Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θρίλερ στο Λουτράκι: 4 άτομα νεκρά στο Γερμανικό καταφύγιο

- Advertisement -

Μυστήριο καλύπτει την τραγωδία που σημειώθηκε στο Λουτράκι, στην περιοχή Καρμπουνάρι, όπου εντοπίστηκαν μέσα σε σπήλαιο από την ΕΜΑΚ νεκροί, τέσσερις άνδρες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική, οι τέσσερις άνδρες, που είχαν μαζί τους γεννήτρια, ανασύρθηκαν νεκροί από φρέαρ.

Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή, Αστυνομία και Πυροσβεστική, ενώ γύρω στις 4 το πρωί, έφτασε και το κλιμάκιο της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών, προκειμένου να ανασύρει τα πτώματα των τεσσάρων ανδρών.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που τα 4 άτομα έχασαν τη ζωή τους.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, τα τέσσερα άτομα εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους.

Σημειώνεται ότι στην επιχείρηση συμμετείχαν 21 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

 

Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Οι σοροί των θυμάτων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες  στο σημείο βρέθηκε μία γεννήτρια, και εικάζεται ότι ο θάνατος των τεσσάρων ατόμων προήλθε από τα καυσαέρια.

Οι 4 άνδρες είναι, κατά προσέγγιση, ηλικίας από 35 έως και 65 ετών.

 

Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο», ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Βασίλης Βαθρακογιάννης, αναφέρθηκε στο γεγονός.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου, οι αρχές δέχθηκαν τηλεφώνημα στις 1:20 τα ξημερώματα. Η επιχείρηση εντοπισμού και ανάσυρσης των τεσσάρων ατόμων διήρκεσε έως τις 5:30 το πρωί.

«Ανασύραμε τέσσερα άτομα χωρίς τις αισθήσεις του. Διερευνάται το όλο συμβάν. Και γιατί βρέθηκαν εκεί οι άνθρωποι και για την αιτία του θανάτου τους» υπογράμμισε σχετικά.

Η γυναίκα που ειδοποίησε τις αρχές, ήταν η σύζυγος του ενός εκ των τεσσάρων θυμάτων. Μάλιστα, μαζί της είχε και τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Ο χώρος στον όποιο βρεθήκαν οι τέσσερις άνθρωποι είχε βάθος περίπου 20 μέτρα.

Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής δήλωσε ότι διερευνώνται και τα αίτια του θανάτου και γιατί είχαν μεταβεί στο συγκεκριμένο σημείο τα ξημερώματα.

Τα σενάρια

Το ενδεχόμενο να είχαν πάει για αναρρίχηση στην περιοχή απέκλεισε, μιλώντας στον Σκάι, ο δήμαρχος Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης.

Το πιθανότερο σενάριο, που εξετάζουν οι Αρχές, είναι τα 4 άτομα να έψαχναν για λίρες και ενδεχομένως βρήκαν τραγικό θάνατο στην προσπάθειά τους να πυροδοτήσουν κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό.

Μάλιστα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, κάποιοι εξ αυτών φέρεται να βρέθηκαν νεκροί ενώ ακόμα κρατούσαν τα καλώδια στα χέρια τους.

Με βάση αυτό το σενάριο, άμεσα απαγορεύθηκε η κυκλοφορία προς το σημείο υπό το φόβο κάποιας νέας έκρηξης, ενώ περίπου στις 5 τα ξημερώματα, ξεκίνησε η επιχείρηση για την ανάσυρση των 4 πτωμάτων.

 

 

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με τα καλώδια στο χέρι ε; Για την κονόμα πήγαν οι καψεροί, αλλά το πλήρωσαν με τη ζωή τους. Δεν είναι οι μόνοι που πιστεύουν πως ο Αλί πασάς για αποπροσανατολισμό δεν έθαψε τον θησαυρό του κάπου βορειοδυτικά, όπως πιστεύουν οι πολλοί, αλλά νότια. Έχω ξαναδιαβάσει για αυτήν την ηλιθιότητα.

  2. Πραγματικα ειναι τραγικο, θλιβερο οσο και απιστευτο αυτο το συνεχομενο θανατικο που συμβαινει τον τελευταιο καιρο στο δημο Λουτρακιου Περαχωρας Αγιων Θεοδωρων! Δεν θα ειναι καθολου υπερβολη να πω οτι θα πρεπει να κανει ενα ευχελο ο δημαρχος της περιοχης… ΥΓ. Τα Εξαμιλλια ισως ανηκουν στον δημο Κορινθιων, αν και αυτο δεν αλλαζει την ουσια…

  3. Να κάνει ο δήμαρχος ευχέλαιο βρε Τάκη, ελπίζοντας πως το ευχέλαιο θα συνετίσει γέρους ανθρώπους που θέλουν στα 70 τους να γίνουν Jeff Bezos? Τα δύο παιδάκια είναι άλλη υπόθεση πάντως. Για αυτά σπάραξε και σπαράζει ακόμη η καρδιά μας.

  4. Φυσικα ολοι σας θα σκυλεξετε τους 4 νεκρους θα πειτε αυτοι φταινε ε λοιπον δεν φταινε αυτοι αν ειχαν χρηματα δεν θα το εκαναν αυτο η φτωχια τους εφτσε σε αυτο το σημειο αυτα ειναι τα αποτελεσματα του εγκλεισμου τοσο καιρο λογω μουφα κορονα αμεσως ολοι να κατηγορεισετε τους θανοντες ντροπη σας

  5. ΡΕ ΦΊΛΕ δεν κατηγορεί κανένας τους θανοντες ούτε φταίει ο κορονοιος μάλλον είχαν σχέδιο και δεν σκέφτηκαν τις συνέπειες.

  6. Όχι δε θέλουμε να τους σκυλέξουμε, που λες κι εσύ, αλλά είναι εμφανές ότι σου αρέσει να πηγαίνεις μακρυά τη δουλειά. Για μούφα κορώνα μίλησες που έχει οδηγήσει στο θάνατο χιλιάδες συνανθρώπους μας. Εσύ μας λες πως τους την βάρεσε η Κλεισούρα και πως μέσα σε δύο μήνες φτώχυναν. Σου τάξανε κι εσένα μερίδιο? Γιατί δεν πήγες μαζί τους? Εσύ είσαι πλούσιος δηλ?

  7. 20:25 Πιστεψε με δεν ειμαι πλανεμενος σαν εσας ολους που βλεπετε ακομα τα βοθροκαναλα και σας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ξερω παρα πολλη καλα τι λεω δεν τους βαρεσε η κλεισουρα αλλα η τοσο μηνων μετρα φυσικα και εχουν παθει ζημεια αμα ηταν πλουσιοι δεν θα το κανανε αυτο το καταλαβες αυτο -δεν ειμαι πλουσιος αλλα ξερω [περισσοτερα πραγματα απο εσενα τοσα χρονια στο Λουτρακι γκεκε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Περιεχόμενα άρθρου

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog