Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Kόρινθος: Στον ανακριτή ο 53χρονος που σκότωσε τον 15χρονο στα Εξαμίλια

- Advertisement -

Ενώπιον του ανακριτή στα δικαστήρια Κορίνθου, μετά τη δίωξη σε βαθμό κακουργήματος που του ασκήθηκε, βρίσκεται ο 53χρονος οδηγός, που την περασμένη Τρίτη παρέσυρε και σκότωσε ένα 15χρονο παιδί στην Κόρινθο μπροστά στα μάτια της μητέρας του.

Ο 53χρονος φέρεται να ήταν υπό την επήρεια μεγάλης ποσότητας αλκοόλ την ώρα του δυστυχήματος, καθώς στο αίμα του βρέθηκαν 2,7 γραμμάρια αλκοόλ ανά λίτρο αίματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο 15χρονος περπατούσε με τη μητέρα του στον δρόμο από τα Εξαμίλια προς την Ξυλοκέριζα, όταν παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 53χρονος, ο οποίος και τον εγκατέλειψε. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου, αλλά τελικά υπέκυψε στα τραύματά του. Ο δρόμος, όπου σημειώθηκε το δυστύχημα βρίσκεται σε πυκνοκατοικημένη περιοχή, δεν υπάρχουν πεζοδρόμια, όπως και στους περισσότερους επαρχιακούς δρόμους και τα αυτοκίνητα τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε έξω από ένα μηχανουργείο. Μετά τη σύγκρουση, ο οδηγός φέρεται να μετέβη στο σπίτι του, μαζί με τη γυναίκα του, που επίσης συνελήφθη, και να έκρυψε το αυτοκίνητό του.

Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στο σπίτι του 53χρονου, έπειτα από σχετικές μαρτυρίες και εντόπισαν το εμπλεκόμενο ΙΧ, το οποίο φέρεται να έχει χτύπημα στο μπροστινό μέρος, που μαρτυρά τη σφοδρότητα με την οποία έπεσε πάνω στο παιδί και τη μητέρα του.

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κοινή ευχή όλων μας η ταύτιση ανακριτού και εισαγγελέως για να πάει σούμπιτος μέσα ο αλβανός δολοφόνος ώστε να μην κινδυνέψει άλλη ψυχούλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog