Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Θρήνος στην Κορινθία: Είδε το παιδί της να σκοτώνεται μπροστά της. Τους εγκατέλειψε ο μεθυσμένος οδηγός (φωτο)

- Advertisement -

Ανείπωτη είναι η τραγωδία ου εκτυλίχθηκε σήμερα το απόγευμα στα Εξαμίλια Κορινθίας.

Οδηγός αυτοκινήτου  παρέσυρε και εγκατέλειψε 15χρονο την ώρα που περπατούσε στα Εξαμίλια Κορινθίας.

Το νεαρό παιδί υπέκυψε δυστυχώςς στα τραύματά του. Mεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Loutrakblog.gr, σήμερα το απόγευμα η μητέρα με το 15χρονο παιδί της περπατούσαν στον επαρχιακό δρόμο Εξαμιλίων-Ξυλοκέριζας.

Αλλοδαπός,αλβανικής καταγωγής, οδηγούσε μεθυσμένος με αποτέλεσμα να παρασύρει το 15χρονο παιδί και να το τραυματίσει θανάσιμα.

Στη συνέχεια εγκατέλειψε το παιδί, ενώ η μητέρα απεγνωσμένη καλούσε σε βοήθεια..

Αμέσως κινητοποιήθηκε η ομάδας ΔΙΑΣ και περιπολικά, που εντόπισαν το δράστη στην οικία του στην Ξυλοκέριζα.

Συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου.

Σημειώνεται ότι η σύζυγος του δράστη είχε κρύψει το όχημα στο πίσω μέρος του σπιτιού τους προσπαθώντας να το πλύνει και να το καθαρίσει από τα αίματα..

 

 

- Advertisement -

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι να πει κανεις, πολυ πολυ κριμα και δυστυχια… Απλα να ευχηθουμε καλο παραδεισο να χει και αυτο το δυσμοιρο παλικαρακι και δυναμη και κουραγιο στους απαρηγορητους γονεις. Δυστυχως αναμεσα μας κυκλοφορουν πολλοι ασυνειδητοι εγκληματιες και παλιανθρωποι…

  2. Παραδειγματική τιμωρία στον αλβανό και την αλβανίδα καθάρματα!Κρίμα το αγοράκι, γεμάτο όνειρα.Λίμνη το αίμα του στο χώμα!Φταίτε και το έχετε κρίμα και όσοι απο εσάς ψηφίσατε τους προδότες που έφεραν τους αλβανούς στην Ελλάδα μας!Κακό τέλος θα έχετε!

  3. Αλκοολ και οδήγηση θανατηφόρο όπλο.!!!!Πόσες φορές το έχουμε κάνει κάποια στιγμή της ζωής μας ΟΛΟΙ ΜΑΣ. Μέγιστο λάθος.Η απώλεια της οικογένειας απερίγραπτη.

  4. Αν τους χαρακτηρίσω Αλβανούς δολοφόνους θα μου κάνει μήνυση αυτός ο Δημητράς για ρατσισμό, από την στιγμή που ο Τσίπρας πρότεινε την αποποινικοποίηση των ύβρεων προς τα Θεία? Αυτό δεν είναι προκατηλειμμένος και στοχευμένος ρατσισμός? 15 χρονών παιδάκι, τα βρωμόσκυλα και ως γονέας σκέφτομαι αυτήν τη μάνα.

  5. Απλά περπατούσε με το παιδάκι της την μια στιγμή και την άλλη το κηδεύει. Πόσο λυπάμαι αυτήν την μητέρα. Ο Θεός να της δώσει κουράγιο γιατί εμείς δεν μπορούμε. Ελένη

  6. Όπως το γράφει ο 23.34 ,τι σχέση έχει η εθνικότητα με την κατανάλωση αλκοόλ και οδήγηση.Στην θέση του οδηγού Αλβανικής υπηκοότητας θα μπορούσε να ήταν και ένας Γάλλος,Βρετανός ή και Έλληνας. Αλκοόλ και οδήγηση σκοτώνει.

  7. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ 1990 – 91 ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΟΤΑΝ ΜΕ 5χιλιαρο ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ. ΕΦΕΡΝΑΝ ΚΑΙ 2 ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΤΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΧΕΡΙΩΝ. ΟΡΙΣΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ.

  8. Οι άλλες κυβερνήσεις πως τους σταματήσανε ρε? Κλείσανε τα σύνορα? Αλλά δεν τα λες μη τυχόν και προσβάλλεις αυτούς που ψήφισες. Όλους αυτούς τους ίδιους που ψηφίζατε όλα τα χρόνια. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, και συριζα που έμπασε τους περισσότερους.

  9. ΚΡΊΜΑ ΚΑΡΔΟΎΛΑ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΟΎΔΙ ΜΟΥΥ ΓΙΑΤΊ ΘΕΈ ΜΟΥ..ΝΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΆ ΤΑ ΕΓΚΛΉΜΑΤΑ ΤΙΜΩΡΙΣΕ ΑΥΤΌΝ ΠΟΥ ΤΟ ΆΦΗΣΕ ΑΒΟΉΘΗΤΟ ΝΑ ΠΕΘΆΝΕΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΎΔΙ. ΚΑΛΌ ΤΑΞΊΔΙ ΆΓΓΕΛΕ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪

  10. 10:55. Στην τραγικη αυτη ειδηση αναφερεται οτι ο Αλβανος οδηγος αφοτου παρεσυρε και σκοτωσε το παιδακι το εγκατελειψε και εσπευεσε να εξαφανηστει. Η δε ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ γυναικα του ακομη χειροτερα, επιχειρησε να κρυψει το αμαξι ξεπλενωντας και τα αιματα για να μην υπαρξουν ιχνη! Αρα εκτος απο την καταναλωση αλκοολ, ειναι και το γεγονος οτι εν προκειμενου εχουμε να κανουμε και με 2 ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΚΙΑ Αλβανους…

  11. Είναι απαράδεκτο!!! Την Μ.πεμτη χάθηκε και ο Βαγγέλης που έπεσε από λάθος στον Ισθμό!!!! Κρίμα τα νιάτα τους!!! ΚΑΛΟ ΠΑΡΆΔΕΙΣΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ!!!!.

  12. Συλλυπητήρια στη οικογένειά του παιδιου!!! Την Μ Πέμπτη χάθηκε και ο Βαγγέλης που έπεσε από λάθος στον Ισθμό της Κορίνθου!!! Κρίμα τα νιάτα τους!!! ΚΑΛΟ ΠΑΡΆΔΕΙΣΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ!!!!

  13. ΘΑ μπορούσε να ήταν άλλης εθνικότητας αυτός που σκότωσε το παιδί, ΘΑ μπορούσαν να ήταν άλλης εθνικότητας αυτοί που βίασαν την 66χρονη, ΘΑ μπορούσαν ήταν άλλης εθνικότητας τα μέλη της σπείρας που ληστευαν, που πουλούσαν ναρκωτικά, αλλά βλέπετε ότι ΔΕΝ είναι συνήθως άλλης εθνικότητας. Είναι μιας.

  14. Κρημα.για.το.παιδιΗ.μητερα.που.ειναι.αφτην..τη.στιγμηΛείπαμε.πολη.ο.θεος.να.της.δωσει.δηναμη.και.κουραγιο

  15. Είμαι μια μάνα που έχει χάσει δυο παιδιά σε δυο τροχαία πονάω πολύ και συνγχρονος εξοργιζωμαι με τους νόμους με τη δικαιοσύνη με όλους τους ιθύνοντες. Δεν μπορεί να χάνονται τα νιάτα τόσο άδικα χωρίς καμιά τιμωρία. Καλό παράδεισο λεβέντη μου κουράγιο στην οικογένεια

  16. Είμαι μια μάνα που έχει χάσει δυο παιδιά σε δυο τροχαία πονάω πολύ και συνγχρονος εξοργιζωμαι με τους νόμους με τη δικαιοσύνη με όλους τους ιθύνοντες να χάνονται τα νιάτα τόσο άδικα χωρίς καμιά τιμωρία καλό παράδεισο κουράγιο στην οικ

  17. Ό χαμός ενός νέου παιδιού μας θλίβει όλους, και όχι μόνο τούς οικείους του.. καλό παράδεισο ψυχούλα μου… έχω γιο στην ηλικία σου… συλλυπητήρια στους γονείς… κουράγιο;;; ό πόνος αβάσταχτος… μία ζωή, και πάλι δεν φτάνει……. τό ότι ό υπαίτιος είναι αλβανικής καταγωγής…δεν θα πρέπει νά λέμε ότι όλοι οι άνθρωποι αλβανικής καταγωγής είναι κλέφτες και δολοφόνοι….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog