Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κορονοϊός : 40 νέα κρούσματα και 4 θάνατοι σε ένα 24ωρο.Κατέληξε 37χρονος

- Advertisement -

Για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού ενημερώνει αυτή την ώρα ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο κ. Τσιόδρας, σε ένα 24ωρο καταγράφηκε ακόμη 4 θάνατοι με αποτέλεσμα οι ασθενείς που έχουν χάσει τη ζωή τους να φτάνουν τους 160. Ακόμη είχαμε 40 νέα κρούσματα, με τον συνολικό αριθμό αυτών να φτάνει τα 2.810.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, υπάρχουν ακόμη 23 ασθενείς που είναι διασωληνωμένοι με διάμεση ηλικία τα 73 έτη. Το 16% έχει υποκείμενα νοσήματα. Τέλος εξήλθαν 90 άτομα από τις ΜΕΘ.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέληξε ένας 37χρονος στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Ο άτυχος φέρεται να έπασχε από σπαστική τετραπληγία.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό πως άφησε την τελευταία της πνοή μία 77χρονη γυναίκα, η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΝIΜΤΣ και είχε μολυνθεί στην κλινική «Ταξιάρχαι».

Φέρεται να είχε υποκείμενα νοσήματα και ήταν στην ΜΕΘ εδώ και ημέρες, παλεύοντας για τη ζωή της.

Ακόμη, κατέληξε μια γυναίκα 57 ετών η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Από τα οποία τα 35 προέρχονται από τους ρομά στην Λάρισα. Και αναρτούν στο FB πανηγύρια τους σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι εχθροί του κοινωνικού συνόλου. και δεν ζουν απομονωμένοι, αλλά ανάμεσά μας. Παίρνουν τα πάντα από την πολιτεία, ακόμη και εισαγωγή σε ΤΕΙ της επιλογής τους χωρίς εξετάσεις, χωρίς να προσφέρουν τίποτε. Ας πει καποιος ότι είναι η μειοψηφία των ρομά που κλέβουν, βιάζουν, ζητιανεύουν, δολοφονούν. Και τώρα αδιαφορούν για την δημόσια υγεία όσον αφορά έναν ιό που σκοτώνει. Αν αυτοί αποτελούν τη μειοψηφία, τότε οι περισσότεροι υπόλοιποι πως ζουν; Τους βλέπουμε σε φανάρια με δίχρονα στην αγκαλιά τους να κοιμούνται 20 ώρες το 24ωρο κάτω από ζέστη, βροχή, θόρυβο. Και τολμούν μετά να ονομάζουν ρατσιστές όσους, στο όνομα της δημοκρατίας, εκφράζουν την γνώμη τους για τους ρομά.

  2. Ακόμη νωπά είναι τα περιστατικά με τη συμμορία με τη φεράρι που φρόντιζε ο Αγγλούπας να πουλάει μετά τα κλεμμένα ρολόγια. Όλοι ρομά. Το ίδιο και στη Βέρροια που βίαζαν την άτυχη γυναίκα και για να μην φωνάξει, της έκλεισαν το στόμα και πέθανε από ασφυξία. Και οι δύο θύτες, ρομά ήταν. Και τώρα δεν θέλουν οι 35 θετικοί στον ιό να συνεργαστούν και έβαλαν οι άλλοι γύφτοι φωτιές διαμαρτυρίας και καλά…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog