Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Λουτράκι: Ασφαλής τουριστικός προορισμός κοντά στην Αθήνα

- Advertisement -
To όμορφο Λουτράκι εξακολουθεί και συγκαταλέγεται στους πιο ασφαλείς και δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας
Ο λαός ολοκλήρου του δήμου Λουτρακίου, επέδειξε υψηλό φρόνημα ευθύνης και τήρησε όλα τα περιοριστικά μέτρα μετακίνησης! Ενώ και η δημοτική αρχή του τόπου, με κοινωνική ευθύνη, έλαβε και αυτή με την σειρά της, επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας, με απολυμάνσεις δημόσιων χώρων και κτιρίων, για να αντιμετωπιστεί ο covid 19!
Το αποτέλεσμα της πειθαρχίας και της συνεργασίας όλων, εντυπωσιακό,  χρήζει πολλών συγχαρητηρίων. Κανένα κρούσμα του κορονοϊού στην πόλη του Λουτρακίου !
Αδιαμφισβήτητα συνεπαγωγή των προαναφερόμενων, είναι, ότι το Λουτράκι μας, εξακολουθεί και παραμένει, ένας από τους πλέον  δημοφιλείς και ασφαλείς τουριστικούς προορισμούς της χώρας, για την υγεία των πολιτών και των επισκεπτών του! Αλλωστε ανέκαθεν αποτελούσε παραδοσιακό προορισμό υγείας και ευεξίας, λόγω των ιαματικών λουτρών του!και του πλούσιου σε ιδιότητες φυσικού μεταλλικού νερού
Από τα βάθη των αιώνων το Ιαματικό Νερό του Λουτρακίου, έχει καθιερωθεί σαν σύμβολο φυσικής υγιεινής ζωής, ευεξίας και αναζωογόνησης και εύστοχα το μοναδικό αυτό δώρο της φύσης έχει χαρακτηρισθεί ως ‘’το νερό της ζωής’’.
Στις μέρες του Covid 19, o επισκέπτης χρειάζεται να αισθάνεται ασφαλής, πρέπει να είναι ασφαλής, αφού πρώτιστο μέλημα όλων μας είναι το κυριότερο αγαθό! Η υγεία μας!
Με την σταδιακή άρση του Lockdown, η προσπάθεια για να εξακολουθήσει η ασφάλεια  να εδρεύει στον τόπο μας, συνεχίζεται συλλογικά με αμείωτη ένταση!
 Γι’ αυτό και ο κόσμος εξακολουθεί να εφαρμόζει τις οδηγίες προφύλαξης,  οι επιχειρηματίες ολοκλήρου του επαγγελματικού φάσματος, θωρακίζουν τις επιχειρήσεις τους, πραγματοποιώντας τις απαραίτητες απολυμάνσεις, με τις απαραίτητες  ανακατατάξεις του εξοπλισμού στον χώρο των επιχειρήσεων τους, ώστε να εναρμονιστούν με τις κυβερνητικές υποδείξεις για αποστάσεις, ενώ  και οι αρχές του δήμου, εξακολουθούν   να βρίσκονται σε επαγρύπνηση!
Οι εργαζόμενοι των τοπικών επιχειρήσεων, πάντα πρόθυμοι και επαγγελματίες στο είδος τους, είναι έτοιμοι με σοβαρότητα και συνέπεια, να ανταπεξέλθουν και πάλι, στις απαιτήσεις των καιρών, συνεχίζοντας την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου  στους επισκέπτες του Λουτρακίου, τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας, για την διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας!
Στο πεδίο των υγειονομικών δομών, το Λουτράκι, διαθέτει κέντρο υγείας, αλλά και σύγχρονο Πολυϊατρείο σε κεντρικό σημείο της πόλης, ενώ η ιστορική μας λουτρόπολη, βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το νοσοκομείο Κορίνθου, αλλά το κυριότερο, απέχει μόλις 45 λεπτά  από τα μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας! 
Τα πολλά καταστήματα εστίασης και το μεγάλο μήκος του παραλιακού πεζόδρομου που αγγίζει σχεδόν τα 5 χλμ, με τις αμέτρητες περιηγητικές διαδρομές της περιοχής, εγγυώνται το ασφαλές κολύμπι, τηρουμένων των μέτρων προστασίας, την ασφαλή διασκέδαση, τις ακίνδυνες  παραθαλάσσιες βόλτες και τις εξερευνήσεις- πεζοπορίες,  με τις οποίες, η πόλη  του Λουτρακίου, προκαλεί τους επισκέπτες, να ανακαλύψουν τις κρυμμένες ομορφιές της !
 Επιπλέον, η “Ριβιέρα της Πελοποννήσου” το Λουτράκι μας,  με τις αμέτρητες δαντελένιες ακρογιαλιές, τα κρυστάλλινα νερά, που εκτείνονται σε μεγάλο μήκος, από το Λουτράκι μέχρι τη Μαυρολίμνη και την λίμνη της Βουλιαγμένης, βραβεύονται με γαλάζιες σημαίες και εγγυώνται και αυτές με τη σειρά τους, την ασφάλεια της υγείας όλων των λουομένων  της περιοχής μας!
Αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι οι μαγευτικές παραλίες που άλλες σε παραπέμπουν σε σκηνικό Ιονίου και άλλες σε κυκλαδίτικο! Οπως είναι οι παραλίες Σπηλιά της Φώκιας, Στραβά, Μυλοκοπή και Σκαλωσιά
Το Λουτράκι, εξακολουθεί και παραμένει ένας στιβαρός παράγοντας ασφαλείας και ομορφιάς που αποτελεί τον πλέον δελεαστικό – σαγηνευτικό στοιχείο, για την προσέλκυση παραθεριστών, τόσο μέσα από την αθηναϊκή “δεξαμενή” των πέντε εκατομμυρίων κατοίκων, όσο όμως και από την υπόλοιπη χώρα…

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για όσα σας ενδιαφέρουν,  παραλίες,  εστιατόρια, ξενοδοχεία και πολλά ακόμα στην επίσημη σελίδα του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου

https://www.visitloutraki.com

 

 

 

©2020 Δεδομένα χάρτη

Χάρτης
Δορυφόρος

 Address: , Loutraki

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το Λουτρακι ειναι σιγουρα ομορφο, χαρισματικο, κοντα στην Αθηνα και με το καλυτερο νερο, τωρα κατα ποσον ειναι και ασφαλες μονο ενας Θεος και ενας Τσελεντης μπορουν να μας το πουν!

  2. Παιδια εκει στο Λουτρακι πολυ καλως πρατετε που κανετε απολυμανσεις, καθαριοτητες και γενικα ακολουθειτε πιστα τους κανονες υγιεινης, καμια αντιρρηση, ομως κανα… σεισμογραφο εχετε βαλει στας περιοχας σας; Ειπαμε τα 40 χρονια οπου να ναι συμπληρωνονται!

  3. 16:39Εχει βαλει σεισμογραφους η ομαδα Βαν του Βαρωτσου σε αυτη την ομαδα ειναι και ο Τσελεντης η κεραιες ειναι στον Οσιο Παταπιο εκει τον εχουν εγκαταστησει τον σταθμο παλια στην παραλια στο λιμανακι ειχαν εγκαταστησει εναν σεισμογραφο καλυμενο με καφαο σιδερενιο και μια ωραια ημερα περασα απο εκει βολτα μεσημερι και τι ναδω ειχαν δωσει κλωτσια στο καφαω ειχε διπλωθει και φαινοτανε μεσα ο σεισμογραφος ο οποιος κοστιζει παρα πολλα να τον αγορασουν και απο τοτε τον βγαλανε απο εκει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog