Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

H «αγρότισσα» από την Κορινθία που «ρίχνει» το instagram

- Advertisement -

H Mαρία Μιχαλοπούλου έγινε γνωστή λόγω της συμμετοχής της στο GNTM. Η αγρότισσα, όπως μας είχε συστηθεί, δεν έχει σταματήσει να ανάβει φωτιές στο Instagram με τις φωτογραφίες που ποστάρει.

Το μοντέλο με τους 93 χιλιάδες followers καταφέρνει να κλείνει δουλειές, να κάνει φωτογραφίσεις και γενικώς να έχει μια καλή πορεία στον χώρο του modeling.

Μια φωτογραφία που είχε ποστάρει πριν από λίγο καιρό είχε προκαλέσει αντιδράσεις. Άλλοι την εκθείασαν κι άλλοι την στοχοποίησαν. Η φωτογραφία της ωστόσο ήταν καλαίσθητη και με καλλιτεχνική διάθεση, ενώ η πόζα της θα μπορούσε να είναι εξώφυλλο σε κάποιο ξένο περιοδικό.

Τώρα, η Μαρία Μιχαλοπούλου, επανήλθε με νέες topless αναρτήσεις.

Η Μαρία είναι 19 ετών και κατάγεται από τη Μάννα Κορινθίας ενώ έχε μάθει από μικρή ηλικία να ασχολείται με αγροτικές δουλειές. Είναι πολύ ενεργή με τον αθλητισμό και έχει κάνει πολλά σπορ στη ζωή της ενώ δεν πρόκειται να σταματήσει να αθλείται.

πηγη

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Οι συντάκτες του Lb έχουν θαυμάσια αίσθηση του χιούμορ και τους ευχαριστούμε για το κοντράστ. Στην παρούσα ανάρτηση το υπέροχο μοντέλο από την Κορινθία, ενώ στην ακριβώς από κάτω την Μαριώ. Ας μην την χαρακτηρίσω. Την έχουν ήδη χαρακτηρίσει οι πάντες. Και όχι με άστοχους χαρακτηρισμούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog