Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πανελλαδικές : Aίτημα εκπαιδευτικών για βαθμολογικό κέντρο στην Κόρινθο

- Advertisement -

Οι εκπαιδευτικοί της Κορίνθου ζητούν να ορισθεί ως Βαθμολογικό κέντρο η Κόρινθος για τη βαθμολόγηση των γραπτών των υποψηφίων των πανελλαδικών.

Αναλυτικά

Παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε για τον ορισμό της Κορίνθου ως Βαθμολογικού κέντρου για τη βαθμολόγηση των γραπτών δοκιμίων των συμμετεχόντων στις πανελλαδικές εξετάσεις των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων έτους 2020.

Είναι αίτημα του συνόλου των καθηγητών της περιοχής μας, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών αυτής της περιόδου.

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που συντείνουν στη σύστασή του. Αρχικά, η ανάγκη αποσυμφόρησης του βαθμολογικού κέντρου της Τρίπολης, η υποχρεωτική τήρηση των αποστάσεων, ο φόβος του συγχρωτισμού, η υγειονομική προστασία, η δυσκολία μαζικής μετακίνησης με Ι.Χ. αλλά και με μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς και το γεγονός ότι ο κλάδος είναι βεβαρημένος ηλικιακά.

Επιπλέον, είναι βέβαιο ότι θα αυξηθεί ο ωφέλιμος χρόνος βαθμολόγησης, αφού δε θα καταναλώνεται χρόνος για μετακίνηση και θα υπάρχει ηρεμία στην βαθμολόγηση των γραπτών, καθώς οι συνάδελφοι θα είναι απαλλαγμένοι από το ψυχολογικό φορτίο, αφού θα βρίσκονται κοντά στο σπίτι τους. Τέλος, εκτιμούμε ότι είναι και ένα δίκαιο αίτημα, δεδομένου ότι η Κορινθία είναι η πολυπληθέστερη περιοχή σε εκπαιδευτικό προσωπικό στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης της Πελοποννήσου.

Ευελπιστούμε ότι θα καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ικανοποίηση του αιτήματός μας.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog