Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Απίστευτος Σαββίδης! Έτσι τους απαντάει – “Ξερή” η Superleague – “Ξηλώνονται” οι ΠΑΟΚτσήδες…

- Advertisement -

ΠΑΟΚ: Μεγάλος ντόρος και αρκετές… παρεξηγήσεις δημιουργήθηκαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο για ακόμα μία φορά, μετά την τελευταία επεισοδιακή τηλεδιάσκεψη της Σούπερ Λιγκ.

Μεταξύ άλλων στην τελευταία τους διαδικτυακή συνάντηση, οι εκπρόσωποι των ομάδων συζήτησαν και για την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση και μάλιστα συμφώνησαν να… τρέξουν το θέμα άμεσα. Μόνο ο Ολυμπιακός διαφώνησε, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να σημειώνει χαρακτηριστικά πως είναι θετικός προς αυτή την κατεύθυνση, αρκεί να μην υπάρχουν ομάδες… δορυφόροι!

 

Το θέμα σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως τις προηγούμενες ημέρες και μάλιστα αρκετοί από το… στρατόπεδο των Πειραιωτών, ερμήνευσαν την στάση του ΠΑΟΚ ως παραδοχή ότι απέτυχε το PAOK TV και γι’ αυτό ψάχνουν να βρουν νέα τηλεοπτική στέγη για τη νέα σεζόν.

Από τον Δικέφαλο δεν υπήρξε κάποια επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος ούτε απάντηση μέσω διαρροών, ωστόσο από το ρεπορτάζ προκύπτει πως οι Θεσσαλονικείς θέλουν να απαντήσουν με πράξεις. Ο Ιβάν Σαββίδης σαφώς και είναι σύμφωνος με την κεντρική διαχείριση, γι’ αυτό και ψήφισε υπέρ ο ΠΑΟΚ στην τηλεδιάσκεψη, ωστόσο δεν το κάνει για να… γλιτώσει από το PAOK TV, αλλά γιατί θεωρούν πως με αυτή την κίνηση θα «ανέβει» συνολικά το επίπεδο της Σούπερ Λιγκ.

Από τον Δικέφαλο συγκεκριμένα έχουν ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους, πως η μία επιλογή δεν συνδέεται με την άλλη και μάλιστα ασχέτως τι θα γίνει με τα τηλεοπτικά τη νέα σεζόν, το PAOK TV θα συνεχίσει να υφίσταται. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως προ ημερών άνθρωποι της ΠΑΕ είχαν συνάντηση με την εταιρεία που έχει αναλάβει να φτιάξει τη νέα πλατφόρμα του καναλιού.

 

 

πηγη

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παντως εδώ που τα λεμε ο Σαμπιντι είναι γάτα και κόβει το μυαλό του αλλά πόντιος παραμένει !!Τι θέλω να πω !!Σου λέει εδώ δεν με παίρνει να κάνω μαγκιές !αυτοι εδώ είναι γατονια και δεν θα αφήσουν να κάνει κουμάντο ο Ιβαν !!Φαγανε όπως πάντα τα κακομοίρα τα παοκια ΠΑΟΚ τV και ουτε ασχολητε κανείς με αυτο !!Τωρα τάχα μου τάχα μου φροντίζει για το καλό των ομάδων επίπεδο σούπερ λιγκ και τέτοια ποντιακά ανέκδοτα !!Εγω να σας πω την αλήθεια τους λυπαμε τους Παοκζηδες γιατ είναι ευκολόπιστοι !!ενταξει έχουν την αρωστεια τους με τον ΠΑΟΚ αλλά τους δουλεύουν ψιλό γαζί !ειχαν αναρτήσει χτες ότι τον2015 πλήρωσε 10 μιλιονα ο ιβαν το χρέος του ΠΑΟΚ 😂😂😂άσε που είναι 30 και βάλε και ποσά έχουν γλυτωσει από Τζοχατζόπουλο Βενιζέλος κλπ !αναμενω κανένα σχόλιο 🤙😎

  2. Που μου χαθήκατε όλοι εσεις που λέγατε για τον Μαρινάκη και εμένα 😂😂Ορίστε το μπλοκ έβαλε και Σαμπιντι και δεν βλέπω σχόλια !122 σχόλια ο Βαγκελας οσο και τα κιλά του 😂😂Ρε ελάτε δεν δαγκώνο !!Σας τα εξηγώ ωραία και σας ανοίγω τα μάτια 😝😝Για βάλτε ρε παιδιά και λίγο Αλαφούζο η Μελλισανιδη αντε και λίγο Τρακη πριν μας φύγει και αυτός 😜😜😜Να μου πεις έχουν πέσει και πολλά αλλά θέματα που βλέπω να σχολιάζουν μερικοί αλλά αν δεν σχολιάσω εγώ σε άρθρο πως θα γίνει βαβούρα 😂😂Αντε καλό Σαββατοκύριακο ρίξτε και καμία βουτιά για μένα 😎

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog