! Η αλφαβήτα ξεκινάει από το Α

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog