Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Επώνυμη καταγγελία αναγνώστριας: ‘Hρθαν οι Λουτρακιώτες στο Σχίνο και…

- Advertisement -

Eπώνυμη καταγγελία έστειλε στο  loutrakiblog.gr η αναγνώστριά μας κυρία Χριστίνα Σούμπαση

Αναλυτικά αναφέρει η αναγνώστριά μας

Οδός τερμα Σεφερη στον Σχοινο σημερα ! Ήρθαν οι Λουτρακιωτες να καθαρίσουν το χωράφι τους από χόρτα και άφησαν τον δρόμο σε αυτήν την κατάσταση! Ποιος θα έρθει να καθαρίσει τον δρόμο ο υπάλληλος από τον δήμο Λουτρακιου η ο γείτονας που μένει μόνιμα απέναντι?Για να λεγομαστε πολιτισμένα άτομα θα πρέπει να αφήνουμε όταν φεύγουμε κάτι καθαρό όπως το βρήκαμε το πρωί. Και ξέρει αυτός που το αμέλησε ποιος ειναι γιατί κάνω επώνυμα τη καταγγελία και δεν κρύβομαι πισω από την ανωνυμία.Παρακαλω την άλλη φορά μαζι με το χλοοκοπτικο και μια σκούπα για σκούπισμα του δρόμου στο τέλος.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο που επισυνάπτει η κ. Σούμπαση

 

 

 

 

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κατα πρωτων να πατε πισω στην αθηνα αν δεν σας αρεσει και κατα δευτερον πως εισαστε εκει εν μεσω απαγορευσεων μετακινησης ?

  2. 15.20 προφανως της αρεσει ο τοπος για να καθεται και να εχει επενδυσει λεφτα που εσυ ισως δεν καταφερες να κανεις .μερικοι απο σας εχετε το προβλημα κ δυστυχως πρεπει να συνυπαρχουμε. φαινεται απο την κακια που βγαζει το σχολιο σου .Για να σου αρεσει αυτο εδω που εκαναν προφανως δεν αρεσει σε σενα ο τοπος σου .

  3. Κυρία!Αγροτική περιοχή είναι!Αν ο γείτονας ήταν κακός θα σε τρώγανε τα φίδια.Και από ότι βλέπω είναι και νοικοκύρης τις έχει στην πένα τις ελίτσες.Εδω ο δήμος καθαρίζει χορτάρια σε κεντρικούς δρόμους και δεν τα μαζεύει.Χαλάρωσε που μένεις ΕΚΑΛΗ?

  4. Δεν φτάνει που τα καθαρίζουν μιλάτε κιόλας…..Εγώ παρακαλάω και τσακώνομαι με τον γείτονα μου να καθαρίσει γιατι έχουμε γεμίσει ποντίκια….ποντίκια κυρία μου….Μπράβο τους να λέτε και όχι να παραπονιέστε για τα λίγα χορτα που μείναν στον δρόμο!!! Ελεος πια!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog